TV, rádió
19 feliratkozó
több mint 13 éve
Átok Zoli remélem a VV intrót tolja majd 😀
több mint 13 éve
Azért a jó kis mikrofonhalkítással jól megoldották ezt a galántánkurvanagyaszurkolás effektet 😀 Megnéznék egy légi felvételt arról a rettentő sok 14 emberről 😀Amúgy igen, baromi fos, hogy ismétlések vannak.... Nem azért, de a Megasztárban egy hét alatt 5 dalt tanultak meg, itt meg mennyi új volt tegnap/ma? 1?
több mint 13 éve
tüsi91
11 023
Ez a Varga Viktor is furcsa szerzet.Matthew99nem tudtam, hogy a b**i és a furcsa szinonímák 😀
több mint 13 éve
Ez a Varga Viktor is furcsa szerzet.
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
Mindig van lejebb... Kalapválasztásban 😀
több mint 13 éve
Nagyon szar,hogy ez egy síma ismétlőműsor.Nikolas ain't no mountain high enoughot nyom majd (remember the titans soundtrack)
Új dalok kellenének ezrével.Bazzani
Kossuth pff...egyszer voltam ott matekversenyen töpörtyűként, elég lepukkant suli 😀 kiskölkök nagy arcok 😀
több mint 13 éve
Nagyon szar,hogy ez egy síma ismétlőműsor.Új dalok kellenének ezrével.
több mint 13 éve
tüsi91
11 023
És ő még nem is tudja, hogy nem nyerhetnek 😊Matthew99😂 😂 😂
lesz rivás műsorvégén (mondjuk mikor nem volt)
vmi zsepicég támogathatja sztem 😀
több mint 13 éve
És ő még nem is tudja, hogy nem nyerhetnek 😊
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
Detto, rosszul vagyok ha megszólal. ÁÁÁKeresztes Ildikó amúgy meglátogathatja a nagykállói szociális intézményt....Newman+1
utálom azt a nőt, valami félelmetesen ellenszenvestüsi91
több mint 13 éve
tüsi91
11 023
Keresztes Ildikó amúgy meglátogathatja a nagykállói szociális intézményt....Newman+1
utálom azt a nőt, valami félelmetesen ellenszenves
több mint 13 éve
Keresztes Ildikó amúgy meglátogathatja a nagykállói szociális intézményt....
több mint 13 éve
na kibújt a lokálpatrióta édesanyámból, imént mondta, hogy nyom sms-t hazánkfiára 😀 hiába mondtam, hogy felesleges, mert 1, le van zsírozva 2, úgyis nyerünk 😛
több mint 13 éve
A mai X-faktort a Coca-cola szponzorálta.
több mint 13 éve
Alig lett egyértelmű a szavazás vége 😀 93% Igen. Látszik a plebs igazságra szomjazik :cool:Alekosz reméljük igazságot kap!!! :cool:HanniMindenki szavazzon! Több esélye lesz akkor bent Alekosznak, mindenre. 😀
Kár, hogy hulla a honlap.F.Schleck
több mint 13 éve
Alekosz reméljük igazságot kap!!! :cool:HanniMindenki szavazzon! Több esélye lesz akkor bent Alekosznak, mindenre. 😀
Kár, hogy hulla a honlap.
A Sobri hívőknek: 2.9-es oddsa van most Csabinak, szóval lehet fogadni nyugodtan. 😊
több mint 13 éve
Alekosz reméljük igazságot kap!!! :cool:
több mint 13 éve
JéBé
7 035
holmi gameday miatt nehogymár kihaljunk 😛
több mint 13 éve
Belenéztem az élő VV adásba.Alekosz "one man show" van éppen.
Épp arról beszélt,hogy micsoda idők voltak amikor volt pia.
Építő jellege lenne az ivásnak.
Az életében központi szerepet játszik az ital. 😀
több mint 13 éve
Ez az István Danika nem homokláda picit?Nem kicsit búza a srác 😀
Bria tudna erre válaszolni,asszem egy lépcsőházban laknak.
Idegesítő egy figura...Bazzani
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
Ez az István Danika nem homokláda picit?Bria tudna erre válaszolni,asszem egy lépcsőházban laknak.
Idegesítő egy figura...
több mint 13 éve
nem, az a robotnak öltözött nő 😀jájj 😀😀 itt van Éva Urbin from itöli 😀 akinek Észak-Olaszországban, Közép-Olaszországban és Dél-Olaszországban voltak sikerei 😀fetomyJeeeesuuuus, ez az aki kibacta a hisztit válogatón és beugatott Ferónak is valamit? Nagyon halványak már az emlékeim :rolleyes:Hanni
több mint 13 éve
Ez is tuti fizetett színész, ilyen ember nincs 😀JayBFater szerint 100 hogy be van rúgva, szerintem csak szimplán tök hülye 😂
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Ez is tuti fizetett színész, ilyen ember nincs 😀