Magyar foci csevegő
36 feliratkozó
több mint 12 éve
Sziasztok,Biztos alszanak még a frissítő emberek mert sokáig nézték a meccset! 😂
arénáról nincs meg valakinek az összes meccs eredménye?
a hivatalos honlap nincs frissítve.
Köszi!VT
1. Farkasok
2. Arany alkony
3. Bad Bones
4. Mustangs
több mint 12 éve
VT
123
Sziasztok,arénáról nincs meg valakinek az összes meccs eredménye?
a hivatalos honlap nincs frissítve.
Köszi!
több mint 12 éve
Ha jól tudom Alkony -Wolves döntő
több mint 12 éve
Kik játszanak az Aranyalkonyban? Fütyesz, Tata, KovácsSanyi meg a régi margitszigetes bandájuk?neuwAzt sajna nem tudom én sem vagyok ott 😕 😕 😕
Wolves - Predators 20-6
Győr - Szeged 15-13
több mint 12 éve
Titans - Wolves2 13-6Kik játszanak az Aranyalkonyban? Fütyesz, Tata, KovácsSanyi meg a régi margitszigetes bandájuk?
Szekszárd - Eger 28-16
Wolves - Sharks 14-13
Tata - Dunaújváros 27-6
Aranyalkony - Wolves2 13-8
Győr - Zala Győr nyert nem tudom mennyivel
Szeged - Tata 21-14
Aranyalkony - Titans 18-13
Veszprém - Eger 20-14
Hát én ennyit tudok 😉kisdani
--------------------------------------------------
több mint 12 éve
Titans - Wolves2 13-6Szekszárd - Eger 28-16
Wolves - Sharks 14-13
Tata - Dunaújváros 27-6
Aranyalkony - Wolves2 13-8
Győr - Zala Győr nyert nem tudom mennyivel
Szeged - Tata 21-14
Aranyalkony - Titans 18-13
Veszprém - Eger 20-14
Hát én ennyit tudok 😉
több mint 12 éve
kola64
26
hello!arénáról nincs idén stream?eredményeket tud valaki?
több mint 12 éve
kutya23c
223
Stream lesz az arénáról????
"Olyan vagyok, mint egy gép. Teljesítek mindenképp. Ha érzem is, hogy fáradok, holtomig már nincsen fék."
több mint 12 éve
NightBoY
616
Gondolom ezért kezdenek minden évben budapesti csapatok elsőnek 😊még szerencsétek, hogy nem ti játszátok az első meccsek egyikét.FarkyJa kíváncsi vagyok, hogy pl; zalai és szegedi srácok feltudnak-e utazni???kutya23c2 busszal megyünk, reméljük nem lesz gond, reggel 6-kor indulunk. Csak állítólag nem takarítják a pályát....Döme
You should know I bleed blue...
több mint 12 éve
Boti#63
69
mi is 6kor indulunk. Nekünk inkább a Zeg.-től autópályáig 55km a vészes utána már nem lesz gáz szerintem 😊
több mint 12 éve
kutya23c
223
Hát mindenki csak óvatosan az Úton.
"Olyan vagyok, mint egy gép. Teljesítek mindenképp. Ha érzem is, hogy fáradok, holtomig már nincsen fék."
több mint 12 éve
még szerencsétek, hogy nem ti játszátok az első meccsek egyikét.2 busszal megyünk, reméljük nem lesz gond, reggel 6-kor indulunk. Csak állítólag nem takarítják a pályát....Dömemég mindig nem mindenki van helyben 😊ZordddJa kíváncsi vagyok, hogy pl; zalai és szegedi srácok feltudnak-e utazni???kutya23c
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
2 busszal megyünk, reméljük nem lesz gond, reggel 6-kor indulunk. Csak állítólag nem takarítják a pályát....Ja kíváncsi vagyok, hogy pl; zalai és szegedi srácok feltudnak-e utazni???kutya23chttp://youtu.be/BI2mBiy1FGE ?Szobi22még mindig nem mindenki van helyben 😊Zorddd
több mint 12 éve
kutya23c
223
Ja kíváncsi vagyok, hogy pl; zalai és szegedi srácok feltudnak-e utazni???még mindig nem mindenki van helyben 😊ZordddArénán van esőnap?hónap?kutya23chttp://youtu.be/BI2mBiy1FGE ?Szobi22
több mint 12 éve
még mindig nem mindenki van helyben 😊Arénán van esőnap?hónap?kutya23chttp://youtu.be/BI2mBiy1FGE ?Szobi22
több mint 12 éve
kutya23c
223
Arénán van esőnap?hónap?
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Jó, rosszul fogalmaztam, ezt aláírom, de azért talán lehet(ett) sejteni mire gondolok. 😊 Egy főleg pozitív tartalmú, és pozitív hírekkel foglalkozó oldalra kerülne fel a dolog, azért is állna a sérülésből való felépülés a középpontban.
több mint 12 éve
kutya23c
223
Egyszer becsípte a vállvédő a bőrömet, de nem adtam fel.... 😀kisdaniEzt a sztorit hallani akarom!!!! 😀
több mint 12 éve
Egyszer becsípte a vállvédő a bőrömet, de nem adtam fel.... 😀
több mint 12 éve
VIZILÓ
243
Az csak Chuck Norris lehetett...😊Mondjuk pl. meghaltál... de már jobban vagy 😀pc_xSziasztok!Mennyire kell komoly sérülés, egy részleges szalag+egy kulcsont törés egy szezonban elég? 😀kutya23c
Olyan embert keresek, aki focizott, vagy még ma is játszik, és volt valami komolyabb sérülése, amiből aztán felépült, és erről persze hajlandó is beszélni. Egy interjút kellene készítenem, (akár így neten keresztül is, vagy személyesen) a fő téma pedig a felépülés mögötti motiváció lenne, de persze kitérnénk egészen más, a sporttal kapcsolatos dolgokra is.
Aki szívesen segítene, és hajlandó ehhez névvel, esetleg fényképpel is hozzájárulni, annak nagyon megköszönném. Az interjú egy online újság keretein belül jelenne meg, természetesen minden további kérdésre válaszolok itt, vagy pm-ben, ha valakit érdekelne.
előre is kösziTequ
több mint 12 éve
Mondjuk pl. meghaltál... de már jobban vagy 😀Sziasztok!Mennyire kell komoly sérülés, egy részleges szalag+egy kulcsont törés egy szezonban elég? 😀kutya23c
Olyan embert keresek, aki focizott, vagy még ma is játszik, és volt valami komolyabb sérülése, amiből aztán felépült, és erről persze hajlandó is beszélni. Egy interjút kellene készítenem, (akár így neten keresztül is, vagy személyesen) a fő téma pedig a felépülés mögötti motiváció lenne, de persze kitérnénk egészen más, a sporttal kapcsolatos dolgokra is.
Aki szívesen segítene, és hajlandó ehhez névvel, esetleg fényképpel is hozzájárulni, annak nagyon megköszönném. Az interjú egy online újság keretein belül jelenne meg, természetesen minden további kérdésre válaszolok itt, vagy pm-ben, ha valakit érdekelne.
előre is kösziTequ
több mint 12 éve
kutya23c
223
Sziasztok!Mennyire kell komoly sérülés, egy részleges szalag+egy kulcsont törés egy szezonban elég? 😀
előre is kösziTequ
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Sziasztok!Olyan embert keresek, aki focizott, vagy még ma is játszik, és volt valami komolyabb sérülése, amiből aztán felépült, és erről persze hajlandó is beszélni. Egy interjút kellene készítenem, (akár így neten keresztül is, vagy személyesen) a fő téma pedig a felépülés mögötti motiváció lenne, de persze kitérnénk egészen más, a sporttal kapcsolatos dolgokra is.
előre is köszi