Újra működik a regisztráció és az email küldés a feliratkozott topikokra!

TV, rádió

18 feliratkozó

több mint 15 éve
JéBé Green Bay Packers 8 121
ezt a Halleluját Nikolas kisujjból kirázza, de ez most jobbnak tűnik mint az először.shawnka
ez konkrétan kurva jó volt, baró volt a színpad is a fényekkel. Tru american magic
több mint 15 éve
zsomborparrag Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 702 — Tyrone Creek
ezt a Halleluját Nikolas kisujjból kirázza, de ez most jobbnak tűnik mint az először.
több mint 15 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 247 — Axel Foley
huhh, ez most nagyon rendben volt Norbinálshawnka
Tetszett,hogy nem vitte túlzásba a bohóckodást.
Kicsit énekszerű is volt.
Keresztestől meg hányok.

több mint 15 éve
zsomborparrag Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 702 — Tyrone Creek
huhh, ez most nagyon rendben volt Norbinál
több mint 15 éve
konqueror 2 491 — ...
mindenki az elsőjével kezdi (még jó, hogy belinkeltem ma őket 😀 )

Csabi rulez 😛 gecire fog idegesíteni mindenkit, nagyon rájátszott a "tinipicsák álma" címre. hajrá Veszprém 😀

Nikolas és Norbi sztem így második előadásra a debütáló dalaiban már nem tud akkorát fejlődni, mint amit ő tudott, de majd meglátjuk
több mint 15 éve
Ezt a számot nem tolta már? Tegnap ezzel kezdtek a megasztárok is 😀 Mondjuk Robbie Williams leeds-i koncertjét is ezzel kezdte, szerintem mindenidők legnagyobb koncert startja volt.
több mint 15 éve
konqueror 2 491 — ...
elég láma volt a "mi" szurkolótáborunk 😀 Pannon Egyetem Aula 😂 senki sem jár arra 😀 azthittem Óváros tér lesz 😊
több mint 15 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
"Legalább 7-et 8-at, de már számolni sem tudom annyit." okooos. 😀

több mint 15 éve
Fú ez a hiszti nagyon szar...
több mint 15 éve
tenorx 14 198 — fő libsi
Nikolas drukkereknek kivezényeltek egy óvodát, hogy ne legyen üres?
több mint 15 éve
RTL kurva jól promózza ezt a mai x faktort pedig ugyanaz lesz mint az eddigiek, 1 kiesik többi megy tovább.
több mint 15 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 487 — Invisible man
Mindkettőnek villantani valamit, mert bukóban vannak.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 15 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
lol, neenee, még korai 😀😀
több mint 15 éve
a sok X-F közé egy kis VV 😀
http://www.valovilag.hu/cikk/349005
Milyen szánalmás már: - nee, nee 😀Farky
A kiszavazóshowig pedig k#rnia kéne mert Éva őt akarja kivinni és hát eddig nem sokat "tett le az asztalra" 😀
több mint 15 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
jaaaaj de bent akarnak maradni 😂 😀

több mint 15 éve
konqueror 2 491 — ...
zsák a foltját
több mint 15 éve
Farky Indianapolis Colts 8 516 — ℧
Milyen szánalmás már: - nee, nee 😀

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 15 éve
konqueror 2 491 — ...
Vaze ma Iváncsik G., Nagy Kornél és Vujin is védőbeszédet rakott ki facebookra Csaba mellett 😀Rajna
igen? 😂 lol 😀konqueror
http://www.youtube.com/watch?v=LvOai9K62R8&feature=player_embeddedRajna
Remport Csaba nyomatja a marketinget 😀 ő töltötte fel a videót, a szurkolói klub elnöke, korábban pedig a törlőfiú volt 😀
több mint 15 éve
Rajna Tennessee Titans 8 032 — Nega Scott
neked Vastag Cs fannak kéne lenned Veszprém megye miattkonqueror
Vaze ma Iváncsik G., Nagy Kornél és Vujin is védőbeszédet rakott ki facebookra Csaba mellett 😀Rajna
igen? 😂 lol 😀konqueror
http://www.youtube.com/watch?v=LvOai9K62R8&feature=player_embedded

több mint 15 éve
konqueror 2 491 — ...
én utálom 😀Hurka
igen? 😂 lol 😀
több mint 15 éve
Rajna Tennessee Titans 8 032 — Nega Scott
Norbinak szerintem totál gallyra ment a hangja, a műsor elején még egész korrekten énekelt, mostanra márcsak a hörgés maradt. Ettől független szerintem a legszerethetőbb figura az összes közül, lehet utálni amit a szinpadon csinál de az embert nem.JayB
én utálom 😀Hurka
Vaze ma Iváncsik G., Nagy Kornél és Vujin is védőbeszédet rakott ki facebookra Csaba mellett 😀

több mint 15 éve
konqueror 2 491 — ...
Norbinak szerintem totál gallyra ment a hangja, a műsor elején még egész korrekten énekelt, mostanra márcsak a hörgés maradt. Ettől független szerintem a legszerethetőbb figura az összes közül, lehet utálni amit a szinpadon csinál de az embert nem.JayB
én utálom 😀Hurka
neked Vastag Cs fannak kéne lenned Veszprém megye miatt
több mint 15 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 107
én utálom 😀
több mint 15 éve
Norbinak szerintem totál gallyra ment a hangja, a műsor elején még egész korrekten énekelt, mostanra márcsak a hörgés maradt. Ettől független szerintem a legszerethetőbb figura az összes közül, lehet utálni amit a szinpadon csinál de az embert nem.
több mint 15 éve
Bruschi85 New England Patriots 1 863 — Patriots és Kaposvári KK fan
Egyetértek a jellemzésekkel.

Azért a tegnapi Megasztár számomra meglepetés volt, nem gondoltam volna, hogy Tolvai Reni meg tudja nyerni, főleg, hogy a zsűri több tagja se vele szimpatizált ( lásd. Mester, Eszenyi )
De benne több a potenciál, mint Kökényben, hiszen jobban "eladható" - de rossz szó, mint valami termék.

Amit viszont nem értettem, hogy miért kellett fellépnie Mesternek meg ezt a magyarok énekeljünk angolul mert akkor "világsztárok" leszünk ráadásul mellette ül Presszer Gábor aki rengeteg tett a magyar dalért, magyar szövegírásért, nagyar dal napjaért, nekem ez nem tetszik, hogy kampányolunk és ami a legrosszabb, hogy 5X annyian szavaztak az angolra már ha lehet hinni Mesternek..
A másik például én szívesebben hallgattam volna a korábbi versenyzőket a döntőben pl. Lakatos Ivett, Fivérek, Szíj Melinda, Kállay András a 2 döntőssel közösen vagy valami mert ez a Király Viktoros produkció elég gyenge lett.
Tegnap is kiderült, hogy Rúzsa Magdi a legjobb Megasztár.

A vége pedig nagyon összecsapottnak tűnt, a díjátadó meg, hogy hirtelen vége lett egy interjú meg némi örömöt jó lett volna látni az arcokon..
A legnagyobb bakikirálynő címet pedig Klaudia kapta a 2005-ös Megasztár győztese kijelentésével

Ma pedig Hajrá Norbi! Nagyon becsülöm benne, hogy nulláról indult szó szerint, ismerve a családi hátterét ami nem volt és innen kapaszkodott fel. Hihetetlen a srác, egyéniség, kaposvári akire azért büszkék lehetünk nem ilyen VV meg BB szökevény, viszont a hangja neki a leggyengébb, de a Megasztár már megkapta az év hangjait, meg ezzel a rekedtes hanggal azért lehet mit kezdeni. Megnéztem az AC/DC, Rod Stewart, Joe Cocker dalait ott sokkal jobb volt, mint legutóbb a Tina Turneres dalánál az valami borzasztó gyenge volt. Nem értek a hangképzéshez, nem vagyok zenész se, nem tudom, hogy a cigi teszi -e vagy, hogy állandóan megerőlteti és ez hörgéssé válik. De mindenképp javítania kell.
Ettől függetlenül Norbi vs Nikolasz döntőt várok vasárnapra. Nekem a Vastag Csabi nem szimpatikus ezzel a színpadon előadott mozdulataival, gesztusaival, kicsit mintha megjátszaná magát a kamerának.

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!