NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
13
6
2:15, Arena4
TV, rádió
19 feliratkozó
több mint 13 éve
most azt hiszed ezzel le lettem oltva? 😛 te lettél, de nagyon, és most már csak magyarázkodsz 😛te nem vagy faktor, max a VÓ-ban indulhatszki ha én nem 😛 senki se vádolhat azzal, hogy normális vagyokkonqueror1 percen belül 2-en is ugyanazt írtuk, ez nem lehet véletlen 😛Hurka
(való óvoda 😛 )
Karcsi, te meg most intézted el, hogy rád dobom majd az első jelet 😀konqueror
több mint 13 éve
te nem vagy faktor, max a VÓ-ban indulhatsz1 percen belül 2-en is ugyanazt írtuk, ez nem lehet véletlen 😛Hurkaki mondta, hogy te benne lennél? 😛 😛 😛Hurkaki ha én nem 😛 senki se vádolhat azzal, hogy normális vagyokkonqueror
(való óvoda 😛 )
Karcsi, te meg most intézted el, hogy rád dobom majd az első jelet 😀
több mint 13 éve
1 percen belül 2-en is ugyanazt írtuk, ez nem lehet véletlen 😛ki ha én nem 😛 senki se vádolhat azzal, hogy normális vagyokkonquerorjó, de offszezonban legyen ám 😛 adom, fél év ingyenélés + utána médiaszemélyiségként elhelyezkedés, sirályság 😀 😀 😀konquerorki mondta, hogy te benne lennél? 😛 😛 😛Hurka
több mint 13 éve
ki ha én nem 😛 senki se vádolhat azzal, hogy normális vagyokki mondta, hogy te benne lennél? 😛 😛 😛Hurkatényleg, állítsatok össze egy bowl.hus csapatot, akiket betennétek a villába, és küldünk majd az RTL-nek egy e-mailt, hogy megvannak a következő széria szereplői 😀Hurkajó, de offszezonban legyen ám 😛 adom, fél év ingyenélés + utána médiaszemélyiségként elhelyezkedés, sirályság 😀 😀 😀konqueror
több mint 13 éve
senki nem mondta hogy te benne lennél a teamben 😛tényleg, állítsatok össze egy bowl.hus csapatot, akiket betennétek a villába, és küldünk majd az RTL-nek egy e-mailt, hogy megvannak a következő széria szereplői 😀Hurkajó, de offszezonban legyen ám 😛 adom, fél év ingyenélés + utána médiaszemélyiségként elhelyezkedés, sirályság 😀 😀 😀konqueror
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
ki mondta, hogy te benne lennél? 😛 😛 😛tényleg, állítsatok össze egy bowl.hus csapatot, akiket betennétek a villába, és küldünk majd az RTL-nek egy e-mailt, hogy megvannak a következő széria szereplői 😀Hurkajó, de offszezonban legyen ám 😛 adom, fél év ingyenélés + utána médiaszemélyiségként elhelyezkedés, sirályság 😀 😀 😀konqueror
több mint 13 éve
tényleg, állítsatok össze egy bowl.hus csapatot, akiket betennétek a villába, és küldünk majd az RTL-nek egy e-mailt, hogy megvannak a következő széria szereplői 😀Hurkajó, de offszezonban legyen ám 😛 adom, fél év ingyenélés + utána médiaszemélyiségként elhelyezkedés, sirályság 😀 😀 😀
több mint 13 éve
tényleg, állítsatok össze egy bowl.hus csapatot, akiket betennétek a villába, és küldünk majd az RTL-nek egy e-mailt, hogy megvannak a következő széria szereplői 😀
több mint 13 éve
ez igy van és nem is neked szólt amit irtam,egyszerűen tudni kell a helyén kezelni ezeket a műsorokat én általában nézem de nem idegesítem magam rajta mint ahogy néhány ember.Főleg a ValóVilágon nem.Az már mondjuk egy kicsit idegesít hogy egy énekversenyt (tudom"tehetségkutató") egy olyan ember fog megnyerni aki énekelni sem tud.De jó showt csinál a színpadon,naja,csak a maya gold is jó showt csinálna,igaz énekelni ő sem tud.Mondjuk őt szívesebben nézném.amúgy nem tudom mit kell meglepődni ezen hogy milyen intellektuális nagyságokat raknak be,akár be vallják az emberek akár nem,ezt nézik,erre van igény,ki nézné a műsort ha olyan normális,vagy mondjuk úgy átlagos emberkék lennének benn mit mi?ha nem lenne minden összefoglalóban anyázás,vedelés,kefélés, azt ki nézné?Cowboykarcsinem errol van szo. a musor lenyeget a gyarto szempontjabol tiszta sor
h az adja ha minel gatlastalanabb vasari majmokat pakolhat a ketrecbe
nekem az a bajom h ezek szegrolvegrol mind ismerik egymast es bizonyos embereknek
nem erdekuk nyerni egyszeruen amivel elveszik a musor osszes ertelme a masik meg a kibaszott undorito es gatlastalan cenzura on and offline egyarant.Fake
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
lehetne erről is elmélkedni, hogy mi lenne a legütősebb csapat. mondjuk a fórumozók között nincsenek lányok, szóval a fó konfliktusforrás kiesne. helyette PR-ről menne anyázás 😛 "a Steelers túl alacsonyan van!" 😛képzeld el haromtot és Soldit 1 hónapig folyamatosan egymás mellett 😂Hurkaamúgy nem tudom mit kell meglepődni ezen hogy milyen intellektuális nagyságokat raknak be,akár be vallják az emberek akár nem,ezt nézik,erre van igény,ki nézné a műsort ha olyan normális,vagy mondjuk úgy átlagos emberkék lennének benn mit mi?ha nem lenne minden összefoglalóban anyázás,vedelés,kefélés, azt ki nézné?Cowboykarcsiazért innen is lennének nagy karakterek 😀konqueror
viszont alkohol fogyna ugyanannyi, ha nem több 😀
több mint 13 éve
képzeld el haromtot és Soldit 1 hónapig folyamatosan egymás mellett 😂amúgy nem tudom mit kell meglepődni ezen hogy milyen intellektuális nagyságokat raknak be,akár be vallják az emberek akár nem,ezt nézik,erre van igény,ki nézné a műsort ha olyan normális,vagy mondjuk úgy átlagos emberkék lennének benn mit mi?ha nem lenne minden összefoglalóban anyázás,vedelés,kefélés, azt ki nézné?Cowboykarcsiazért innen is lennének nagy karakterek 😀konqueror
több mint 13 éve
amúgy nem tudom mit kell meglepődni ezen hogy milyen intellektuális nagyságokat raknak be,akár be vallják az emberek akár nem,ezt nézik,erre van igény,ki nézné a műsort ha olyan normális,vagy mondjuk úgy átlagos emberkék lennének benn mit mi?ha nem lenne minden összefoglalóban anyázás,vedelés,kefélés, azt ki nézné?Cowboykarcsiazért innen is lennének nagy karakterek 😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
amúgy nem tudom mit kell meglepődni ezen hogy milyen intellektuális nagyságokat raknak be,akár be vallják az emberek akár nem,ezt nézik,erre van igény,ki nézné a műsort ha olyan normális,vagy mondjuk úgy átlagos emberkék lennének benn mit mi?ha nem lenne minden összefoglalóban anyázás,vedelés,kefélés, azt ki nézné?Cowboykarcsinem errol van szo. a musor lenyeget a gyarto szempontjabol tiszta sor
h az adja ha minel gatlastalanabb vasari majmokat pakolhat a ketrecbe
nekem az a bajom h ezek szegrolvegrol mind ismerik egymast es bizonyos embereknek
nem erdekuk nyerni egyszeruen amivel elveszik a musor osszes ertelme a masik meg a kibaszott undorito es gatlastalan cenzura on and offline egyarant.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
pentekrol szombatra elinditottak 0:20kor majd ezutan kb haromnegyedkor 😛valovilag.huhehe mekkora igény van a topikra még gameday előtt is 😀HöriValamivel el kell baszni az időt addig.
Amúgy hol lehet élőben nézni?Bazzani
élő adás indítása
0-10 és 17-19 óráigHöri
lelottek a csaba es reggel visszaolvastam azt vmi f5kor raktak vissza ugy
h azt mutattak h mindenki szetcsapva fetreng a haloban es alszik
kint ugyan beszelgetett a szandika meg az oliver de nemtom h mert
nem lehetett kb semmit se erteni oda persze meg nem kapcsoltak
a masik h egy csomoszor mikroport nelkul suttognak ami ugye elmeletileg tok szabalytalan
de buntit meg az ilyenkor megtargyalt dolgok milyensege miatt 😀 ugysem kapnak
nem ajanlom h barki erre legyen kivancsi
több mint 13 éve
amúgy nem tudom mit kell meglepődni ezen hogy milyen intellektuális nagyságokat raknak be,akár be vallják az emberek akár nem,ezt nézik,erre van igény,ki nézné a műsort ha olyan normális,vagy mondjuk úgy átlagos emberkék lennének benn mit mi?ha nem lenne minden összefoglalóban anyázás,vedelés,kefélés, azt ki nézné?
több mint 13 éve
valovilag.huhehe mekkora igény van a topikra még gameday előtt is 😀HöriValamivel el kell baszni az időt addig.
Amúgy hol lehet élőben nézni?Bazzani
élő adás indítása
0-10 és 17-19 óráig
több mint 13 éve
Én egyetértek Veled.nem a véleményre írtam, én sem tartom túlzottan értékes embereknek őket. többek között a dunás szösszenet miatt írtam
Mondjuk olyan ember akinek munkahelye van az eleve nem tudna bemenni a villába,mert nem engednék el annyi időre. A normális nem hagyná ott a családját egy ilyen baromságért.
Csomóan azt se tudják,hogy van ilyen.
Van aki azt se tudja merre van Pest.
Azért alaposan leszűkül a beválasztandók létszáma.
Ja és nem mindenkinek van ismerőse a csatornánál.Bazzani
több mint 13 éve
JéBé
7 034
A VV alatt bekéne zárni a topicot különben értelmét veszti az eredménykövető 😀
több mint 13 éve
Én egyetértek Veled.Sebaj, talán valahogy túl fogom élni ezt a megrázkódtatást... Pusztán leírtam a véleményem, nem kötelező egyet érteni.DubMondjuk ezt az oldalt legalább akkorára tartom mint akármelyik VV majmot.JayBremélem, nem lesz ban belőle, de téged is, Dub, a hsz-ed alapján (egy percet nem láttam a műsorból)Szobi22
Mondjuk olyan ember akinek munkahelye van az eleve nem tudna bemenni a villába,mert nem engednék el annyi időre. A normális nem hagyná ott a családját egy ilyen baromságért.
Csomóan azt se tudják,hogy van ilyen.
Van aki azt se tudja merre van Pest.
Azért alaposan leszűkül a beválasztandók létszáma.
Ja és nem mindenkinek van ismerőse a csatornánál.
több mint 13 éve
Dub
1 019
Sebaj, talán valahogy túl fogom élni ezt a megrázkódtatást... Pusztán leírtam a véleményem, nem kötelező egyet érteni.remélem, nem lesz ban belőle, de téged is, Dub, a hsz-ed alapján (egy percet nem láttam a műsorból)Szobi22erre gondolsz http://kuruc.info/r/6/70403/konquerorMondjuk ezt az oldalt legalább akkorára tartom mint akármelyik VV majmot.JayB
több mint 13 éve
hehe mekkora igény van a topikra még gameday előtt is 😀HöriValamivel el kell baszni az időt addig.
Amúgy hol lehet élőben nézni?
több mint 13 éve
remélem, nem lesz ban belőle, de téged is, Dub, a hsz-ed alapján (egy percet nem láttam a műsorból)Mondjuk ezt az oldalt legalább akkorára tartom mint akármelyik VV majmot.JayBValahol (talán a kurucon) olvastam egy összeállítás-szerűséget, hogy milyen egyedek kerültek be a való világba (én tényleg nem nézem, sporton kívül szinte semmit sem nézek tvben), hát mit mondjak sikerült az ország összes söpredékéről egy szép keresztmetszetet összehozni. Kizárólag semmirekellő, semmihez sem értő, léhűtők kerültek be, és ezekből lesznek majd a "celebek". Az egyik pisztollyal pózoló norvég, a másik kurva, a harmadik ratyi, a negyedik úgy néz ki hogy már ránézésre is Duna-érett példány... Akit érdekel persze nézze, de nem hiszem hogy ez egy főműsoridőbe való dolog lenne. Amúgy tényleg kiválóan hasznosítható lenne ez a villa a benn lakókkal együtt például az új harci gázok biztonságos tesztelésére 😀Duberre gondolsz http://kuruc.info/r/6/70403/konqueror
több mint 13 éve
Dub
1 019
Igen, tényleg ez volt. Amugy bizonyos témákban szerintem kifejezetten jó a kuruc, amit meg túlzásnak vagy hülyeségnek érzek azt egyszerűen nem olvasom végig.Valahol (talán a kurucon) olvastam egy összeállítás-szerűséget, hogy milyen egyedek kerültek be a való világba (én tényleg nem nézem, sporton kívül szinte semmit sem nézek tvben), hát mit mondjak sikerült az ország összes söpredékéről egy szép keresztmetszetet összehozni. Kizárólag semmirekellő, semmihez sem értő, léhűtők kerültek be, és ezekből lesznek majd a "celebek". Az egyik pisztollyal pózoló norvég, a másik kurva, a harmadik ratyi, a negyedik úgy néz ki hogy már ránézésre is Duna-érett példány... Akit érdekel persze nézze, de nem hiszem hogy ez egy főműsoridőbe való dolog lenne. Amúgy tényleg kiválóan hasznosítható lenne ez a villa a benn lakókkal együtt például az új harci gázok biztonságos tesztelésére 😀Duberre gondolsz http://kuruc.info/r/6/70403/konqueror
több mint 13 éve
Nézni se kell, itt minden szépen kiscsokorba gyűjtve...Egyébként Adriennt aki a legjobb csak volt a Bombanők között azért nem szavazták be, mert a Pb nem akartan, hogy nyuszijai Katával együtt ennyi időre le lennének kötve..
Képzelem milyen fontos küldetést kell teljesíteniük..
A bojlertestű Zsuzsi pedig köztudott, hogy "élmény hosztessként" dolgozik külföldön. Ezért is ismerte a benti lányok többsége.
De a harcsaszájú leányzó, se azért került be mert annyian szavaztak rá onnan is inkább Reginát akarták az előzetes netes felmérések, aki nem ismeretlen a felnőtt filmek világából. Mégis kellett a botránykeltés és "véletlenül" ő jutott be.
Ennek a műsornak köze nincs a valóság showhoz, erre a legjobb példa az "élő" adás amit neten közvetítenek és órákkal később adják le cenzúrázva, nehogy valami olyat mondjanak a bent lévők. Rögtön kapcsolják le a szerkesztők.
A jelenlegi karakterszínészek a forgatókönyv alapján egy félévet nehéz lesz kibírni ennek a műsornak. Az első ami még az újdonság erejével hatott, azóta bukó az összes, ahogy ez is az lesz.
Remélem nem a kaposvári házaspár kerül be, mert volt már egy BB Évink, akinek ez az egész tönkretette az életét.. Érdekes, hogy kaposváriként ezekben a műsorokban látják a kitörési lehetőséget...
Az X faktorban kaposváriként is Norbit kedvelem, mert ő egy egyéniség, és showt csinál rekedtes hangjával, viszont ez kevés lesz arra, hogy nyerjen egy énekversenyt.
Vecának kellett volna maradnia ezt a Vastag gyereket nem szeretem ezzel a kimódolt stílusával. De szerintem Nicholas nyeri meg a végső döntőt Norbival.
A megasztár meg borzasztó, hogy ilyen hamisan éneklők egyáltalán a döntőbe kerülhettek ráadásul egyikük győzhet ebből a Kökényből akarják az új Zámbót kihozni...
Nekem egyedül Rúzsa Magdi volt a megasztár. Ő tehetségével és kristálytiszta hangjával, a semmiből felépítve elérte a célját. A Magyar Dal napján hallottam élőben a Ha én rózsa volnék c. számot amit előadott. Fantasztikus volt érdemes meghallgatni a youtube-on.
A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa Kaposvári KK!