Fórum találkozók
2 feliratkozó
több mint 1 éve
Basszus, valahogy rátaláltam erre a topicra, mennyire nosztalgikus volt végigolvasni a 2012-es taliról a beszélgetéseket.. Mennyi nick amit nem láttam hosszú évek óta.
több mint 1 éve
Közmegegyezés szerint, ami a legtöbb embernek megfelelVan igény közös meccsnézésre a konfdöntőkön?Igény az vóna rá, csak hétfőn reggel 5-től meló 😀
r.baggio
Helyszín amúgy mi lenne?
warr_b
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Van igény közös meccsnézésre a konfdöntőkön?Igény az vóna rá, csak hétfőn reggel 5-től meló 😀
r.baggio
Helyszín amúgy mi lenne?
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Van igény közös meccsnézésre a konfdöntőkön?
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
catattack
3 520
Elég fos volt a hely, de legalább a hangosítás jó volt!
több mint 11 éve
Ugyan még mindig questionable nekem, de megjelenni hánykor érdemes? 😊Asbeemég kickoff előtt
több mint 11 éve
Ugyan még mindig questionable nekem, de megjelenni hánykor érdemes? 😊
több mint 11 éve
FB event lesz létrehozva? Hogy mégis kivel számoljon az ember...www.facebook.com/login.php?next=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fevents%2F338575809585898%2F
Vagy még a helyszín is kérdéses?catattack
---
több mint 11 éve
Lehet elnézek én is erre a közös SB nézésre. Szombaton Bp-n bulizunk egy nagyot, ha marad valamennyi pénzem akkor megyek +1 éjszaka belefér, reggel 6-kor meg úgyis van vonat 😀
több mint 11 éve
catattack
3 520
FB event lesz létrehozva? Hogy mégis kivel számoljon az ember... Vagy még a helyszín is kérdéses?
több mint 11 éve
kivéve ha jön JSanyo! őt nehéz lenne!!!Szét tudsz ütni minden törzsvendéget 1-on-1, ha úgy alakul!HöriCsak hogy mennyire balhés a hely? 😀catattackMilyen ez a hely, ahol a közös meccsnézés lenne?catattacknemtökmindegy? így is úgy is megyünk 😀eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Szét tudsz ütni minden törzsvendéget 1-on-1, ha úgy alakul!Csak hogy mennyire balhés a hely? 😀catattackMilyen ez a hely, ahol a közös meccsnézés lenne?catattacknemtökmindegy? így is úgy is megyünk 😀eaglesmcnabb
több mint 11 éve
catattack
3 520
Csak hogy mennyire balhés a hely? Tudod!Milyen ez a hely, ahol a közös meccsnézés lenne?catattacknemtökmindegy? így is úgy is megyünk 😀eaglesmcnabb
-Van valami probléma?! 😀
több mint 11 éve
Milyen ez a hely, ahol a közös meccsnézés lenne?catattacknemtökmindegy? így is úgy is megyünk 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
catattack
3 520
Milyen ez a hely, ahol a közös meccsnézés lenne?
több mint 12 éve
a telefonomat nyomkodtam, akkor meg se kép se hang 😊Fucutehát az idő kb 40%ban 😊
több mint 12 éve
bevallom férfiasan nem emlékszem a hangos reklamálásodra, biztos hogy a telefonomat nyomkodtam, akkor meg se kép se hang 😊 Egyébként csak megerősítést kértem mert összeraktam nagyjából a dolgokat 😊
több mint 12 éve
Fucu, szégyen, hogy nem azonosítottál be, már akkor tök hangosan reklamáltam közvetítés alatt, amikor Lévai vagy ki nem tudta, hogy Eagles pár hónapja darabokra szedte a Giants O falát és Young 3 pickje ellenére nyert! 😀Legközelebb kénytelen leszek Kolb mezben megjelenni, úgy egyértelműbb a dolog 😊
több mint 12 éve
😂 😂 😂meccsnek egyébként túl korán lett vége, így volt két szabad óránk. felmentünk eaglesmcnabbhez, akinek ördögi terve volt az, hogy 5kor felébreszt téged, de aztán nem tette 😀 😕shawnkaszerintem hallottam amikor hazaértetek akkor, bevertem vagy 3 kávét úgyh netezgettem még.
csodálkoztam is, milyen markáns férfihanggal jött össze az este folyamán eaglesmcnabb, hogy hazahozza 😀.brk
pedig nagyon vicces volt. Csabi megállt a folyosóra néző ablakod előtt, odanyomta a fejét és benézett, majd ennyit mondott: "áh, már alszik, inkább nem ébresztem fel" 😀 😀
több mint 12 éve
.brk
1 890
meccsnek egyébként túl korán lett vége, így volt két szabad óránk. felmentünk eaglesmcnabbhez, akinek ördögi terve volt az, hogy 5kor felébreszt téged, de aztán nem tette 😀 😕shawnkaszerintem hallottam amikor hazaértetek akkor, bevertem vagy 3 kávét úgyh netezgettem még.
csodálkoztam is, milyen markáns férfihanggal jött össze az este folyamán eaglesmcnabb, hogy hazahozza 😀
több mint 12 éve
meccsnek egyébként túl korán lett vége, így volt két szabad óránk. felmentünk eaglesmcnabbhez, akinek ördögi terve volt az, hogy 5kor felébreszt téged, de aztán nem tette 😀 😕én a predators szomorú kiesése után elmentem, akkor körbenéztem, de nem leltelek titeket.innen jut eszembe h kár h nem futottunk többször össze arénán, de majd ha lesznek még fórumos megmozdulások benne vagyok ám.brkmiután beszéltünk, mi leléptünk ebédelni, aztán kitaláltuk közösen, hogy meglepjük iktriadot, ha már egyszer Pesten vagyunk sokan. végül hősies küzdelmünk végén elbuktunk, visszatértünk és megnéztük a rájátszást. pedig kerestünk utána 😀shawnka
este meg nem volt erőm az örsig kivonszolni magam 😀.brk
több mint 12 éve
.brk
1 890
én a predators szomorú kiesése után elmentem, akkor körbenéztem, de nem leltelek titeket.innen jut eszembe h kár h nem futottunk többször össze arénán, de majd ha lesznek még fórumos megmozdulások benne vagyok ám.brkmiután beszéltünk, mi leléptünk ebédelni, aztán kitaláltuk közösen, hogy meglepjük iktriadot, ha már egyszer Pesten vagyunk sokan. végül hősies küzdelmünk végén elbuktunk, visszatértünk és megnéztük a rájátszást. pedig kerestünk utána 😀shawnka
este meg nem volt erőm az örsig kivonszolni magam 😀
több mint 12 éve
második becenevem Mr. EGO :cool:bemutatkoztunk, de valakiért nem hallottam és ciki visszakérdezni, így marad a találgatás. kitűző nem kell engem megismert mindenki a Wilson mezről 😀FucuNem a Wilson mezről hanem, mert k.rva fasza gyerek vagy! :cool:
És szerény...catattack
több mint 12 éve
catattack
3 520
bemutatkoztunk, de valakiért nem hallottam és ciki visszakérdezni, így marad a találgatás. kitűző nem kell engem megismert mindenki a Wilson mezről 😀FucuNem a Wilson mezről hanem, mert k.rva fasza gyerek vagy! :cool:
És szerény...
több mint 12 éve
jajaja, 81-es Lions mezben voltam, dohányozni is mentünk párszor, valamint a budiba is látogattam párszor, a Tampa mez rémlik is, szóval mindenkit vágok 😂