Sportfogadás
23 feliratkozó
több mint 12 éve
Faterom totó 13+1e a 90. percben hasalt el a boca juniors meccsen 😕 😕napituti.blogger.hu
nézegessétek ezt az oldalt, eléggé jó %ban adják a nyerő tippeket
JT Daniels fan
több mint 12 éve
Két jó tipp mára: Olimpia férfi röplabda negyeddöntők = Bulgária-Németország 1 és USA-Olaszország 1-es. 😊
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
hát ezt benéztem, köszi a javítást, cserébe itt vannak mai tippek:spanyol - japán H (akár hendivel)
egyiptom - brazília V (akár hendivel)
ordabasy shymkent (kaz) - rosenborg V
inter turku - twente V
elfsborg - dacia chisinau H
aalesund - kf tirana H
lech poznan - khazar lankaran H
vidi - slovan H
több mint 12 éve
Nekem azon el is ment.dinamo zagreb majdnem megszopatott, a 98. percben húzták be a meccsüket vmi random fehéroroszok ellen és jutottak így tovább a BL selejtezőben 😊kristofA BATE fehérorosz, akik ellen nyomták azok bolgárok 😛
tegnap csak poénból felírtam hogy mit tennék meg (mindjárt lejár a 2 hét...) 1en ment volna el szokás szerint, a Wroclaw-on.davemayer
több mint 12 éve
dinamo zagreb majdnem megszopatott, a 98. percben húzták be a meccsüket vmi random fehéroroszok ellen és jutottak így tovább a BL selejtezőben 😊kristofA BATE fehérorosz, akik ellen nyomták azok bolgárok 😛
tegnap csak poénból felírtam hogy mit tennék meg (mindjárt lejár a 2 hét...) 1en ment volna el szokás szerint, a Wroclaw-on.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
dinamo zagreb majdnem megszopatott, a 98. percben húzták be a meccsüket vmi random fehéroroszok ellen és jutottak így tovább a BL selejtezőben 😊
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
ugyanez volt nálam is, red bull miatt van pénz dögivel náluk erre egy ilyet beégni 😂a salzburg mi az isten faszát csinál?kristofÉn 0-2es hendivel raktam meg,mondván az első meccset úgy is csak elbundázták,meg hogy luxemburgi csapat who?Aha...JoeyPorter
több mint 12 éve
JoeyPorter
2 630
a salzburg mi az isten faszát csinál?kristofÉn 0-2es hendivel raktam meg,mondván az első meccset úgy is csak elbundázták,meg hogy luxemburgi csapat who?Aha...
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
a salzburg mi az isten faszát csinál?
több mint 12 éve
Hát ez nem jött be. Persze máskor sima 3as szokott lenni, most csak 1 gól.😕nem láttam a meccset de el tudom képzelni hány helyzetet hagyott ki az Anzsi...davemayerKoszi! kezdo alapjan komoly csapattal allnak ki.zavi27Szerintetek jo ma 0-1rol az Anzsi gyozelem, tuti? Komoly csapattal allnak ki, formaban lehetnek mar?zavi27formában valószínűleg nincsenek de sajnos ha a strandról esnének be valószínűleg 2 góllal akkor is megverik bármelyik magyar csapatot még semleges pályán is. Szerintem "tuti"-nak minősül.davemayer
több mint 12 éve
nem láttam a meccset de el tudom képzelni hány helyzetet hagyott ki az Anzsi...Koszi! kezdo alapjan komoly csapattal allnak ki.zavi27Szerintetek jo ma 0-1rol az Anzsi gyozelem, tuti? Komoly csapattal allnak ki, formaban lehetnek mar?zavi27formában valószínűleg nincsenek de sajnos ha a strandról esnének be valószínűleg 2 góllal akkor is megverik bármelyik magyar csapatot még semleges pályán is. Szerintem "tuti"-nak minősül.davemayer
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Koszi! kezdo alapjan komoly csapattal allnak ki.Szerintetek jo ma 0-1rol az Anzsi gyozelem, tuti? Komoly csapattal allnak ki, formaban lehetnek mar?zavi27formában valószínűleg nincsenek de sajnos ha a strandról esnének be valószínűleg 2 góllal akkor is megverik bármelyik magyar csapatot még semleges pályán is. Szerintem "tuti"-nak minősül.davemayer
több mint 12 éve
Szerintetek jo ma 0-1rol az Anzsi gyozelem, tuti? Komoly csapattal allnak ki, formaban lehetnek mar?zavi27formában valószínűleg nincsenek de sajnos ha a strandról esnének be valószínűleg 2 góllal akkor is megverik bármelyik magyar csapatot még semleges pályán is. Szerintem "tuti"-nak minősül.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Szerintetek jo ma 0-1rol az Anzsi gyozelem, tuti? Komoly csapattal allnak ki, formaban lehetnek mar?
több mint 12 éve
Meg egy bizonyos szint fölött már nem éri meg csalni. Kivéve Nalbi/Davy 😀Az egyetlen rossz fogadásom épp a Wimby női döntőben történt, Serena megszopatott azzal a zsinórban vesztett öt játékkal. Mondjuk ő legalább nem csaló (ugye? 😊 )JakehomerNoknel teljesen realis sztem az, hogy elbuknak sorban 5-6 game-et, elvegre nok. 😊marci
Tepper takarodj!
több mint 12 éve
marci
1 023
Az egyetlen rossz fogadásom épp a Wimby női döntőben történt, Serena megszopatott azzal a zsinórban vesztett öt játékkal. Mondjuk ő legalább nem csaló (ugye? 😊 )JakehomerNoknel teljesen realis sztem az, hogy elbuknak sorban 5-6 game-et, elvegre nok. 😊
több mint 12 éve
nekem személy szerint be szokott jönni, eddig nem panaszkodtam, de most kb olyan sessiont futok ami után a pókert is abba kell hagyni egy ideig szóval én is pihentetem most egy darabig.na asszem most tartok vagy 2 hét szünetet a sportfogadásban, csak ezen a héten 9 fogadásom ment el 1 meccsen, ma 3 úgy hogy az egyik 5, a másik 9 a harmadik meg 12 meccs volt... kibaszott wickmayerdavemayerKötés=szopás, sok szimpla fogadással lehet szépen, kiegyensúlyozottan kaszálni.
Én ezen a héten Touron nem tudok h2h-ban hibázni, holnapra is találtam szép párosításokat.Rajna
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
na asszem most tartok vagy 2 hét szünetet a sportfogadásban, csak ezen a héten 9 fogadásom ment el 1 meccsen, ma 3 úgy hogy az egyik 5, a másik 9 a harmadik meg 12 meccs volt... kibaszott wickmayerdavemayerKötés=szopás, sok szimpla fogadással lehet szépen, kiegyensúlyozottan kaszálni.
Én ezen a héten Touron nem tudok h2h-ban hibázni, holnapra is találtam szép párosításokat.
több mint 12 éve
na asszem most tartok vagy 2 hét szünetet a sportfogadásban, csak ezen a héten 9 fogadásom ment el 1 meccsen, ma 3 úgy hogy az egyik 5, a másik 9 a harmadik meg 12 meccs volt... kibaszott wickmayer
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Összességében azért jól állok ezen a héten a kis tornákon. Ma pl Verdasco hozott a konyhára, akit megtettem a tiebreak előtt 3-as oddsnál, szettlabdánál meg kitrédeltem (persze beütötte, de így volt biztos egy másfélszeres nyeremény). Később még lehet, hogy beszállok egy kis apróért, ha már eldőlőben van.Eh, kifogtam egy match fixert. Ezért veszélyes teniszben kisebb tornákon fogadni.JakehomerMindenképp el kell kerülni a kis tornákat. Nekem csak a Római parti torna jött be egyszer pár éve, mert az m1-ről jó gyorsan jött a kép és mindig a falka előtt tudtam maradni. 😊marci
Az egyetlen rossz fogadásom épp a Wimby női döntőben történt, Serena megszopatott azzal a zsinórban vesztett öt játékkal. Mondjuk ő legalább nem csaló (ugye? 😊 )
Tepper takarodj!
több mint 12 éve
Most látom, hogy a tegnapi nyertes Tourfogadásaimat szimplán törölte az Unibet a történelemből. Mifene? (Zubeldia vs Menchov és Roche vs Monfort volt, nem nagy pénz, de azért mégis). Rajnarájuk írtál? volt egy szelvényem bet-en, 5000el raktam meg, bejött minden és az egyik meccsre ráírták, hogy vesztett. írtam nekik, hogy nagyon sürgősen változtassák meg azt a vesztett dolgot, még bónuszt is kaptam mellé 😀
JT Daniels fan
több mint 12 éve
marci
1 023
Eh, kifogtam egy match fixert. Ezért veszélyes teniszben kisebb tornákon fogadni.JakehomerMindenképp el kell kerülni a kis tornákat. Nekem csak a Római parti torna jött be egyszer pár éve, mert az m1-ről jó gyorsan jött a kép és mindig a falka előtt tudtam maradni. 😊
több mint 12 éve
Most látom, hogy a tegnapi nyertes Tourfogadásaimat szimplán törölte az Unibet a történelemből. Mifene? (Zubeldia vs Menchov és Roche vs Monfort volt, nem nagy pénz, de azért mégis).
több mint 12 éve
Olasz focira se fogadj akkor 😀AsbeeSoccerre soha.
Viszont golfban hibátlan a mérlegem, a legjobb sport 😊
Tepper takarodj!
több mint 12 éve
Olasz focira se fogadj akkor 😀Egyszerűen csak csaló.Eh, kifogtam egy match fixert. Ezért veszélyes teniszben kisebb tornákon fogadni.Jakehomernem ismerem a szakzsargont, mi az a match fixer?davemayer
Saját meccsekre fogadnak és érdekes vereségeket szenvednek, nagy fordítások elszenvedői 😊Jakehomer