TV, rádió
19 feliratkozó
több mint 13 éve
mikor meghallottam, hogy lassú nótát tol, azthittem valami eyecandy gárét kap, aki elviszi a produkciót neki. de egyrészt Norbi kiba jól nyomta sztem, másrészt meg gáz, de nemtudom ki ez a rocklegenda 😛 kicsit Hannibal Lecter beütése van 😀konquerorBikini baszod!
több mint 13 éve
mikor meghallottam, hogy lassú nótát tol, azthittem valami eyecandy gárét kap, aki elviszi a produkciót neki. de egyrészt Norbi kiba jól nyomta sztem, másrészt meg gáz, de nemtudom ki ez a rocklegenda 😛 kicsit Hannibal Lecter beütése van 😀
több mint 13 éve
Nikolas eddig a legjobb, viszont kevés szerepe lesz annak, hogy konkrétan ma ki a jobb. szimpátia szavazás, kérdés melyikük bázisának van több pénze sms-re és/vagy kit szeretne győztesnek látni az RTL 😊
több mint 13 éve
hát ezt még mindig jól tudja a kalaposA párosokban szerintem rendesen le fogja énekelni a többieket Nicolas. Abban bízom, hogy akik "ésszel" szavaztak és eddig Vecára küldtek sms-t, most átpártolnak Nicolashoz.
páros dalok érdekesek lesznekkonqueror
több mint 13 éve
Norbi jó volt, visszajött a hangja, nem volt viszont ezek a fan gyűlések kemények Kaposvár Pláza rulez 😀 😀 Micsoda játék határok nélkülNikolasz eddig a legjobb.
A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa Kaposvári KK!
több mint 13 éve
hát ezt még mindig jól tudja a kalapospáros dalok érdekesek lesznek
több mint 13 éve
ez tényleg tökéletes volt,de már az első adásban is kis híján az volt,kiteljesedett a dalezt a Halleluját Nikolas kisujjból kirázza, de ez most jobbnak tűnik mint az először.shawnkaez konkrétan kurva jó volt, baró volt a színpad is a fényekkel. Tru american magicJayB
ez megy,kiváncsi vagyok,hogy a többi milyen lesz,ha ilyen szintet hoz,akkor a legnagyobb esélyese lesz az x-nek
több mint 13 éve
JéBé
7 035
ezt a Halleluját Nikolas kisujjból kirázza, de ez most jobbnak tűnik mint az először.shawnkaez konkrétan kurva jó volt, baró volt a színpad is a fényekkel. Tru american magic
több mint 13 éve
ezt a Halleluját Nikolas kisujjból kirázza, de ez most jobbnak tűnik mint az először.
több mint 13 éve
huhh, ez most nagyon rendben volt NorbinálshawnkaTetszett,hogy nem vitte túlzásba a bohóckodást.
Kicsit énekszerű is volt.
Keresztestől meg hányok.
több mint 13 éve
huhh, ez most nagyon rendben volt Norbinál
több mint 13 éve
mindenki az elsőjével kezdi (még jó, hogy belinkeltem ma őket 😀 )Csabi rulez 😛 gecire fog idegesíteni mindenkit, nagyon rájátszott a "tinipicsák álma" címre. hajrá Veszprém 😀
Nikolas és Norbi sztem így második előadásra a debütáló dalaiban már nem tud akkorát fejlődni, mint amit ő tudott, de majd meglátjuk
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Ezt a számot nem tolta már? Tegnap ezzel kezdtek a megasztárok is 😀 Mondjuk Robbie Williams leeds-i koncertjét is ezzel kezdte, szerintem mindenidők legnagyobb koncert startja volt.
több mint 13 éve
elég láma volt a "mi" szurkolótáborunk 😀 Pannon Egyetem Aula 😂 senki sem jár arra 😀 azthittem Óváros tér lesz 😊
több mint 13 éve
"Legalább 7-et 8-at, de már számolni sem tudom annyit." okooos. 😀
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Fú ez a hiszti nagyon szar...
több mint 13 éve
Nikolas drukkereknek kivezényeltek egy óvodát, hogy ne legyen üres?
több mint 13 éve
JéBé
7 035
RTL kurva jól promózza ezt a mai x faktort pedig ugyanaz lesz mint az eddigiek, 1 kiesik többi megy tovább.
több mint 13 éve
Mindkettőnek villantani valamit, mert bukóban vannak.
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
lol, neenee, még korai 😀😀
több mint 13 éve
JéBé
7 035
a sok X-F közé egy kis VV 😀A kiszavazóshowig pedig k#rnia kéne mert Éva őt akarja kivinni és hát eddig nem sokat "tett le az asztalra" 😀
http://www.valovilag.hu/cikk/349005
Milyen szánalmás már: - nee, nee 😀Farky
több mint 13 éve
a sok X-F közé egy kis VV 😀jaaaaj de bent akarnak maradni 😂 😀
több mint 13 éve
a sok X-F közé egy kis VV 😀zsák a foltját
több mint 13 éve
a sok X-F közé egy kis VV 😀http://www.valovilag.hu/cikk/349005
Milyen szánalmás már: - nee, nee 😀
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning