Viccek
51 feliratkozó
több mint 12 éve
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
más nő... 😂 😂
több mint 12 éve
na ez betette a kaput nálam.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
te csak ősrégi vicceket fogsz betenni?
több mint 12 éve
Nagypapa mesél húsz év körüli unokájának.- Fiacskám! Amikor én ilyen idős voltam, mint te, a barátaimmal Párizsban voltunk és nagyon jól szórakoztunk. Minden délben a legjobb éttermekben ebédeltünk. Végigettük az étlapot, és a legjobb borokat ittuk hozzá. Amikor jóllaktunk, fizetés nélkül távoztunk. A vendéglős és pincérek persze utánunk jöttek reklamálni, de jól elvertük őket.
Délután felkerestük a kocsmákat: finom francia borokat, pezsgőt és konyakot ittunk. Amikor jól berúgtunk, fizetés nélkül távoztunk. A kocsmáros és pincérek persze utánunk jöttek reklamálni, így őket is jól elvertük.
Esténként elmentünk a kupikba, minden kurvát megdugtunk. Amikor kiszórakoztuk magunkat, elindultunk, persze itt se fizettünk. A madame és a felvigyázók persze utánunk jöttek reklamálni, de őket megint csak elvertük.
Éjszaka kipihentük magunkat, majd másnap újra kezdtük a kört. Ezt így csináltuk minden nap, míg Párizsban voltunk a haverokkal.
Az unokát nagyon feldobja ez a programlehetőség, összeszedi a haverokat, mesél nekik a nagypapa Párizsi kalandjairól és elhatározzák, hogy ők is kimennek szórakozni. Két hét múlva hazajönnek. Az unoka alig él, keze lába törött, feje bekötve.
- Mi történt veled, fiam? - kérdi a nagypapa.
- Elmentünk a vendéglőbe, bekajáltunk, beittunk, le akartunk lépni, erre a vendéglős megvert, mint egy lovat. Sebaj, délben elmentünk egy jó kocsmába, finom francia borokat, pezsgőt és konyakot ittunk, ám amikor fizetés nélkül le akartunk lépni, a kocsmáros és a haverjai irgalmatlanul megpofoztak. Este elvánszorogtunk egy kupiba, a nap fénypontjaként keféltünk egy jót. Megpróbáltunk lelépni fizetés nélkül, de a stricik kegyetlenül elvertek, ráadásul elszedték minden pénzünket. Nagyon rossz volt!
- Sajnálom kisunokám. Kivel utaztatok?
- A Neckermannal, nagypapa.
- Őket nem ismerem, mi annak idején az SS-el voltunk.
A radiológus magához hívatja a beteget:
- Van egy jó és egy rossz hírem, melyiket mondjam először?
- A rosszat, doktor úr!
- Rendben. A röntgenfelvételén egy nagy kiterjedésű, rosszindulatú tumor látszik!
- Hát ez szörnyű, és mi a jó hír?
- Photoshoppal el tudom tüntetni.
"A győzelem igazán fontos. Ha másodikként érsz célba, csak a feleséged, és a kutyád fog emlékezni rád." - D. Hill
több mint 12 éve
Talán elfér itt isaz obamás csúnyán odaveri: http://www.youtube.com/watch?v=hX1YVzdnpEc
http://www.youtube.com/watch?v=UqIlTRN0fbA&feature=youtu.beWyatt
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
😂 Bear Grylls egyszer kipróbálta a túlélés esélyeit a magyarországi nyugdíjakból is. Kiderült azonban, hogy a magyar kisnyugdíjastól nincs szívósabb túlélő.
😂
több mint 12 éve
Ami lejött a videóból: nem tudom milyen hajjal néz ki hülyébben 😀
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Talán elfér itt ishttp://www.youtube.com/watch?v=UqIlTRN0fbA&feature=youtu.be
több mint 12 éve
DzsokijuingRumcájsz (Csirizár) a balkötőben, kiegészítve Mankával a szélen egy telitalálat........... 😀
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Neee 😀Ül az öreg VAKBOTTYÁN
több mint 12 éve
ilyen jobb oldallal kétség sem férhetett hozzá, hogy a csehek nyernekA kisvakond miatt eleve esélytelenek voltak a lengyelek... 😊
sajnos rossz kezdő csapatot néztem a meccs előtt 😊jjncaa
több mint 12 éve
ilyen jobb oldallal kétség sem férhetett hozzá, hogy a csehek nyernekÉs még Bob és Bobek benne sincs! 😊
jjncaa
"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 12 éve
ilyen jobb oldallal kétség sem férhetett hozzá, hogy a csehek nyerneksajnos rossz kezdő csapatot néztem a meccs előtt 😊
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 12 éve
Két székely beszélget:- Te! A fiam belepisilte a nevét a hóba!
- És?
- De a te lányod kézírásával!
A négernek, a székelynek és a románnak egyszerre születik gyereke. Mindhárman várnak a szülőszoba ajtaja előtt, hogy végre megláthassák a gyereküket. Egyszercsak kilép a szobából a nővérke:
- Uraim, gratulálok, mindhármuk gyereke egészséges. Csak egy baj van, összekevertük őket. Kérem fáradjanak be, és válasszák ki a sajátjukat.
Erre a székely egyből berohan, és felkapja a néger gyerekét. Mire az:
- Székely! Nem látod, hogy az az én gyerekem? Teljesen olyan mint én, a bőre színén is látszik.
Mire a székely:
- Lehet hogy a tied, de amíg ki nem derül melyik a románé, addig ez nálam marad!!!
"A győzelem igazán fontos. Ha másodikként érsz célba, csak a feleséged, és a kutyád fog emlékezni rád." - D. Hill
több mint 12 éve
hát az első félidőben, mikor nyomatta ezt a hülye cselt, és véletlen a csávó mellett hosszan tolta meg, és feldobta magát a semmire (meg is kapta a szabadot), pont be is akartam írni a topicba, hogy megelevenedett ez a kép.. 😛ZordddIzé, most akkor mivan? 😛Wyatt
Mellesleg ez nem azt mutatja, hogy nem tud gólt lőni, hanem ha leszerelik akkor feldobja magát 😊
több mint 12 éve
- Mit csinál a magyar futball-válogatott, ha megnyerik a foci EB-t?- Kikapcsolják a Playstation-t.
Idősebb Fradi-szurkoló készülődik az esti meccsre. A felsége nézi, amint férje csupa zöld-fehérbe öltözik. Egyszer csak megszólal:
- Apukám, ahogy elnézlek, Te jobban szereted a Fradit, mint engem.
- Anyukám, ahogy elnézlek, lassan már az Újpestet is!
több mint 12 éve
ha már mindenkinek elege van a focis posztokból (meg a bírókból)- mész az erdőben.
kiérsz egy tisztásra.
ott van egy magas faépület
AZ LES, VAGY NEM LES??
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Easiest way, to score a goalezt már Puzsér is kielemezte 😀
de most tényleg, miért nem csinálja ezt mindenki? 😀😀fetomy
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!