TV, rádió
18 feliratkozó
több mint 15 éve
Leonidasz borzasztó szánalmas emberi lény szerény véleményem szerint 😛konquerorNem vagyok épp egy nőcsábász, de bazeg ha nincs barátnőm, és ennyire rámnyomul valaki, aki azért nem ronda éppen... hát nemtom... 😛
Mellesleg a cigi téma LOL 😀😀
több mint 15 éve
Leonidasz borzasztó szánalmas emberi lény szerény véleményem szerint 😛konquerorÉn bírom. Szépen alázza most Zsuzsit. 😀
több mint 15 éve
Leonidasz borzasztó szánalmas emberi lény szerény véleményem szerint 😛
több mint 15 éve
"Nem a lelkedre akarok hatni édesem...." LOL 😀😀 na vajon hanemmire 😀
több mint 15 éve
Leonidasz még a cigit sem tüdőzi le csak ő is benne akar lenni a menő dohányos crew-ba 😀 Egyre idegesítőbb ez a gyerek.
több mint 15 éve
Nagy Alekoszt kiakasztották ezzel a sok románccal 😀
több mint 15 éve
Alekosznak kivan a fasza, hogy nem őt kapták le lol 😀Shawnka: köszi, megnézem, amint vége a valkónak 😊
Mellesleg Zsuzsi nagyon beindult 😀
több mint 15 éve
'Reggel mikor felkelnek kiflis szemmel büdös szájjal' - Olivér 😀

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 15 éve
"Tégy hát párnája alá tincset,Mert több brácsát fogtál, mint kilincset."
Oli szerelmes ódája Szandikához
több mint 15 éve
mindenképp nézd meg a következőket: Livin' on a prayer, Eye of the Tiger, Beautiful day, Summer of 69, Never tear us apart, Sex on Fire, Blaze of Glory. csak miatta néztem végig az ausztrált 😀némely előadását láttam csak, de megnézem akkor majd 😊miért énekeljen máshogy, mikor ez a stílusa? Csak a magyaroknál van ez, hogy énekejjé nekünk 600 stíluisban, a műsor eredetijében, UK-ban épp az a cél, hogy találja meg valaki a stílusát, és formálja az adott számot is afelé.fetomyaz ausztrálban is keresték Altiyan helyes irányát a 4. adásig, onnantól abban maradt, és meg is nyerte 😀 egyébként érdemes megnézni az előadásait, a meghallgatásokon rendre elfelejtette a szövegét, az élőkön meg az említett epizódtól zseniális amit művelt.shawnka
végig amúgy az uk-ban, mindenkinek mondogatták, hogy jól elénekelted meg minden, de még mindig nem tudjuk milyen is a Te stílusod.. Szóval ebből kiindulva én pozitívnak értékelem ezt Nikolasban, de hát nem lep meg, hogy közel sem mindenki 😀fetomy
több mint 15 éve
némely előadását láttam csak, de megnézem akkor majd 😊az ausztrálban is keresték Altiyan helyes irányát a 4. adásig, onnantól abban maradt, és meg is nyerte 😀 egyébként érdemes megnézni az előadásait, a meghallgatásokon rendre elfelejtette a szövegét, az élőkön meg az említett epizódtól zseniális amit művelt.shawnkaNikolas meg ugyanúgy énekel mindig,elvakult vagy szvsz 😊Newmanmiért énekeljen máshogy, mikor ez a stílusa? Csak a magyaroknál van ez, hogy énekejjé nekünk 600 stíluisban, a műsor eredetijében, UK-ban épp az a cél, hogy találja meg valaki a stílusát, és formálja az adott számot is afelé.fetomy
végig amúgy az uk-ban, mindenkinek mondogatták, hogy jól elénekelted meg minden, de még mindig nem tudjuk milyen is a Te stílusod.. Szóval ebből kiindulva én pozitívnak értékelem ezt Nikolasban, de hát nem lep meg, hogy közel sem mindenki 😀
több mint 15 éve
na ez a nem semmi 😀 😀stream 😀 http://hunstreams.info/shawnkaMég komolykodunk itt, mekkora volt Alekosz. 😀F.Schleckhihetetlen,hogy a család nem ŐT nézi
így én is lemaradok róla 😕Newman
több mint 15 éve
lol,thx 😀stream 😀 http://hunstreams.info/shawnkaMég komolykodunk itt, mekkora volt Alekosz. 😀F.Schleckhihetetlen,hogy a család nem ŐT nézi
több mint 15 éve
Egyszerre két embernek írt szerelmes verset, ez sem rossz. 😀szerk: Bár a vers részében kételkedem.
több mint 15 éve
stream 😀 http://hunstreams.info/Még komolykodunk itt, mekkora volt Alekosz. 😀F.Schleckhihetetlen,hogy a család nem ŐT nézi
több mint 15 éve
Még komolykodunk itt, mekkora volt Alekosz. 😀F.Schleckhihetetlen,hogy a család nem ŐT nézi
így én is lemaradok róla 😕
több mint 15 éve
Még komolykodunk itt, mekkora volt Alekosz. 😀F.Schleckegy mondat: "Meg akarlak TERMÉKENYÍTENI" 😀
több mint 15 éve
az ausztrálban is keresték Altiyan helyes irányát a 4. adásig, onnantól abban maradt, és meg is nyerte 😀 egyébként érdemes megnézni az előadásait, a meghallgatásokon rendre elfelejtette a szövegét, az élőkön meg az említett epizódtól zseniális amit művelt.miért énekeljen máshogy, mikor ez a stílusa? Csak a magyaroknál van ez, hogy énekejjé nekünk 600 stíluisban, a műsor eredetijében, UK-ban épp az a cél, hogy találja meg valaki a stílusát, és formálja az adott számot is afelé.fetomyMért lennák elvakult? Nem vagyok szerelmes egyikbe se, de akinek van két füle annak nem lehet kérdéses mekkora a szakadék köztük. Vastag Csaba SEHOL nem lenne a boci szemei nélkül, hangilag nagyon átlagos.JayBNikolas meg ugyanúgy énekel mindig,elvakult vagy szvsz 😊Newman
több mint 15 éve
Bakker egy John Bon Jovi nem ugyanúgy énekel mindig? 😊 Vagy akárki mást mondhattam volna.Nikolas meg ugyanúgy énekel mindig,elvakult vagy szvsz 😊NewmanlolMért lennák elvakult? Nem vagyok szerelmes egyikbe se, de akinek van két füle annak nem lehet kérdéses mekkora a szakadék köztük. Vastag Csaba SEHOL nem lenne a boci szemei nélkül, hangilag nagyon átlagos.JayB
Nem tudom,hogy lehet ennyire elvakult valaki,nem vitatom,hogy Nikolas jó énekes,de ennyire azért nem.Newman
több mint 15 éve
stílus nem egyenlő a hangszínnel,a stílusát nagyon bírom,de a hangszíne szinte mindig ugyanolyanmiért énekeljen máshogy, mikor ez a stílusa? Csak a magyaroknál van ez, hogy énekejjé nekünk 600 stíluisban, a műsor eredetijében, UK-ban épp az a cél, hogy találja meg valaki a stílusát, és formálja az adott számot is afelé.fetomyMért lennák elvakult? Nem vagyok szerelmes egyikbe se, de akinek van két füle annak nem lehet kérdéses mekkora a szakadék köztük. Vastag Csaba SEHOL nem lenne a boci szemei nélkül, hangilag nagyon átlagos.JayBNikolas meg ugyanúgy énekel mindig,elvakult vagy szvsz 😊Newman
több mint 15 éve
Én csak azt nem értem,hogy mindenki Csaba macho jelleméért nyavalyog,amikor nyilvánvaló,hogy Nikolas fanbaset is a fiatal pichák teszik ki.Csaba valóban változatosabb. Olyan szépen ugrál a tiszta és a hamis hangok között. 😉F.SchleckMért lennák elvakult? Nem vagyok szerelmes egyikbe se, de akinek van két füle annak nem lehet kérdéses mekkora a szakadék köztük. Vastag Csaba SEHOL nem lenne a boci szemei nélkül, hangilag nagyon átlagos.JayBNikolas meg ugyanúgy énekel mindig,elvakult vagy szvsz 😊Newman
Nikolas nem hibázik,az ugyanolyan hangszínt nehéz elszúrni 😉
több mint 15 éve
miért énekeljen máshogy, mikor ez a stílusa? Csak a magyaroknál van ez, hogy énekejjé nekünk 600 stíluisban, a műsor eredetijében, UK-ban épp az a cél, hogy találja meg valaki a stílusát, és formálja az adott számot is afelé.Nikolas meg ugyanúgy énekel mindig,elvakult vagy szvsz 😊NewmanlolMért lennák elvakult? Nem vagyok szerelmes egyikbe se, de akinek van két füle annak nem lehet kérdéses mekkora a szakadék köztük. Vastag Csaba SEHOL nem lenne a boci szemei nélkül, hangilag nagyon átlagos.JayB
Nem tudom,hogy lehet ennyire elvakult valaki,nem vitatom,hogy Nikolas jó énekes,de ennyire azért nem.Newman
több mint 15 éve
Csaba valóban változatosabb. Olyan szépen ugrál a tiszta és a hamis hangok között. 😉Nikolas meg ugyanúgy énekel mindig,elvakult vagy szvsz 😊NewmanlolMért lennák elvakult? Nem vagyok szerelmes egyikbe se, de akinek van két füle annak nem lehet kérdéses mekkora a szakadék köztük. Vastag Csaba SEHOL nem lenne a boci szemei nélkül, hangilag nagyon átlagos.JayB