Kedves visszatérők: újra működik a regisztráció és az elfelejtett jelszó kiküldése

TV, rádió

18 feliratkozó

több mint 15 éve
thebeke Pittsburgh Steelers 550 — Steelers fan
ez a görög gyerek hatalmas gyökér,de a csajt nagyon szívesen fejbe rugnám..
több mint 15 éve
Duff Seattle Seahawks 3 581
micsoda harc folyik ott az rtl studioban 😀
több mint 15 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
exvillalakók,elég lol,indián rulez 😛

több mint 15 éve
Joci 2 599 — The Georgia Peach
Indián megmondta a frankót

http://imsomeanimakemedicinesick.tumblr.com/
több mint 15 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 802 — Poloska confirmed
hehe, szerinted a 20 éves férfiemberek nagy százaléka szarrá van gyúrva vagy mi ?
télleg elég fasztestű csórikám, de a te elméleted is sántít 😊Höri
Hát nem azt mondom, de 20 évesen ne lógjanak már a mellei meg ne legyen sörhasa 😀
több mint 15 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Gyerekek, én sírva röhögök ennek a nyámnyilának a "húdefaszacsávó" vagyok előadásán. 😂Danna
Úristen 20 évesen úgy néznék ki mint ez a Leokádosz elő se mernék jönni a lakásból. Egy gramm izom sincs a srácon...Hanni
hehe, szerinted a 20 éves férfiemberek nagy százaléka szarrá van gyúrva vagy mi ?

télleg elég fasztestű csórikám, de a te elméleted is sántít 😊

több mint 15 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
mondjuk tényleg elég gáz ez a Leo,egyik pillanatról a másikra lett ekkora arc
de így is inkább ő menjen vissza,Éva felbasz

több mint 15 éve
Gyerekek, én sírva röhögök ennek a nyámnyilának a "húdefaszacsávó" vagyok előadásán. 😂Danna
Úristen 20 évesen úgy néznék ki mint ez a Leokádosz elő se mernék jönni a lakásból. Egy gramm izom sincs a srácon...
több mint 15 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Milyen fura, hogy pont a párbaj előtt egy nappal nyilt ki a csipája. Elég szánalmas. Éva legalább hetek óta ilyen idióta 😛
több mint 15 éve
konqueror 2 491 — ...
a nap két embere az a két nigró security 😀
több mint 15 éve
JéBé Green Bay Packers 8 240
de csíra ez a gyerek te jóég
több mint 15 éve
Danna 698 — Pats Fan Club vezető
Gyerekek, én sírva röhögök ennek a nyámnyilának a "húdefaszacsávó" vagyok előadásán. 😂
több mint 15 éve
csávóra szavaz egész görögorszag
több mint 15 éve
Gina az mióta van ilyen jóban a göröggel? Csak én érzem megjátszásnak a csaj viselkedését.
több mint 15 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Éva szerelmes Olivérbe. Mi ez a két gorilla? 😀

több mint 15 éve
Joci 2 599 — The Georgia Peach
bazmeg fekák 😀

http://imsomeanimakemedicinesick.tumblr.com/
több mint 15 éve
Arisztotelész bazeg azthiszi valamire boxmeccsre megy ki 😀JayB
Ja bazeg. Azt hiszi, hogy a párbajon lesz valami esélye is, hogy forditson a dolgon.
több mint 15 éve
JéBé Green Bay Packers 8 240
Arisztotelész bazeg azthiszi valamire boxmeccsre megy ki 😀
több mint 15 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 946 — Salus populi suprema lex esto
de.

egyébként Leonyid mai kifakadása tetszett, kár, hogy csak most jött elő belőle az állat.
hajrá őHöri
Rájött, h kéne vmit csinálni, h rá szavazzanak az emberek a párbajon. Elég mű volt, megjátszotta az egészet, próbált kemény lenni, de nem ment neki. Sztem gyökér az a gyerek :rolleyes:Duff
gyökérnek gyökér, de ha évike visszamegy akkor olyan szinten meg lesz magával elégedve, mint még soha, erre pedig nem vagyok kíváncsi 😛Höri
Szavazz 😀
több mint 15 éve
Amúgy ezek nem unják magukat halálra?tenorx
de.

egyébként Leonyid mai kifakadása tetszett, kár, hogy csak most jött elő belőle az állat.
hajrá őHöri
Rájött, h kéne vmit csinálni, h rá szavazzanak az emberek a párbajon. Elég mű volt, megjátszotta az egészet, próbált kemény lenni, de nem ment neki. Sztem gyökér az a gyerek :rolleyes:Duff
gyökérnek gyökér, de ha évike visszamegy akkor olyan szinten meg lesz magával elégedve, mint még soha, erre pedig nem vagyok kíváncsi 😛

több mint 15 éve
de.

hajrá őHöri
Rájött, h kéne vmit csinálni, h rá szavazzanak az emberek a párbajon. Elég mű volt, megjátszotta az egészet, próbált kemény lenni, de nem ment neki. Sztem gyökér az a gyerek :rolleyes:
több mint 15 éve
Bruschi85 New England Patriots 1 864 — Patriots és Kaposvári KK fan
Fúú régi szép Idők Bár 1-el. Az más világ volt, főleg akkor alig volt pár embernek netje nem hogy szélessávú, lassabban áramoltak a hírek. Az újdonság varázsa volt, persze azt is mindenki nézte.
De azért Napsugár kedvenc volt.. Na ő tipikusan az a magába forduló, búsulva ücsörgő csaj volt, de mégis rajongtak érte. Tigris volt a győztes ha jól emlékszem, Zoli meg a rossz fiú.
De kár, hogy annyira eltűntek, aztán jött a Bár2 ami totális csőd volt.
Az 1 remek reality volt, folyamatos dohányzás, italozás a végére mintha saját apjuk lettek volna annyira belefáradtak, mellette meg a munka.

A mai kiszavazón sztem az Éva marad benn, mert a görög karaktere kevés ide.
Viszont Rata írta korábban, hogy az eyecandy Anikó-nak van egy felnőttfilmes alteregója, ő rá azért kíváncsi lennék/lennénk link ügyileg.

Ez a Gina is egy szép "sütemény", mik ki nem derülnek róla vállalkozó a bemutatófilmjében, szerető feleség bla bla. Ráadásul drogos is. Mi kell még talán hegesztenek a Villában is persze az RTL mindent tudott, minő véletlen.

Néhány kép a hölgyről:

http://www.sonline.hu/galeria/7566

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 15 éve
Amúgy ezek nem unják magukat halálra?
A Bár azért volt jó, mert ott legalább dolgoztak (igen, rohadt fiatal voltam, de Anya imádta 😛 ), meg legalább a BBben is voltak feladatok, nem ilyen luxusbörtön volt, mint a VV.tenorx
Pont erről beszélgettünk ma mi is hogy mi már kupakokból, meg a szemétből oylan társasokat csináltunk volna, meg cappys kupakból gombfocit meg mit tudom én Eltudnák magukat foglalni, csak egyszerűbb rinyálni. Mondjuk ebből a szempontból a csocsóval jobban jártak volna, ezt a korizást nem nagyon értem hogy akarják oda kivitelezni.
több mint 15 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Danna: levágós, de azért mivel veled talán mondhatom jóban vagyok így azért tekintettel voltam. viszont lebuktál hogy olvasod a topikot 😛

konqueror
mondhatod. 😉
nem tagadtam, a múltkor is írtam! 😛

Sztem kétség sincs afelől h Éva fog visszamenni, gyak Lilucska egyfolytában a s.ggét nyalta a mai műsorban. 😀Danna
Bármilyen férfi-nő konfliktus van,Lilu a nőnek ad igazad.Bazzani
Én úgy emlékszem az Anikó versus Alekosz ütközetben Alekosz mellett volt, de őszintén szólva lehet nem jól rémlik 😊 Meg mondjuk az az eset elég egyértelmű is volt.

De ha már szóba hoztam, arra még azért kíváncsi vagyok, hogy pár nap múlva azért felhozzák-e mégegyszer 😀 Mondjuk egy Alekosz véletlenül pofánbassza Lacit, pedig igazából Kristófot akarta, aki nem ment bele a hármasba, és elhajolt az ütés elől, mire Laci bedühödik, majd az ideges nézés után kimegy és üvöltözik a szaunával, majd a következő kiszavazáson felhozzák, hogy nem-e akkori sérelem maradt benne, amikor Alekosz fellökte, és nézzük meg a videót, amiről mi a véleménye Szandikának, és nézzük akkor már meg miért is volt a fellökés, ami igazából nem lehet-e, hogy az alapkonfliktusát okozta az Olivér-Zsuzsa problémának, amit nézzünk meg, majd miután Kristóf erről elmondta a véleményét a titokszobában Giginek, kérdezzük meg, vajon Erzsi lecumizná-e Alekosz puszta rosszindulatból, vagy kedvessége miatt inkább beajánlja Gigi testvérénél, Bécinél, akinek az anyukája szomorkodva nézi a műsort, mert olyan fiút képzelt el a lánya mellé, aki nem mutogatta még a faszát másoknak, úgy, mint Erzsi, vagy Zsuzsi.
több mint 15 éve
de.

hajrá ő