Sportfogadás
23 feliratkozó
több mint 12 éve
nagy a szám, tényleg nem akarlak megbántani mert tudom milyen szar érzés ennyit bukni, de így egyben nem szabad feltenni az egészet pont ezért (főleg nem nb1-re...) Inkább tetted volna fordítva, kis összeg soccerra és mondjuk teszel egy nagyobb összeget a Lions, 49ers, Bears-re kombiban, ez 2.50-es odds így együtt. vagy ha már mindenképp soccer akkor inkább a soton, bayern, mainz, psg-t ajánlottam volna dupla esélyben, ez a 4 is tuti össze hozott volna egy duplázást, főleg ha még a barcát is hozzácsapod.ettől függetlenül bankroll mangamentből egyes alá, és akkor is így gondolnám, ha nyert volna a Loki. azért további sok sikert 😉kristofAzért kockáztattam az egészet,mert rohadtul kellett volna a lóvé és nem szerettem volna hitelt felvenni,de így marad ez a megoldásJoeyPorter
Tényleg sajnálom, én az egyik Super Bowl-on buktam egy nagyobb összeget anno, az elég szar volt, ismerem az érzést.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Nem akarlak megbántani, szóval csak jó szándékból mondom, de így hallva a történetet, ez azért közel áll a szerencsejáték-függőséghez. Szerintem lehet érdemes lenne erről beszélgetned valakivel.ettől függetlenül bankroll mangamentből egyes alá, és akkor is így gondolnám, ha nyert volna a Loki. azért további sok sikert 😉kristofAzért kockáztattam az egészet,mert rohadtul kellett volna a lóvé és nem szerettem volna hitelt felvenni,de így marad ez a megoldásJoeyPorter
Alapvetően engem is idegesít, hogy Sobri havonta beírja, hogy ebből nem lehet hosszútávon pozitívan kijönni, ha csak nincs belsős infója valakinek, de ettől még ebben igaza van. Annyi, hogy szerintem ez nem gáz, amíg valaki ilyen 5000 forintokat kockáztat, a saját bankszámlájához képest elenyésző összegeket, de ha emiatt komoly anyagi gondba kerül, akkor már érdemes megfontolni a dolgokat.
És ezt tényleg csak jó szándékból írtam, remélem nem haragszol meg érte. 😊
több mint 12 éve
JoeyPorter
2 630
ettől függetlenül bankroll mangamentből egyes alá, és akkor is így gondolnám, ha nyert volna a Loki. azért további sok sikert 😉kristofAzért kockáztattam az egészet,mert rohadtul kellett volna a lóvé és nem szerettem volna hitelt felvenni,de így marad ez a megoldás
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
ettől függetlenül bankroll mangamentből egyes alá, és akkor is így gondolnám, ha nyert volna a Loki. azért további sok sikert 😉
több mint 12 éve
JoeyPorter
2 630
Vicc...Nem az egész bankrollt kockáztattam,maradt még 2 NFL szelvény holnapra,de az elhanyagolható 😕 Így maradt az A hitel 😀
több mint 12 éve
Eheti óvatosabb hozzáállás eredménye:San Francisco 49ers at Minnesota Vikings V
Detroit Lions at Tennessee Titans V
Pittsburgh Steelers at Oakland Raiders V
Jacksonville Jaguars at Indianapolis Colts H
Múlt héten a Patriotson buktam,(már nem először) ha megrakom őket, tuti kikapnak, az ellenfél nem számít, lehet Arizona, Cleaveland... 😊
Everybody is useful. Nobody is necessary.
több mint 12 éve
Ha ez nem jön be akkor kereshetem a kötelet és a fát:az bátor, főleg ezekkel a meccsekkel, talán csak a Barcát mondanám tutira. sok szerencsét!
Barca,Chelsea 1X,Debrecen,49ers
2.13-as oddsot sikerült összehozni belőle,várható nyeremény 357,84€JoeyPorter
több mint 12 éve
Ha ez nem jön be akkor kereshetem a kötelet és a fát:azért az egész bankrollodat nem kéne kockáztatni, ilyet én még nem csináltam de hajrá!
Barca,Chelsea 1X,Debrecen,49ers
2.13-as oddsot sikerült összehozni belőle,várható nyeremény 357,84€JoeyPorter
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
JoeyPorter
2 630
Ha ez nem jön be akkor kereshetem a kötelet és a fát:Barca,Chelsea 1X,Debrecen,49ers
2.13-as oddsot sikerült összehozni belőle,várható nyeremény 357,84€
több mint 12 éve
JoeyPorter
2 630
bet at home-on 2.50 😊 ment is az egyik szelvényre gondolkodás nélkül 😊 Most azért viszonylag korrekt oddsok vannak fogadói szempontból,nem úgy mint múlt héten
több mint 12 éve
Duff
3 133
Falcons @ Chargers V 2,35 szerintem egész jó. De +3-as Spreaddel is 2x-es. Newcastle - Norwich H 1.78.
több mint 12 éve
Schalke- Bayern V 1,83, nem tuti de az oddsért sztem megéri+ sztem a Soton is megszerzi az első pontjait (pontját...) Soton- Aston Villa H
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
tüsi91
11 023
Na mondjatok valami tutit a hétvégére a Samp-Torino H-n kívül. 😊Titans - Lions H 😀 😀 😀
De ne ilyen 1,20asokat.Bazzani
több mint 12 éve
Na mondjatok valami tutit a hétvégére a Samp-Torino H-n kívül. 😊inter X... 😀
De ne ilyen 1,20asokat.Bazzani
|
több mint 12 éve
Na mondjatok valami tutit a hétvégére a Samp-Torino H-n kívül. 😊De ne ilyen 1,20asokat.
több mint 12 éve
JoeyPorter
2 630
Persze,hogy nem tudtak még 1 gólt begyűrni 😕 Legalább a Giants hozott 168eurot 😀
több mint 12 éve
az szép, grat!LOOOL két meccsen is a 90+ után jött az eddigi szelvényem (OM,Udine)mindkettőhöz kellett a két esély,már csak a Bilbao maradt,remélem behúzzák valahogy :rolleyes:JoeyPorterszintén zenész 😀
kepfeltoltes.hu/view/120921/bet365_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
nem jeleníti meg a képet 😕 csak így linkrőlHabi
|
több mint 12 éve
LOOOL két meccsen is a 90+ után jött az eddigi szelvényem (OM,Udine)mindkettőhöz kellett a két esély,már csak a Bilbao maradt,remélem behúzzák valahogy :rolleyes:JoeyPorterszintén zenész 😀
kepfeltoltes.hu/view/120921/bet365_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
nem jeleníti meg a képet 😕 csak így linkről
JT Daniels fan
több mint 12 éve
hú de sima, grat.Köszi!Hát 80 ojrót benyomtam rá a 2.10 miatt+a maradékból még futotta egy EL kombóra is 😀JoeyPorterPont most akartam bekérdezni,hogy mennyire tartjátok esélyesnek a Giants-et,mert egy nagyobb összeget készülök feltenni rájukJoeyPorternem tudom , ez nekem tipikusan az a meccs amikor a a "rutinosabb" vendég csapat behúzza a meccset a sérülések ellenére 😊
és még van +7,5-es 1.45-ért és +10,5-es 1.25-ért.
Szerintem nyerhet a Giants, ha hozzák a jó teljesítményt akkor jobbak a Carolinánál még idegenben is.davemayer
több mint 12 éve
JoeyPorter
2 630
LOOOL két meccsen is a 90+ után jött az eddigi szelvényem (OM,Udine)mindkettőhöz kellett a két esély,már csak a Bilbao maradt,remélem behúzzák valahogy :rolleyes:
több mint 12 éve
Newcastle meg kiállt a C csapatával... erre valahogy nem gondoltam hogy teljesen tartalékolni fognak ezen a meccsenJack Zoltánők inkább a hazai meccseiket fogják megnyomni, idegenben meg rámennek az x-re
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Jack Zoltán
1 049
Newcastle meg kiállt a C csapatával... erre valahogy nem gondoltam hogy teljesen tartalékolni fognak ezen a meccsen
több mint 12 éve
de ez a pool meccs lol, 0-1, 1-1, 1-2, 3-2, 3-4...
több mint 12 éve
Jack Zoltán
1 049
hát szerintem a két angol elfogja vinni sajnos 😀akkor te jobban állsz, mert a Dnipro vezet 😀kaszoYoung Boys v Liverpool V 2.50Ezt énis megraktam tippmixen, csak a Dnipro-PSV-t hazaira, a többi az egyezik
Hap. Tel Aviv v Atletico V 1.727
Maritimo v Newcastle V 3.00
Dnipro v PSV Eindhoven V 2.25
250 HUF Nyitott Gyűjtő (7.286 HUF)
igen, tudom, túl sok a vendég, de annyira adták magukat szerintem.kaszo
Jack Zoltán
több mint 12 éve
akkor te jobban állsz, mert a Dnipro vezet 😀Young Boys v Liverpool V 2.50Ezt énis megraktam tippmixen, csak a Dnipro-PSV-t hazaira, a többi az egyezik
Hap. Tel Aviv v Atletico V 1.727
Maritimo v Newcastle V 3.00
Dnipro v PSV Eindhoven V 2.25
250 HUF Nyitott Gyűjtő (7.286 HUF)
igen, tudom, túl sok a vendég, de annyira adták magukat szerintem.kaszo
Jack Zoltán