Sportfogadás
23 feliratkozó
több mint 12 éve
bet365-nél a TD szerzők csak futott meg elkapottra érvényesek?JayBjó kérdés, gondolom. Kérdezd meg a chatjükön 😀
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
JéBé
7 035
bet365-nél a TD szerzők csak futott meg elkapottra érvényesek?
több mint 12 éve
JoeyPorter
2 630
3 szeló a hétvégére:1.
Leverkusen-Fürth H
Reading-Newcastle V
PSG-Sochaux (0-1) H
Juventus-Roma H
Sligo-Derry City H
2.
1860 München-Sandhausen H
Hoffenheim-Augsburg H
Bremen-Bayern V
Fulham-City V
Sevilla-Barca V
3. (buli)
Eger-Szolnok H
Nürnberg-Stuttgart D
Hamburg-Hannover V
Sunderland-Wigan H
Wacker Innsbruck-Rapid Wien V
Espanyol-Atl.Madrid V
Kaiserslautern-Braunschweig D
FTC-DVTK V
több mint 12 éve
JéBé
7 035
Hannover Nürnberg h Milan Cagliari h
Catania atalanta h
0-1 Arsenal Cowentry h
Man u Newcastle
Napoli lazio h
1000-25000 😊
több mint 12 éve
JéBé
7 035
Csíra cityn már annyi pénzt buktam összesen hogy abból megvehetném nekik Ronaldot... Rendre sikerül belelőni az év összes vesztes vagy x meccsükbe. Pedig a meredek x-ek mind jöttek tegnapról 😕
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
holnap de szép kínálat van... kupák és német meg olasz bajnokság 😀ettől függetlenül vkinek van vmi tippje?
több mint 12 éve
klubhovatartozást félretéve megraktam a City-t, úgyis ligakupa, persze hogy rajtuk megy el...én is hosszú idő után raktam pár szelvényt, de továbbra egy meccsen megy el, és mindig a legkisebb szorzón...van vmi sose változik. pedig volt egy iggen szép:
ROHADJATOK MEG CITYSEK! 😛davemayer
frankfurt-dortmund X
fio-juve X
schalke-mainz H
sassuoli-vicenza H
első 3 megvolt na mondom sima, neccesek bejöttek, erre bazzmeg 😕
másik szelvényt pedig köszönöm a pótzebráknak....
|
több mint 12 éve
klubhovatartozást félretéve megraktam a City-t, úgyis ligakupa, persze hogy rajtuk megy el...ROHADJATOK MEG CITYSEK! 😛
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
főleg a harmadik nagyon tuti 😀hát nem azon múlt 😀
lol
SF monnyon lée 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
ennyi meglepetést egy fordulóban nagyon régen nem láttam... 49ers, NO, DET, kész...
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Ha ez nem jön be akkor kereshetem a kötelet és a fát:hát, legalább nem csak a Lokin múlt.
Barca,Chelsea 1X,Debrecen,49ers
2.13-as oddsot sikerült összehozni belőle,várható nyeremény 357,84€JoeyPorter
több mint 12 éve
főleg a harmadik nagyon tuti 😀SF 49ers @ 1.31
DET Lions @ 1.50
PHL Eagles @ 1.58
BUF Bills @ 1.71
PIT Steelers @ 1.50
HOU Texans @ 1.76
6-os gyűjtő, 1 bet * 1000,00 HUF
több mint 12 éve
CLE-BUFSF-MIN
No-KC +8,5
a mai 7 órai tuti, összesen 3,75
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
JoeyPorter
2 630
azt hiszem ma fogadási szempontból jó forduló elé nézünk, vannak nagyobb odds-ok amikre azért sztem van esély (pl Atlanta vagy a Texans esetleg) és vannak olyanok amik tutinak tűnnek mégsem olyan alacsonyak (pl Detroit, 49ers, Steelers, Eagles)Nekem két szelvényem maradt:
A fordulóra a tippjeim:
BUFF, CHI, DAL, IND, NYJ, SF, NO, DET, CIN, PHI, ATL, HOU, PITT, NE.davemayer
1.Eagles,Atlanta,Steelers,Packers
2.Jets,49ers,Lions
több mint 12 éve
azt hiszem ma fogadási szempontból jó forduló elé nézünk, vannak nagyobb odds-ok amikre azért sztem van esély (pl Atlanta vagy a Texans esetleg) és vannak olyanok amik tutinak tűnnek mégsem olyan alacsonyak (pl Detroit, 49ers, Steelers, Eagles)A fordulóra a tippjeim:
BUFF, CHI, DAL, IND, NYJ, SF, NO, DET, CIN, PHI, ATL, HOU, PITT, NE.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
igen, találkoztam már vele anno a bwinről is van link ehhez. Azért csak sportfogadással elérni azt a szintet hogy legalább 7 igenig eljusson az ember elég kemény feladat, ott már tényleg komoly gondok lehetnek sztem. Pókerrel és egyéb szerencsejátékkal sokkal könnyebben lehet teljesíteni azt a szintet ami már függőségnek számít, nekem volt időszak az életemben amikor pókereztem minden szabadidőmben, de ahogy elkezdtem dolgozni ez drasztikusan lekorlátozódott. Így utólag azt mondom függő voltam, de inkább a játék miatt nem a pénz miatt.ezt gondolom pókeres oldalról van, de nem lehet sok különbség a sima sportfogadással kapcsolatban, 20-ból nekem 3 igen.kristofNem, ez egy addiktológi kérdőív, mely a szakembereknek segít megállapítani a betegség súlyosságát. (Persze ha a válaszok őszinték.)
A GA (Gamblers Anonymus) is használja.Sobri Jóska
Sportfogadással foglalkozni is sztem addig érdemes amíg nem jövedelmi forrásként tekintesz rá hanem (esetleg) hobbiként, ami alkalmanként pénzt is hoz (vagy visz, de nem drasztikusan). Aki ezt a határt átlépi az mind függőséghez vezet.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
ezt gondolom pókeres oldalról van, de nem lehet sok különbség a sima sportfogadással kapcsolatban, 20-ból nekem 3 igen.kristofNem, ez egy addiktológi kérdőív, mely a szakembereknek segít megállapítani a betegség súlyosságát. (Persze ha a válaszok őszinték.)
A GA (Gamblers Anonymus) is használja.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
ezt gondolom pókeres oldalról van, de nem lehet sok különbség a sima sportfogadással kapcsolatban, 20-ból nekem 3 igen.
több mint 12 éve
Érdemes tenni egy próbát, hátha.A legtöbb kényszeres szenvedélyes szerencsejátékos igennel fog felelni a kérdések közül legalább hétre.
És akkor valóban érdemes szakember segítségét igénybe venni.
Húsz kérdés
1. Játszottál-e már a munkaidőd vagy az iskola rovására?
2. Előfordult-e valaha, hogy a játék miatt boldogtalanná vált az otthoni életed?
3. Érintette-e már a jó híredet a játék?
4. Éreztél-e valaha lelkiismeret furdalást a játék után?
5. Játszottál-e valaha is azért, hogy pénzt szerezz az adósságaid visszafizetésére, vagy, anyagi nehézségeid rendezésére?
6. Gátolt-e a játék a törekvéseidben, és abban, hogy hatékony legyél?
7. Vesztés után érezted-e azt, hogy amilyen hamar csak lehet vissza kell menned visszanyerned, amit elvesztettél?
8. A nyerést követően éreztél-e erős vágyat arra, hogy minél előbb visszatérj, és még többet nyerj?
9. Gyakran előfordult-e veled az, hogy eljátszottad az utolsó fillérjeidet is?
10. Kértél-e már kölcsön a játék miatt?
11. Eladtál-e már bármit is a játék miatt?
12. Vonakodtál-e valaha, hogy a „játékra szánt pénzt” normális kiadásokra fordítsd?
13. Megtörtént-e, hogy a játék miatt elhanyagoltad önmagad vagy a családod?
14. Játszottál-e már hosszabb ideig, mint tervezted?
15. Játszottál-e valaha is azért, hogy így menekülj el az aggodalmaid és a gondjaid elől?
16. Elkövettél-e már törvénybeütköző dolgot vagy fontolóra vetted, már egy ilyen tett elkövetését, hogy így szerezz pénzt a játékra?
17. Okozott-e a játék alvásproblémát?
18. A veszekedések, csalódások vagy feszültségek arra késztetnek-e, hogy játssz?
19. Érezted-e már azt, hogy valamilyen jó szerencsét, egy-két óra játékkal kellene megünnepelned?
20. Gondoltál-e már öngyilkosságra, vagy arra, hogy tönkre mehetsz a játék következtében?
több mint 12 éve
Amúgy azt hülyeségnek tartom, hogy nem lehet hosszútávon jól kijönni. Nem havi százezreket kell elképzelni, de azért lehet ez egy bőven szufficites hobbi. füligjimmyén speciel vagy szerencsés vagyok vagy csak mert bizonyos szabályokat betartok de rendre kiszedek egy-egy (számomra)komolyabb összeget, a befizetett összeghez képest már simán pluszban vagyok. Még ha a pókerrel együtt nézem akkor is pedig az igencsak lehúzta az elmúlt 1 évben az összképet. Azért sokszor jól jött már a pénz amit így szereztem, egy probléma van hogy néha tényleg fel tudom idegesíteni magam egy sporteseményen pedig ha nem fogadok rá lehet hogy meg sem nézem. Rá lehet szokni hamar, ez az egyetlen baja, ezért csinálom azt hogyha pl 2 hétig folyamatosan leszálló ágban vagyok akkor pihenek 1-2 hetet.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
PSG-Bayern kombó, jeah. Chelsea is behúzta, Celtic is. Ha még nyer a Porto+Barca, elég szép hetem lesz. Amúgy azt hülyeségnek tartom, hogy nem lehet hosszútávon jól kijönni. Nem havi százezreket kell elképzelni, de azért lehet ez egy bőven szufficites hobbi.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Én azért nem értek egyet veletek.Anno 5ezer forintból indultam,szépen feltornászgattam,de ez a 168 euro kb annyit jelentett,mint ha 0 lenne,mivel nem volt elég arra amire kellett.Ez egy lehetőség volt csupán,hogy egyszerűbb legyen a dolgom 😊 Jövő hónapban töltök fel megint 5k-t és újra kezdem az építkezést.Én így fogom felJoeyPorterértem, és igazad is van, csak nem szabad ennyire hajszolni a dolgot, én legalábbis nem így csinálom, de persze teljesen a te dolgod, nem is beleszólni akartam.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
szerintem nem emiatt kell hitelt felvennie, hanem amúgy is, csak ezzel elkerülhette volna, ha bejön.szerk: lassú voltam.
több mint 12 éve
JoeyPorter
2 630
Én azért nem értek egyet veletek.Anno 5ezer forintból indultam,szépen feltornászgattam,de ez a 168 euro kb annyit jelentett,mint ha 0 lenne,mivel nem volt elég arra amire kellett.Ez egy lehetőség volt csupán,hogy egyszerűbb legyen a dolgom 😊 Jövő hónapban töltök fel megint 5k-t és újra kezdem az építkezést.Én így fogom fel
több mint 12 éve
egyetértek Schleck-kel, mivel pénzről van szó ezért nagyon fontos hogy észnél legyen az ember. Velem is előfordult már hogy elvesztettem a fejem pl póker közben és többet kockáztattam mint a megengedhető és meg is tanultam egy életre hogy ilyet többet soha.És ami a legfontosabb (legalábbis nekem szentírásként fel van írva): a nyereményből vehetsz kaját, de a kajára valót nem költheted szerencsejátékra.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal