TV, rádió
19 feliratkozó
több mint 13 éve
Nem tájszólás ez, a kisebbségieket előtérbe helyező ribancok beszélnek ilyen stílusban itt Tatabányán, meg az egész országban is szerintem 😊 Kinézetre nekem ő a kedvencem, de amúgy elég nagy paraszt szvsz. 😊bebaszott Anikó fuck the worldBaja 😊
még a tájszólása is előjött 😀Höri
Habi, nem ösmered? 😀konqueror
GM game champion 2015 (Vikings)
GM Game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
a 4 szar, de az előző 3 király volt, sztem arról kéne sztorizgatni 😀nagyon gáz vagy.
http://www.youtube.com/watch?v=ShRgo-ZWAbQ
nagyon gáz vagyok, tudomHurka
én végignéztem mindet de csak az első széria szereplőire emlékszem, 2-3. kurva lapos volt.
több mint 13 éve
a 4 szar, de az előző 3 király volt, sztem arról kéne sztorizgatni 😀http://www.youtube.com/watch?v=ShRgo-ZWAbQ
nagyon gáz vagyok, tudom
több mint 13 éve
bebaszott Anikó fuck the worldBaja 😊
még a tájszólása is előjött 😀Höri
Habi, nem ösmered? 😀
több mint 13 éve
ez de lol 😀 (a topik is, legalább az aranyköpéseket lesz hová beírni 😂 ) Alekosz amúgy hatalmas forma, én nem bírom feldolgozni, hogy ilyen karakter létezik és nem csak teszi magát. Höri műsorötlete az Alekosz feleséget keres, simán bejöhet 😛Alekosz úgy tűnik kezdi elvetni a sulykot, Lacit nem biztos hogy meg kellett volna borítani 😀RataccessCsávókámnak pár hetet adok és megtörténik a reality showk első nemi erőszaka 😊JayB
sztem mikor Lacit ellökte akkor átfutott az agyán, hogy talán jobb ha meghal, mert ha nem akkor neki reszeltek 😀 amúgy lehet büntit kap, mert tilos a testi erőszak 😀
több mint 13 éve
JéBé
6 992
Alekosz úgy tűnik kezdi elvetni a sulykot, Lacit nem biztos hogy meg kellett volna borítani 😀RataccessCsávókámnak pár hetet adok és megtörténik a reality showk első nemi erőszaka 😊
több mint 13 éve
a "kultúrát" nem lehet elfojtani 😀Nem gondoltam volna, hogy ezt is megéljük 😀FViktor93Társadalmi igény mutatkozott, amit bár próbáltak mesterségesen elfojtani, de nem sikerült 😊Sobri Jóska
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
Kivágtak a buliból rohadt sok mindent, így picit követhetetlen volt számomra az események lefolyása 😀
több mint 13 éve
Alekosz úgy tűnik kezdi elvetni a sulykot, Lacit nem biztos hogy meg kellett volna borítani 😀
GM game champion 2015 (Vikings)
GM Game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Nem gondoltam volna, hogy ezt is megéljük 😀FViktor93Társadalmi igény mutatkozott, amit bár próbáltak mesterségesen elfojtani, de nem sikerült 😊
több mint 13 éve
FViktor93
2 173
Nem gondoltam volna, hogy ezt is megéljük 😀
több mint 13 éve
ezentúl csak ide. más topikból törlöm őket. Legalább tudom hogy ebbe nem szabad benéznemPedig tuti benézel ide, csak még magad elöl is szégyelled 😊
VV, xkórság, megafos bármi ilyen CSAK ideharomt
De ez is csak olyan, mint az alkohol. Ha te használod akkor jó, ha ő használ téged, az kellemetlen.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
-