Sportfogadás
23 feliratkozó
több mint 12 éve
Egész jó lett a hét: 4-ből 2 bejött, 1 push, egy meg elment. Mondjuk a Ravens meccs is bejött volna, ha a standard-ön +2 hagyom, de túl jó volt az odds +1-en. Jags-től sokkal többre számítottam, nem tudtam ennyire gyengék.Igen, azokat, plussz még megraktam a Ravenst az Eagles ellen +1-el, de erre a hétre ennyi elég lesz 😊Aha! Most már értem az utolsó oszlopot 😀GogoÖöö, én a Miamira fogadtam (Jags, Miami, Seahawks a hétvégi fogadásaim) 😊DC(...)itt vannak a hétvégi fogadásaim:A Raiders simán vállalhatóGogo
Texans at Jaguars +7.5 Jaguars
Raiders at Miami +2.5 Miami
Cowboys at Seahawks +3 Seahawks DC
DC
több mint 12 éve
Minnesota @ Indianapolis - Total Points (+45,5) 1.909New Orleans @ Carolina - NO -2,5 1.909
Kansas City @ Buffalo - KC 2.45
Baltimore @ Philadelphia - Phi -3 2.00
Oakland @ Miami - Miami 2.15
Cleveland @ Cincinnati - Total Points +39,5 1.909
Houston @ Jacksonville - Hou -7 1.909
Washington @ St Louis - Was 1.512
poénkombim 😊
több mint 12 éve
mai tippjeim:BUFF, NO, CIN, IND, HOU, OAK, NE, NYG, BAL, DAL, STL, PITT, SD, SF, ATL.
Kíváncsi vagyok hány jön be.
Nekem a kulcsmeccs ma a NE -12,5-ről és a CIN -6,5-ről.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Igen, azokat, plussz még megraktam a Ravenst az Eagles ellen +1-el, de erre a hétre ennyi elég lesz 😊Aha! Most már értem az utolsó oszlopot 😀GogoÖöö, én a Miamira fogadtam (Jags, Miami, Seahawks a hétvégi fogadásaim) 😊DC(...)itt vannak a hétvégi fogadásaim:A Raiders simán vállalhatóGogo
több mint 12 éve
múlt héten bejött a Pittsburgh gyalázás, szóval a Virginia Tech -10 is eléggé adja.
több mint 12 éve
Aha! Most már értem az utolsó oszlopot 😀Ööö, én a Miamira fogadtam (Jags, Miami, Seahawks a hétvégi fogadásaim) 😊DC(...)itt vannak a hétvégi fogadásaim:A Raiders simán vállalhatóGogo
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 12 éve
JoeyPorter
2 630
Én is megtettem tétjeimet a hétvégére:1.
Mönchengladbach-Nürnberg H
Fürth-Schalke V
Stoke-Man City V
Sevilla-Real V
Valencia-Celta H
2.
Videoton-Dvtk H
KTE-Pápa H
Paks-Siófok H
MTK-Eger H
Győr-Pécs H
3.
Panthers-Saints V
Eagles-Ravens V
Falcons-Broncos H
Steelers-Jets V
több mint 12 éve
Ööö, én a Miamira fogadtam (Jags, Miami, Seahawks a hétvégi fogadásaim) 😊(...)itt vannak a hétvégi fogadásaim:A Raiders simán vállalhatóGogo
több mint 12 éve
(...)itt vannak a hétvégi fogadásaim:A Raiders simán vállalható
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 12 éve
Már mondtam párszor, hogy ha nem játékként, szórakozásként tekintesz a sportfogadásra, akkor csak olyan meccsekre szabad fogadni aminek tudod az eredményét.Minden más garantált minusz EV.
Nos az embered a lenti hsz-ből tudta.
Ilyen egyszerű.
több mint 12 éve
Hogy mer valaki ilyen meccseket megtenni tippmixen és még el is találja?: (angol harmadosztály) - Swindon - Leyton V 5.70 , (ez durvább; ír FA-Kupa nyolcaddöntő) - Waterford Utd. - Mervue Utd. V 10.00 odds.Tuti ha én tippelnék ilyet, nem nyernék egy árva fillért sem. De ezeket a meccseket tuti elbuknám.
Vannak bátor emberek v. inkább naiv vagyok...
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
Sajnos a Bears - Packers nem jött be, amit végülis nem játszottam meg, de +7.5-ön biztos megtettem volna.Hogy ne az jöjjön le, hogy csak utólag okoskodok, itt vannak a hétvégi fogadásaim:
Cowboys at Seahawks +3 Seahawks
több mint 12 éve
JoeyPorter
2 630
bet at home-on +5.5-el 1.80 mindkét csapat,a Bears így még akár jó is lehet,bár a 3.10-ért még spread nélkül is gondolkodtam rajtaNem érzitek úgy, hogy a Bears - Packers meccsen kicsit sok a +6 a Bearsnek?DCén még az első hét kezdete előtt tettem meg a +7,5-et 1,91-ért. Ez a +6 nekem neccesnek tűnik mert a GB-ben még az utolsó pillanatban is benne van hogy egy TD-vel nyernek és akkor cumi a +6. Érdekes hogy lement a Bears oddsa 4.00-ról 3.30-ra és +7,5-ről +6-ra. Már csak ezért is tuti a sima GB siker 😕
(a Pats oddsát is felvitték 1,35-ről 1,45-ig aztán sima liba lett a vége.)
már 2,90 és csak +5-ös a stream... tudnak ezek valamit amit mi nem? davemayer
több mint 12 éve
Nem érzitek úgy, hogy a Bears - Packers meccsen kicsit sok a +6 a Bearsnek?DCén még az első hét kezdete előtt tettem meg a +7,5-et 1,91-ért. Ez a +6 nekem neccesnek tűnik mert a GB-ben még az utolsó pillanatban is benne van hogy egy TD-vel nyernek és akkor cumi a +6. Érdekes hogy lement a Bears oddsa 4.00-ról 3.30-ra és +7,5-ről +6-ra. Már csak ezért is tuti a sima GB siker 😕
(a Pats oddsát is felvitték 1,35-ről 1,45-ig aztán sima liba lett a vége.)
már 2,90 és csak +5-ös a stream... tudnak ezek valamit amit mi nem?
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Nem érzitek úgy, hogy a Bears - Packers meccsen kicsit sok a +6 a Bearsnek?
több mint 12 éve
lőttünk gólt de mégsem vagyok boldog 😕egy félidő döntetlen mennyire irreális a magyar meccsre sztetek? és az hogy lövünk gólt 1.70-ért?davemayerHát szerintem félidő tuti nem lesz x, de a gól 1.7-ért megéri.Duff
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Ravens @ Philly 2.15 Flaciékra, nem is rossz, főleg azután, amilyen fostosul játszottak Vickék
több mint 12 éve
Duff
3 133
egy félidő döntetlen mennyire irreális a magyar meccsre sztetek? és az hogy lövünk gólt 1.70-ért?davemayerHát szerintem félidő tuti nem lesz x, de a gól 1.7-ért megéri.
több mint 12 éve
egy félidő döntetlen mennyire irreális a magyar meccsre sztetek? és az hogy lövünk gólt 1.70-ért?
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Bepróbálok egy Bengals,Chargers W-t,hát ha...JoeyPortervan super spread a bwinen, még a bengals + 9,5-re is 1.70-et ad, sztem megéri 😊
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
lehet nem kellett volna egy 1500at tennem arra, hogy utah nyer legalább 6.5 ponttal 😕 mondjuk az under legalább jött 😀
JT Daniels fan
több mint 12 éve
Igazából Jimbón múlik, hogy összejön-e. Gondolom így, hogy a játékosok is olvasták mennyi a spread, csak azért is meg akarják csinálni, mégha alapesetben nem is mennének rá a durva alázásra.Biztos volt már másik topicban.. de ide is muszáj berakni, elég durva line-nak tűnik ugyanis:84:0-ra kaptak ki az első fordulóban (úgy hogy az Oklahoma State az NCAA-rekordra is rámehetett volna akár), most pedig 4 újonc fog játszani a támadófalban kezdőként a liga egyik legdurvább védőfalával szemben... eredetileg Florida State vs. West Virginia lett volna, ám a Mountaineers lemondta a dolgot, de nagyon nem jó, hogy ilyen meccsek vannak, fogadni meg végképp nem szabadna rájjncaa
espn.go.com/college-football/story/_/id/8347913/savannah-state-tigers-getting-70-1-2-points-vs-florida-state-seminolesIgor
több mint 12 éve
25 euróból nyertem volna 410-et ha nyernek az olaszok, így csak 65-öt. Hát most sem szerettem meg őket jobban... Akárhányszor rájuk fogadok megszívatnak egy góllal, ha ellenük akkor is megszívatnak egy góllal...
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Hétvégére mik a megérzéseitek? Mire érdemes fogadni? Mármint a várható papírformán kívül. Modjuk a KC-Atlantával lehetne nagyot húzni ha eltalálnám.Iceman88Falcons, Bills, 49ers egyik sem esélytelen finoman szólva sem.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal