Tenisz
15 feliratkozó
több mint 12 éve
nem túl változatos mostanában a GS döntők párosítása, remélhetőleg az eredmény viszont végre fordított lesz...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 12 éve
Hát ez nem volt túl izgalmas, de nehezen tudnám azt mondani, hogy nagyon szomorkodom emiatt. 😀És a lényeg, egy meccsre a NC Grand Slamtől!!
több mint 12 éve
Gabesz92
1 453
Djoko jusson be, Fed úgyis kikapna Nadaltól sima 3-ban... 😕VrijbloedSzerintem Novak is. Max jobban megszorítaná.
több mint 12 éve
Djoko jusson be, Fed úgyis kikapna Nadaltól sima 3-ban... 😕
több mint 12 éve
Gabesz92
1 453
Szvsz Nadal ma nem volt olyan nagyon jó, tud ő ennél többet is. Bár ez a teljesítmény is több volt mint elég. Ferrer nagyon sokat rontott, ő is jóval többet tud. Nem volt túl izgalmas meccs. Remélem a Djoko - Federer az lesz és Roger bejut a döntőbe.
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Mondjuk, ha beleállsz a kedvencébe, akkor számíts a reakcióra, még finom is volt 😀Nem látom, hogy mondtam volna egy szóval, hogy nem volt. Nyugalom :oImithekingNem kevés mákja van azért Gyökevicsnek. Meccslabdánál rátolja a vonalra a lecsapást...ImithekingMég szerencse, hogy Tsongának nem volt egy vonalas ütése sem a meccsen.Schleck
Am most nem mertem megrakni 1:2-nél az újabb fogadásomat, a dupla meccslabdánál pedig már kezdtem azt hinni, hogy mivan 😀 A 3.-nál egyáltalán nem éreztem, hogy ne nyerné meg Djokovics, de aztán a 4. megint parás volt, persze csak eddig, innentől azért sima volt
több mint 12 éve
4. szett annyira felkúrt, hogy nem is néztem az ötödiket, annyira tudtam hogy ez lesz a vége... 😕 Még mindig hiányzik valami Tsongából...
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
akárhányszor benézek ide mindig az aktuális világelső ellen drukkol mindenki 😀
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Na bmeg Tsonga... 😕
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 12 éve
Imitheking
1 897
Ennyi volt Tsongának. Na sebaj, majd talán Federer.
több mint 12 éve
Imitheking
1 897
Nem látom, hogy mondtam volna egy szóval, hogy nem volt. Nyugalom :oNem kevés mákja van azért Gyökevicsnek. Meccslabdánál rátolja a vonalra a lecsapást...ImithekingMég szerencse, hogy Tsongának nem volt egy vonalas ütése sem a meccsen.Schleck
Bazzeg, azt a tenyerest be kellett volna csapni....
több mint 12 éve
Nem kevés mákja van azért Gyökevicsnek. Meccslabdánál rátolja a vonalra a lecsapást...ImithekingMég szerencse, hogy Tsongának nem volt egy vonalas ütése sem a meccsen.
több mint 12 éve
Imitheking
1 897
Nem kevés mákja van azért Gyökevicsnek. Meccslabdánál rátolja a vonalra a lecsapást...
több mint 12 éve
a női tenisz szvsz. valahol hinggisék, ill. a belgák első királykodásának idején leáldozott, azóta alig van szoros meccs, nekem szinte élvezhetetlen 😕
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
Sharapova-ZakopalovaÉs ugyanannyi a pénzdíjazás, mint a férfi teniszben. Hihetetlen...
21 játék
16 játékot nyert eddig a fogadó 😀
a nőiteniszHabi
több mint 12 éve
Sharapova-Zakopalova21 játék
16 játékot nyert eddig a fogadó 😀
a nőitenisz
JT Daniels fan
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Én se, sőt, örültem is neki, hogy ilyen szarul kezdett, mert így nyertem rajta egy fogadást 😀Vajon Schleck ideges volt két óra játék után? 😛WyattNem paráztam, tudtam, hogy ha kell összekapja magát és leüti a pályáról a digót. 😀Schleck
több mint 12 éve
Jó, nem sértésként szántam amúgy.Nem paráztam, tudtam, hogy ha kell összekapja magát és leüti a pályáról a digót. 😀SchleckSeppi annyira digó, hogy a német az anyanyelve.Cubehor
több mint 12 éve
Cubehor
318
Nem paráztam, tudtam, hogy ha kell összekapja magát és leüti a pályáról a digót. 😀SchleckSeppi annyira digó, hogy a német az anyanyelve.
több mint 12 éve
Szerintem tavaly óta már nem kell számolni az esetleges erőnléti gondjaival. Egy ötszettes persze senkinek sem esik jól, de így hogy holnap egész nap pihenhet, szerintem ezzel nem lehet gond. Persze ha a következő fordulóban is sikerül ennyire elnyújtania a meccset az már más kérdés, de csak nem fogja. 😊Most már csak a kérdés, hogy vajon mennyire fog rajta meglátszani a későbbiekben ez az 5 játszma. Mondjuk szvsz Nadal idén (is) verhetetlen lesz a Garroson.Gabesz92Vajon Schleck ideges volt két óra játék után? 😛WyattNem paráztam, tudtam, hogy ha kell összekapja magát és leüti a pályáról a digót. 😀Schleck
Ettől függetlenül most még én is Nadalra fogadnék a végső győzelem esetében.
több mint 12 éve
kurva életbe 5 perc kellett volna és megvan a meccs, de így lehet repetázni holnap...
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Gabesz92
1 453
Most már csak a kérdés, hogy vajon mennyire fog rajta meglátszani a későbbiekben ez az 5 játszma. Mondjuk szvsz Nadal idén (is) verhetetlen lesz a Garroson.Vajon Schleck ideges volt két óra játék után? 😛WyattNem paráztam, tudtam, hogy ha kell összekapja magát és leüti a pályáról a digót. 😀Schleck
több mint 12 éve
Vajon Schleck ideges volt két óra játék után? 😛WyattNem paráztam, tudtam, hogy ha kell összekapja magát és leüti a pályáról a digót. 😀