Magyar foci csevegő
36 feliratkozó
több mint 12 éve
Mohi24
99
Ilyen ez a monogámia.én nem nem akarok, csak néha jó lenne másokkal is 😀Boti#63én csak azt nem értem minket csóró DIV2-s csapatot mér "sorsolják" össze harmadik évben is a wolvessal, vagy ezt elismerésnek szánják ?😀 na mind1 😊 most lehet nagyot alkotni 😊Boti#63Tavaly megvertétek a Wolves-t, idén miért nem akarsz játszani ellenük?Zorddd
http://www.youtube.com/watch?v=fKnbo1QBdwM&feature=relmfu
több mint 12 éve
Boti#63
69
én nem nem akarok, csak néha jó lenne másokkal is 😀én csak azt nem értem minket csóró DIV2-s csapatot mér "sorsolják" össze harmadik évben is a wolvessal, vagy ezt elismerésnek szánják ?😀 na mind1 😊 most lehet nagyot alkotni 😊Boti#63Tavaly megvertétek a Wolves-t, idén miért nem akarsz játszani ellenük?Zorddd
több mint 12 éve
a nagy ágyukat egy csoporba teszik, sztem jobb mint ha elosztották vna öket, mert akk elörekönyelhetö lett vna a csoportelsöd kiléte.Így egyrészt biztos van Wolves-Sharks mérkőzés, másrészt pedig a C csoport 1. és 2. helyezettje a rájátszás során csak a döntőben találkozhatnak...
Ricsi56
több mint 12 éve
a nagy ágyukat egy csoporba teszik, sztem jobb mint ha elosztották vna öket, mert akk elörekönyelhetö lett vna a csoportelsöd kiléte. bár tavaly is voltak ugyebár meglepetések!! reméljük idén is!!én csak azt nem értem minket csóró DIV2-s csapatot mér "sorsolják" össze harmadik évben is a wolvessal, vagy ezt elismerésnek szánják ?😀 na mind1 😊 most lehet nagyot alkotni 😊Boti#63Tavaly megvertétek a Wolves-t, idén miért nem akarsz játszani ellenük?Zorddd
live stream lesz? 😊 ???
Crushers #12
több mint 12 éve
én csak azt nem értem minket csóró DIV2-s csapatot mér "sorsolják" össze harmadik évben is a wolvessal, vagy ezt elismerésnek szánják ?😀 na mind1 😊 most lehet nagyot alkotni 😊Boti#63Tavaly megvertétek a Wolves-t, idén miért nem akarsz játszani ellenük?
több mint 12 éve
Kori
1 169
Legkorábban az elődöntőben ha jól látom.A csoportkör után IS fogunk játszani velük ! ! ! :cool:kutya76én csak azt nem értem minket csóró DIV2-s csapatot mér "sorsolják" össze harmadik évben is a wolvessal, vagy ezt elismerésnek szánják ?😀 na mind1 😊 most lehet nagyot alkotni 😊Boti#63Nézd a jó oldalát, a csoportkör után nem fogtok játszani se a Győrrel, se a Wolves-al, az alapszakaszból meg úgyis mindenki továbbjut 😉Kori
több mint 12 éve
A csoportkör után IS fogunk játszani velük ! ! ! :cool:én csak azt nem értem minket csóró DIV2-s csapatot mér "sorsolják" össze harmadik évben is a wolvessal, vagy ezt elismerésnek szánják ?😀 na mind1 😊 most lehet nagyot alkotni 😊Boti#63Nézd a jó oldalát, a csoportkör után nem fogtok játszani se a Győrrel, se a Wolves-al, az alapszakaszból meg úgyis mindenki továbbjut 😉Kori
Öreg indián sohasem felejt, csak a bosszúja öregszik...
több mint 12 éve
Kori
1 169
én csak azt nem értem minket csóró DIV2-s csapatot mér "sorsolják" össze harmadik évben is a wolvessal, vagy ezt elismerésnek szánják ?😀 na mind1 😊 most lehet nagyot alkotni 😊Boti#63Nézd a jó oldalát, a csoportkör után nem fogtok játszani se a Győrrel, se a Wolves-al, az alapszakaszból meg úgyis mindenki továbbjut 😉
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
én csak azt nem értem minket csóró DIV2-s csapatot mér "sorsolják" össze harmadik évben is a wolvessal, vagy ezt elismerésnek szánják ?😀 na mind1 😊 most lehet nagyot alkotni 😊Boti#63Szerintem mert arénán mindig jól teljesítetek.
több mint 12 éve
Boti#63
69
én csak azt nem értem minket csóró DIV2-s csapatot mér "sorsolják" össze harmadik évben is a wolvessal, vagy ezt elismerésnek szánják ?😀 na mind1 😊 most lehet nagyot alkotni 😊
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Tavalyi, idei általános bírói ügyek. Aréna szóba sem került.Szombaton volt egy bíró/edző találkozó az MAFSZ szervezésében, problémák, szituációk és a kommunikáció átbeszélésére.ez az idei bajnokságra vonatkozik, vagy csak aréna volt? lehet láma kérdésnek tűnik, de nem teljesen egyértelműJSanyo
Ha jól számoltam nyolc csapat volt jelen (Cowboys, Mustangs, Rebels, Sharks, Soldiers, Titans, Wildfires, Wolves).deacon75
több mint 12 éve
Szerintem az idei bajnokságra vonatkozólag volt.Szombaton volt egy bíró/edző találkozó az MAFSZ szervezésében, problémák, szituációk és a kommunikáció átbeszélésére.ez az idei bajnokságra vonatkozik, vagy csak aréna volt? lehet láma kérdésnek tűnik, de nem teljesen egyértelműJSanyo
Ha jól számoltam nyolc csapat volt jelen (Cowboys, Mustangs, Rebels, Sharks, Soldiers, Titans, Wildfires, Wolves).deacon75
több mint 12 éve
Az aranyos alakulatosok lehetnek a titkos esélyesek a szeged bats-el 😊.Aréna menetrend:Erdekes Párosítások. Tippek?delear
http://www.focibajnoksag.hu/eredmenyek.phpKori
De még nyerhet a Wolves is ha a beigért hófúvás miatt nem mennek el a többiek 😂
Crushers #12
több mint 12 éve
Szombaton volt egy bíró/edző találkozó az MAFSZ szervezésében, problémák, szituációk és a kommunikáció átbeszélésére.ez az idei bajnokságra vonatkozik, vagy csak aréna volt? lehet láma kérdésnek tűnik, de nem teljesen egyértelmű
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Aréna menetrend:Erdekes Párosítások. Tippek?
http://www.focibajnoksag.hu/eredmenyek.phpKori
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Szombaton volt egy bíró/edző találkozó az MAFSZ szervezésében, problémák, szituációk és a kommunikáció átbeszélésére. Ha jól számoltam nyolc csapat volt jelen (Cowboys, Mustangs, Rebels, Sharks, Soldiers, Titans, Wildfires, Wolves).
több mint 12 éve
Kori
1 169
Ha jól értem a szabályt (Aréna) akkor mind a hét védő játékos a "vonalon" lehet a labda feladás pillanatában?ceigen, valamiféle megkötés a D-linenál van csak
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
aktuális aréna játékszabály:Ha jól értem a szabályt (Aréna) akkor mind a hét védő játékos a "vonalon" lehet a labda feladás pillanatában?
http://www.mafsz.org/mafsz/media/1/20120117-ARENAFOOTBALLSZABALYAI-2012.pdf
módosítás a mérkőzések áthelyezésre:
http://www.mafsz.org/mafsz/media/1/20120127-2012-%20003%20szamu%20MAFSZ%20elnoksegi%20hatarozat.pdfKori
több mint 12 éve
Kori
1 169
aktuális aréna játékszabály:http://www.mafsz.org/mafsz/media/1/20120117-ARENAFOOTBALLSZABALYAI-2012.pdf
módosítás a mérkőzések áthelyezésre:
http://www.mafsz.org/mafsz/media/1/20120127-2012-%20003%20szamu%20MAFSZ%20elnoksegi%20hatarozat.pdf
több mint 12 éve
mikorra várható az aréna sorsolás így egy héttel előtte?
See what you hit,and hit what you see
több mint 12 éve
hát sajnos akkor a minik is ausztriában kell, hogy játszanakannyira sajnálom 😂 😂 😂
Mert Ti vagytok az egyetlen sportvállalkozás. Ilyen feltételekkel meg nehéz lesz elindulni a minik felé.
sajnos 14 éven aluli még nem annyi mint szeretnénk de dolgozunk az ügyönmikie
de még mindig nem értem az miért szívás, hogy nem írunk szerződést kisgyerekekkel
majd kapnak egyéves szerződést 14 évesen, addig meg cseperednek nálunkgondolom azért, mert sok fiatal játékosotok van ha nem tévedek. 😊Farkycápa77
több mint 12 éve
Kori
1 169
Sziasztok,már tavaly se voltak, így igen
azt meg tudnátok mondani h a veritas gold helyett/mellett más ásványvizes céget is fel lehet tüntetni a honlapon meccseken mint támogatót?
elöre is köszi a segitséget!!!
"sürgös" lenneRicsi56
több mint 12 éve
Sziasztok, azt meg tudnátok mondani h a veritas gold helyett/mellett más ásványvizes céget is fel lehet tüntetni a honlapon meccseken mint támogatót?
elöre is köszi a segitséget!!!
"sürgös" lenne
Crushers #12
több mint 12 éve
Kori
1 169
A vidéki példát én nem ehhez értettem, ha rám utaltál 😊 Én sem értem, hogy 12 éves gyerekekkel minek szerződést aláíratni... Lehet hogy 3 hónapig amerikaifocizik, aztán meg vált a judora, amit megint otthagy, és elmegy úszni... Ennyi idősen hülyeség lekötni a kölyköket, és nem is reális.ZordddA gond akkor lehet, amikor szerencsés esetben lesz a kicsiknek bajnoksága, mert akkor már kell valami hivatalos jogviszony is.