TV, rádió
18 feliratkozó
több mint 14 éve
Kaposvár pláza rulz 😀 Btw, nemvoltszar ezsem, Norbi eddig egész jól tolja.shawnkaOFF: Veszprémbe érkezel valamikor? meccsnézés, mulatás stb. ON-ná varázsolva, mikor jössz Vastagcsabaföldre 😛 neked jobban örülök, mint Szujó Zolinak 😀
több mint 14 éve
hibáháháháháháháháháháháááááámGyűlölöm ezt a hajlítós Nikolászt.
több mint 14 éve
"baszod" 😀mikor meghallottam, hogy lassú nótát tol, azthittem valami eyecandy gárét kap, aki elviszi a produkciót neki. de egyrészt Norbi kiba jól nyomta sztem, másrészt meg gáz, de nemtudom ki ez a rocklegenda 😛 kicsit Hannibal Lecter beütése van 😀konquerorBikini baszod!Bazzani
jó hát akkor nem is éltem kb 😛 a bandát ismerem, de egyenként a tagokat név szerint sajnos nem, de ez kb minden zenekarra igaz, legyen az múltbeli, vagy jelenlegi 😊
több mint 14 éve
Kaposvár pláza rulz 😀 Btw, nemvoltszar ezsem, Norbi eddig egész jól tolja.
több mint 14 éve
mikor meghallottam, hogy lassú nótát tol, azthittem valami eyecandy gárét kap, aki elviszi a produkciót neki. de egyrészt Norbi kiba jól nyomta sztem, másrészt meg gáz, de nemtudom ki ez a rocklegenda 😛 kicsit Hannibal Lecter beütése van 😀konquerorD Nagy Lajos, Bikini
Ez is rohadt jó volt amúgy.
több mint 14 éve
mikor meghallottam, hogy lassú nótát tol, azthittem valami eyecandy gárét kap, aki elviszi a produkciót neki. de egyrészt Norbi kiba jól nyomta sztem, másrészt meg gáz, de nemtudom ki ez a rocklegenda 😛 kicsit Hannibal Lecter beütése van 😀konquerorBikini baszod!
több mint 14 éve
mikor meghallottam, hogy lassú nótát tol, azthittem valami eyecandy gárét kap, aki elviszi a produkciót neki. de egyrészt Norbi kiba jól nyomta sztem, másrészt meg gáz, de nemtudom ki ez a rocklegenda 😛 kicsit Hannibal Lecter beütése van 😀
több mint 14 éve
Nikolas eddig a legjobb, viszont kevés szerepe lesz annak, hogy konkrétan ma ki a jobb. szimpátia szavazás, kérdés melyikük bázisának van több pénze sms-re és/vagy kit szeretne győztesnek látni az RTL 😊
több mint 14 éve
hát ezt még mindig jól tudja a kalaposA párosokban szerintem rendesen le fogja énekelni a többieket Nicolas. Abban bízom, hogy akik "ésszel" szavaztak és eddig Vecára küldtek sms-t, most átpártolnak Nicolashoz.
páros dalok érdekesek lesznekkonqueror
több mint 14 éve
Norbi jó volt, visszajött a hangja, nem volt viszont ezek a fan gyűlések kemények Kaposvár Pláza rulez 😀 😀 Micsoda játék határok nélkülNikolasz eddig a legjobb.

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 14 éve
hát ezt még mindig jól tudja a kalapospáros dalok érdekesek lesznek
több mint 14 éve
ez tényleg tökéletes volt,de már az első adásban is kis híján az volt,kiteljesedett a dalezt a Halleluját Nikolas kisujjból kirázza, de ez most jobbnak tűnik mint az először.shawnkaez konkrétan kurva jó volt, baró volt a színpad is a fényekkel. Tru american magicJayB
ez megy,kiváncsi vagyok,hogy a többi milyen lesz,ha ilyen szintet hoz,akkor a legnagyobb esélyese lesz az x-nek
több mint 14 éve
ezt a Halleluját Nikolas kisujjból kirázza, de ez most jobbnak tűnik mint az először.shawnkaez konkrétan kurva jó volt, baró volt a színpad is a fényekkel. Tru american magic
több mint 14 éve
ezt a Halleluját Nikolas kisujjból kirázza, de ez most jobbnak tűnik mint az először.
több mint 14 éve
huhh, ez most nagyon rendben volt NorbinálshawnkaTetszett,hogy nem vitte túlzásba a bohóckodást.
Kicsit énekszerű is volt.
Keresztestől meg hányok.
több mint 14 éve
huhh, ez most nagyon rendben volt Norbinál
több mint 14 éve
mindenki az elsőjével kezdi (még jó, hogy belinkeltem ma őket 😀 )Csabi rulez 😛 gecire fog idegesíteni mindenkit, nagyon rájátszott a "tinipicsák álma" címre. hajrá Veszprém 😀
Nikolas és Norbi sztem így második előadásra a debütáló dalaiban már nem tud akkorát fejlődni, mint amit ő tudott, de majd meglátjuk
több mint 14 éve
Ezt a számot nem tolta már? Tegnap ezzel kezdtek a megasztárok is 😀 Mondjuk Robbie Williams leeds-i koncertjét is ezzel kezdte, szerintem mindenidők legnagyobb koncert startja volt.
több mint 14 éve
elég láma volt a "mi" szurkolótáborunk 😀 Pannon Egyetem Aula 😂 senki sem jár arra 😀 azthittem Óváros tér lesz 😊
több mint 14 éve
"Legalább 7-et 8-at, de már számolni sem tudom annyit." okooos. 😀
több mint 14 éve
Fú ez a hiszti nagyon szar...
több mint 14 éve
Nikolas drukkereknek kivezényeltek egy óvodát, hogy ne legyen üres?
több mint 14 éve
RTL kurva jól promózza ezt a mai x faktort pedig ugyanaz lesz mint az eddigiek, 1 kiesik többi megy tovább.
több mint 14 éve
Mindkettőnek villantani valamit, mert bukóban vannak.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.