Viccek

51 feliratkozó

5 órája
RedFive Baltimore Ravens Georgia Bulldogs 6 543 — maci faszán vitézkötés
466124688-863541625973913-8711969298118394291-n

Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
14 órája
shagi0206 Arizona Cardinals LSU Tigers 10 905

Ez kicsit aljas, de én szakadtam 😀
22 órája
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 389 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
1 napja
KeyG Baltimore Ravens 9 423
IMG-7135

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
1 napja
Fontos_Vidra Green Bay Packers 1 481

shagi0206
monnyuk ha a keresztényeken múlna akkor még mindig üldöznék azokat akik szerint a Nap körül forog a Föld 😀
Fontos_Vidra
És milyen igazuk lenne, mivel nem a Nap körül forog. 😉
kittli
jogos, 1-0 a keresztényeknek 😀
1 napja
kittli Pittsburgh Steelers 2 248 — Steelers fan

shagi0206
monnyuk ha a keresztényeken múlna akkor még mindig üldöznék azokat akik szerint a Nap körül forog a Föld 😀
Fontos_Vidra
És milyen igazuk lenne, mivel nem a Nap körül forog. 😉

Szerkesztette: kittli
1 napja
Jan Pittsburgh Steelers 5 103 — Steelers fan

shagi0206
Kivéve Dubaj, ugye, ahol a kecske helyett európai import qrvák vannak.
1 napja

shagi0206
Fontos_Vidra
Nem is azért küldtem be, hogy a kereszténységet dicsőítsem 😊 Az egyik legrosszabb valássá avanzsálódott az évszázadok során (főleg a középkor a ludas ugye).
1 napja
Fontos_Vidra Green Bay Packers 1 481

shagi0206

Szerkesztette: Fontos_Vidra
1 napja
Lúdas Solymi New England Patriots 8 005

Szerkesztette: Lúdas Solymi
2 napja
2 napja
Zsellér van de Vrij Baltimore Ravens 13 449 — Слава Україні! Героям слава!

"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
2 napja

"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
3 napja
Matthew99 New Orleans Saints 9 635 — Invisible man
Ez már a vég:

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
3 napja
FuckYoElonMusk New England Patriots 226
4 napja

5 napja
8 napja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 7 208 — Saturday Night Lights

Zsellér van de Vrij
Rájuk kellett volna küldeni a Belgát:  youtu.be/5ASs0paic2g?si=8DjYinORPiKFi9vx

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
8 napja

8 napja
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Texas Longhorns 8 190 — Deion Sanders for president!
"........ mondjak valamit?
A szerelem nem vak, hanem teljesen hülye."

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
8 napja
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Texas Longhorns 8 190 — Deion Sanders for president!

FuckYoElonMusk
A két díszpinty külön-külön is a vicc kategória!

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
8 napja
ozibozi New York Giants 17 095

FuckYoElonMusk
Kokó dzsámbó dik
ozibozi
Mazel Tov!
8 napja
ozibozi New York Giants 17 095

FuckYoElonMusk
Kokó dzsámbó dik
8 napja
dugo93 Indianapolis Colts 4 222
 youtu.be/kvu-a3As8_o
Tony Adams
Én is most akartam berakni, egyre jobbakat csinál Marika, borkóstoló, prezident.
Őszentsége Sobri Jóska
Én egy ideje kerülöm a videóit, de most hogy linkeltétek rápróbáltam. Sajnos még mindig elkap a szekunder szégyenérzet ahogy hallgatom. 😀 A két fiú sokkal jobb videókat csinálna nélküle szvsz.

| ez de fideszes hozzászólásra sikerült 😀 |

8 napja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 373 — #NoStress
 youtu.be/kvu-a3As8_o
Tony Adams
Én is most akartam berakni, egyre jobbakat csinál Marika, borkóstoló, prezident.