Viccek
51 feliratkozó
22 órája
1 napja
Fontos_Vidra
1 481
jogos, 1-0 a keresztényeknek 😀És milyen igazuk lenne, mivel nem a Nap körül forog. 😉monnyuk ha a keresztényeken múlna akkor még mindig üldöznék azokat akik szerint a Nap körül forog a Föld 😀
shagi0206
Fontos_Vidra
kittli
1 napja
Kivéve Dubaj, ugye, ahol a kecske helyett európai import qrvák vannak.
shagi0206
1 napja
shagi0206
10 905
Nem is azért küldtem be, hogy a kereszténységet dicsőítsem 😊 Az egyik legrosszabb valássá avanzsálódott az évszázadok során (főleg a középkor a ludas ugye).monnyuk ha a keresztényeken múlna akkor még mindig üldöznék azokat akik szerint a Nap körül forog a Föld 😀
shagi0206
Fontos_Vidra
1 napja
Fontos_Vidra
1 481
monnyuk ha a keresztényeken múlna akkor még mindig üldöznék azokat akik szerint a Nap körül forog a Föld 😀
shagi0206
Szerkesztette: Fontos_Vidra
2 napja
shagi0206
10 905
2 napja
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
2 napja
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
3 napja
Ez már a vég:A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
3 napja
FuckYoElonMusk
226
4 napja
5 napja
shagi0206
10 905
8 napja
Rájuk kellett volna küldeni a Belgát: youtu.be/5ASs0paic2g?si=8DjYinORPiKFi9vx
Zsellér van de Vrij
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
8 napja
8 napja
"........ mondjak valamit?A szerelem nem vak, hanem teljesen hülye."
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
8 napja
A két díszpinty külön-külön is a vicc kategória!
FuckYoElonMusk
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
8 napja
dugo93
4 222
Én egy ideje kerülöm a videóit, de most hogy linkeltétek rápróbáltam. Sajnos még mindig elkap a szekunder szégyenérzet ahogy hallgatom. 😀 A két fiú sokkal jobb videókat csinálna nélküle szvsz.youtu.be/kvu-a3As8_oÉn is most akartam berakni, egyre jobbakat csinál Marika, borkóstoló, prezident.
Tony Adams
Őszentsége Sobri Jóska
| ez de fideszes hozzászólásra sikerült 😀 |
8 napja
youtu.be/kvu-a3As8_oÉn is most akartam berakni, egyre jobbakat csinál Marika, borkóstoló, prezident.
Tony Adams