Sportfogadás

23 feliratkozó

több mint 12 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
Faterom totó 13+1e a 90. percben hasalt el a boca juniors meccsen 😕 😕

napituti.blogger.hu
nézegessétek ezt az oldalt, eléggé jó %ban adják a nyerő tippeket

JT Daniels fan
több mint 12 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 439 — Dolphins fan
Két jó tipp mára: Olimpia férfi röplabda negyeddöntők = Bulgária-Németország 1 és USA-Olaszország 1-es. 😊

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
hát ezt benéztem, köszi a javítást, cserébe itt vannak mai tippek:
spanyol - japán H (akár hendivel)
egyiptom - brazília V (akár hendivel)
ordabasy shymkent (kaz) - rosenborg V
inter turku - twente V
elfsborg - dacia chisinau H
aalesund - kf tirana H
lech poznan - khazar lankaran H
vidi - slovan H
több mint 12 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 6 529 — Ajmo Vatreni
dinamo zagreb majdnem megszopatott, a 98. percben húzták be a meccsüket vmi random fehéroroszok ellen és jutottak így tovább a BL selejtezőben 😊kristof
A BATE fehérorosz, akik ellen nyomták azok bolgárok 😛

tegnap csak poénból felírtam hogy mit tennék meg (mindjárt lejár a 2 hét...) 1en ment volna el szokás szerint, a Wroclaw-on.davemayer
Nekem azon el is ment.
több mint 12 éve
davemayer Chicago Bears 14 751 — "Grammar maci"
dinamo zagreb majdnem megszopatott, a 98. percben húzták be a meccsüket vmi random fehéroroszok ellen és jutottak így tovább a BL selejtezőben 😊kristof
A BATE fehérorosz, akik ellen nyomták azok bolgárok 😛

tegnap csak poénból felírtam hogy mit tennék meg (mindjárt lejár a 2 hét...) 1en ment volna el szokás szerint, a Wroclaw-on.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
dinamo zagreb majdnem megszopatott, a 98. percben húzták be a meccsüket vmi random fehéroroszok ellen és jutottak így tovább a BL selejtezőben 😊
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
a salzburg mi az isten faszát csinál?kristof
Én 0-2es hendivel raktam meg,mondván az első meccset úgy is csak elbundázták,meg hogy luxemburgi csapat who?Aha...JoeyPorter
ugyanez volt nálam is, red bull miatt van pénz dögivel náluk erre egy ilyet beégni 😂
több mint 12 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 630
a salzburg mi az isten faszát csinál?kristof
Én 0-2es hendivel raktam meg,mondván az első meccset úgy is csak elbundázták,meg hogy luxemburgi csapat who?Aha...

több mint 12 éve
Törölt felhasználó
a salzburg mi az isten faszát csinál?
több mint 12 éve
zavi27 Las Vegas Raiders Clemson Tigers 4 906 — Amerikai sportok rajongója
Szerintetek jo ma 0-1rol az Anzsi gyozelem, tuti? Komoly csapattal allnak ki, formaban lehetnek mar?zavi27
formában valószínűleg nincsenek de sajnos ha a strandról esnének be valószínűleg 2 góllal akkor is megverik bármelyik magyar csapatot még semleges pályán is. Szerintem "tuti"-nak minősül.davemayer
Koszi! kezdo alapjan komoly csapattal allnak ki.zavi27
nem láttam a meccset de el tudom képzelni hány helyzetet hagyott ki az Anzsi...davemayer
Hát ez nem jött be. Persze máskor sima 3as szokott lenni, most csak 1 gól.😕
több mint 12 éve
Szerintetek jo ma 0-1rol az Anzsi gyozelem, tuti? Komoly csapattal allnak ki, formaban lehetnek mar?zavi27
formában valószínűleg nincsenek de sajnos ha a strandról esnének be valószínűleg 2 góllal akkor is megverik bármelyik magyar csapatot még semleges pályán is. Szerintem "tuti"-nak minősül.davemayer
Koszi! kezdo alapjan komoly csapattal allnak ki.zavi27
nem láttam a meccset de el tudom képzelni hány helyzetet hagyott ki az Anzsi...

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Koszi! kezdo alapjan komoly csapattal allnak ki.
több mint 12 éve
formában valószínűleg nincsenek de sajnos ha a strandról esnének be valószínűleg 2 góllal akkor is megverik bármelyik magyar csapatot még semleges pályán is. Szerintem "tuti"-nak minősül.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Szerintetek jo ma 0-1rol az Anzsi gyozelem, tuti? Komoly csapattal allnak ki, formaban lehetnek mar?
több mint 12 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 21 749 — Panthers fan
Az egyetlen rossz fogadásom épp a Wimby női döntőben történt, Serena megszopatott azzal a zsinórban vesztett öt játékkal. Mondjuk ő legalább nem csaló (ugye? 😊 )Jakehomer
Noknel teljesen realis sztem az, hogy elbuknak sorban 5-6 game-et, elvegre nok. 😊marci
Meg egy bizonyos szint fölött már nem éri meg csalni. Kivéve Nalbi/Davy 😀

Tepper takarodj!
több mint 12 éve
marci Indianapolis Colts 1 023
Az egyetlen rossz fogadásom épp a Wimby női döntőben történt, Serena megszopatott azzal a zsinórban vesztett öt játékkal. Mondjuk ő legalább nem csaló (ugye? 😊 )Jakehomer
Noknel teljesen realis sztem az, hogy elbuknak sorban 5-6 game-et, elvegre nok. 😊
több mint 12 éve
na asszem most tartok vagy 2 hét szünetet a sportfogadásban, csak ezen a héten 9 fogadásom ment el 1 meccsen, ma 3 úgy hogy az egyik 5, a másik 9 a harmadik meg 12 meccs volt... kibaszott wickmayerdavemayer
Kötés=szopás, sok szimpla fogadással lehet szépen, kiegyensúlyozottan kaszálni.

Én ezen a héten Touron nem tudok h2h-ban hibázni, holnapra is találtam szép párosításokat.Rajna
nekem személy szerint be szokott jönni, eddig nem panaszkodtam, de most kb olyan sessiont futok ami után a pókert is abba kell hagyni egy ideig szóval én is pihentetem most egy darabig.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Rajna Tennessee Titans 7 926 — Nega Scott
na asszem most tartok vagy 2 hét szünetet a sportfogadásban, csak ezen a héten 9 fogadásom ment el 1 meccsen, ma 3 úgy hogy az egyik 5, a másik 9 a harmadik meg 12 meccs volt... kibaszott wickmayerdavemayer
Kötés=szopás, sok szimpla fogadással lehet szépen, kiegyensúlyozottan kaszálni.

Én ezen a héten Touron nem tudok h2h-ban hibázni, holnapra is találtam szép párosításokat.

több mint 12 éve
na asszem most tartok vagy 2 hét szünetet a sportfogadásban, csak ezen a héten 9 fogadásom ment el 1 meccsen, ma 3 úgy hogy az egyik 5, a másik 9 a harmadik meg 12 meccs volt... kibaszott wickmayer

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Eh, kifogtam egy match fixert. Ezért veszélyes teniszben kisebb tornákon fogadni.Jakehomer
Mindenképp el kell kerülni a kis tornákat. Nekem csak a Római parti torna jött be egyszer pár éve, mert az m1-ről jó gyorsan jött a kép és mindig a falka előtt tudtam maradni. 😊marci
Összességében azért jól állok ezen a héten a kis tornákon. Ma pl Verdasco hozott a konyhára, akit megtettem a tiebreak előtt 3-as oddsnál, szettlabdánál meg kitrédeltem (persze beütötte, de így volt biztos egy másfélszeres nyeremény). Később még lehet, hogy beszállok egy kis apróért, ha már eldőlőben van.

Az egyetlen rossz fogadásom épp a Wimby női döntőben történt, Serena megszopatott azzal a zsinórban vesztett öt játékkal. Mondjuk ő legalább nem csaló (ugye? 😊 )

Tepper takarodj!
több mint 12 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
Most látom, hogy a tegnapi nyertes Tourfogadásaimat szimplán törölte az Unibet a történelemből. Mifene? (Zubeldia vs Menchov és Roche vs Monfort volt, nem nagy pénz, de azért mégis). Rajna
rájuk írtál? volt egy szelvényem bet-en, 5000el raktam meg, bejött minden és az egyik meccsre ráírták, hogy vesztett. írtam nekik, hogy nagyon sürgősen változtassák meg azt a vesztett dolgot, még bónuszt is kaptam mellé 😀

JT Daniels fan
több mint 12 éve
marci Indianapolis Colts 1 023
Eh, kifogtam egy match fixert. Ezért veszélyes teniszben kisebb tornákon fogadni.Jakehomer
Mindenképp el kell kerülni a kis tornákat. Nekem csak a Római parti torna jött be egyszer pár éve, mert az m1-ről jó gyorsan jött a kép és mindig a falka előtt tudtam maradni. 😊
több mint 12 éve
Rajna Tennessee Titans 7 926 — Nega Scott
Most látom, hogy a tegnapi nyertes Tourfogadásaimat szimplán törölte az Unibet a történelemből. Mifene? (Zubeldia vs Menchov és Roche vs Monfort volt, nem nagy pénz, de azért mégis).

több mint 12 éve
Olasz focira se fogadj akkor 😀Asbee
Soccerre soha.
Viszont golfban hibátlan a mérlegem, a legjobb sport 😊

Tepper takarodj!
több mint 12 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
nem ismerem a szakzsargont, mi az a match fixer?davemayer
Egyszerűen csak csaló.
Saját meccsekre fogadnak és érdekes vereségeket szenvednek, nagy fordítások elszenvedői 😊Jakehomer
Olasz focira se fogadj akkor 😀

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER