TV, rádió
19 feliratkozó
több mint 13 éve
Ne használd ezt a 😉 smileyt mert rohadt lekezelő 😛az hogy hallgatok valakit =/= név szerint ismerem a tagokat 😉mikor meghallottam, hogy lassú nótát tol, azthittem valami eyecandy gárét kap, aki elviszi a produkciót neki. de egyrészt Norbi kiba jól nyomta sztem, másrészt meg gáz, de nemtudom ki ez a rocklegenda 😛 kicsit Hannibal Lecter beütése van 😀konquerorEz nagyon gáz Konq. Szégyeld magad, és tessék Bikinit hallgatni.
A Vastag tesós cucc kicsit erőltetett volt, de jó ez a döntő eddig.tenorx
közeli helyeken - adj helyet - ki visz majd haza trió volt zenelejátszómon iskonqueror
Nem is a dobost mondom, hogy ismerd, de azért D. Nagy Lajost nem ismerni olyan, mintha Feróról nem tudnád, hogy ki például.
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Furcsáltam is hogy hogyan fognak 5-6 dalt megtanulni egy hét alatt, így 😀
több mint 13 éve
Ildi jegelte eddig, mint tavalyelőtt Whisenhunt Edgerrin JamestNikolas-szal még mindig ugyanaz a problémámaltatott eddig mindenkit 😛shawnka
Vastagtól ötlet volt a tesót elhívni,mennek is a szavazatok a Tomi fanbase-től 😛
Norbinak meg van hangja,nem is szar,WTF?Newman
több mint 13 éve
az hogy hallgatok valakit =/= név szerint ismerem a tagokat 😉mikor meghallottam, hogy lassú nótát tol, azthittem valami eyecandy gárét kap, aki elviszi a produkciót neki. de egyrészt Norbi kiba jól nyomta sztem, másrészt meg gáz, de nemtudom ki ez a rocklegenda 😛 kicsit Hannibal Lecter beütése van 😀konquerorEz nagyon gáz Konq. Szégyeld magad, és tessék Bikinit hallgatni.
A Vastag tesós cucc kicsit erőltetett volt, de jó ez a döntő eddig.tenorx
közeli helyeken - adj helyet - ki visz majd haza trió volt zenelejátszómon is
több mint 13 éve
Nikolas-szal még mindig ugyanaz a problémámaltatott eddig mindenkit 😛
Vastagtól ötlet volt a tesót elhívni,mennek is a szavazatok a Tomi fanbase-től 😛
Norbinak meg van hangja,nem is szar,WTF?Newman
több mint 13 éve
mikor meghallottam, hogy lassú nótát tol, azthittem valami eyecandy gárét kap, aki elviszi a produkciót neki. de egyrészt Norbi kiba jól nyomta sztem, másrészt meg gáz, de nemtudom ki ez a rocklegenda 😛 kicsit Hannibal Lecter beütése van 😀konquerorEz nagyon gáz Konq. Szégyeld magad, és tessék Bikinit hallgatni.
A Vastag tesós cucc kicsit erőltetett volt, de jó ez a döntő eddig.
több mint 13 éve
Nikolas-szal még mindig ugyanaz a problémámVastagtól ötlet volt a tesót elhívni,mennek is a szavazatok a Tomi fanbase-től 😛
Norbinak meg van hangja,nem is szar,WTF?
több mint 13 éve
ehh, Szujó visszaszólt Balinak 😀 illetve a törzsszurkolóhoz intézett kérdés:"hú de szép plakát, mennyit dolgoztál vele?" "Sokat" (egy kartonlapra ráfirkantott névről beszélünk 😀)shawnkavolt rajta két műanyagcsillag is, csak a Kaposvár-Veszprém Norbi-Csabi thrashtalk rosszindulat fortyog belőled 😛
több mint 13 éve
Ez a Vastag duó karcsú volt meg kicsit erőltetett. Nem volt jobb duett partner a testvérnél és magyar "muzsikát" a népnek!!!Norbi ezt is elvitte, mondjuk egy rock ikonnal nem volt nehéz 😉
A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa Kaposvári KK!
több mint 13 éve
ehh, Szujó visszaszólt Balinak 😀 illetve a törzsszurkolóhoz intézett kérdés:"hú de szép plakát, mennyit dolgoztál vele?" "Sokat" (egy kartonlapra ráfirkantott névről beszélünk 😀)
több mint 13 éve
Nagyon nyálas nekem ez a "húdeimádomatestvéremet" story.Kár,hogy ez csak a Faktorban jött ki belőlük.
több mint 13 éve
Szép ez nagyon Vastagéktől, csak vékony. (Ez hú de szar volt 😀)JayBnembaj, jó ez 😀 Keresztes Ildi szokott a vastagsággal poénkodni, annál jobb 😊
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Szép ez nagyon Vastagéktől, csak vékony. (Ez hú de szar volt 😀)
több mint 13 éve
ezaz, kellenek a voksok a tiniluvnyáktól 😛 Vastag T, same HS as me 😛
több mint 13 éve
Ezek a szülők milyen sorozatot néztek?Nikolász és Dzseremi.
Szép névválasztás...
több mint 13 éve
Vasárnapra igazoltak Shakira szintű világsztárt fellépni?shawnkaáh, She-Wolf helyett csak Wolf (Kati) van nekünk
több mint 13 éve
Vasárnapra igazoltak Shakira szintű világsztárt fellépni?
több mint 13 éve
azt felismertem 😊 de akkor még nem tudtuk, hogy az a társ, akinek a dalát nyomatják 😉 amúgy meg lehetett volna a Depresszió frontembere is 😀 http://www.youtube.com/watch?v=VXC7l0sFwQ0azért a nótát felismerhetted volna 😀shawnkaBikini baszod!Bazzani"baszod" 😀
jó hát akkor nem is éltem kb 😛 a bandát ismerem, de egyenként a tagokat név szerint sajnos nem, de ez kb minden zenekarra igaz, legyen az múltbeli, vagy jelenlegi 😊konqueror
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Ez a szám választás sztem nem jó, csöpögős kell.
több mint 13 éve
azért a nótát felismerhetted volna 😀"baszod" 😀mikor meghallottam, hogy lassú nótát tol, azthittem valami eyecandy gárét kap, aki elviszi a produkciót neki. de egyrészt Norbi kiba jól nyomta sztem, másrészt meg gáz, de nemtudom ki ez a rocklegenda 😛 kicsit Hannibal Lecter beütése van 😀konquerorBikini baszod!Bazzani
jó hát akkor nem is éltem kb 😛 a bandát ismerem, de egyenként a tagokat név szerint sajnos nem, de ez kb minden zenekarra igaz, legyen az múltbeli, vagy jelenlegi 😊konqueror
több mint 13 éve
Kaposvár pláza rulz 😀 Btw, nemvoltszar ezsem, Norbi eddig egész jól tolja.shawnkaOFF: Veszprémbe érkezel valamikor? meccsnézés, mulatás stb. ON-ná varázsolva, mikor jössz Vastagcsabaföldre 😛 neked jobban örülök, mint Szujó Zolinak 😀
több mint 13 éve
hibáháháháháháháháháháháááááámGyűlölöm ezt a hajlítós Nikolászt.
több mint 13 éve
"baszod" 😀mikor meghallottam, hogy lassú nótát tol, azthittem valami eyecandy gárét kap, aki elviszi a produkciót neki. de egyrészt Norbi kiba jól nyomta sztem, másrészt meg gáz, de nemtudom ki ez a rocklegenda 😛 kicsit Hannibal Lecter beütése van 😀konquerorBikini baszod!Bazzani
jó hát akkor nem is éltem kb 😛 a bandát ismerem, de egyenként a tagokat név szerint sajnos nem, de ez kb minden zenekarra igaz, legyen az múltbeli, vagy jelenlegi 😊
több mint 13 éve
Kaposvár pláza rulz 😀 Btw, nemvoltszar ezsem, Norbi eddig egész jól tolja.
több mint 13 éve
JéBé
7 035
mikor meghallottam, hogy lassú nótát tol, azthittem valami eyecandy gárét kap, aki elviszi a produkciót neki. de egyrészt Norbi kiba jól nyomta sztem, másrészt meg gáz, de nemtudom ki ez a rocklegenda 😛 kicsit Hannibal Lecter beütése van 😀konquerorD Nagy Lajos, Bikini
Ez is rohadt jó volt amúgy.