Magyar foci csevegő
36 feliratkozó
több mint 13 éve
Hurricanes - Debrecen: 35-0 a szünetbenFucuHát ha így haladnak bejön cápa tippje
több mint 13 éve
Hurricanes - Debrecen: 35-0 a szünetben
több mint 13 éve
kutya23c
223
Meccsekről infók???
"Olyan vagyok, mint egy gép. Teljesítek mindenképp. Ha érzem is, hogy fáradok, holtomig már nincsen fék."
több mint 13 éve
istvankovacs
53
na ezt mondom, ha ezt egy hónappal ezelőtt a szövetség hivatalos honlapján elmondják akkor én sem hőbörgökelnézést, én tudtam rosszul, ez tényleg kicsit árnyalja a képet
Mafsz kommunikáció= 00cápa77Vajon erre és a mafsz által rendezett fogadásra mi a faszból van pénz?Válasz: Nincs rá pénz, de szponzorok összedobták. Idézem:
A komplett magyar foci haldoklik a pénztelenségtől. cápa77
"Kik támogatják MAFSZ-t az EFAF rendezvény megvalósításában?
Az 3 napos rendezvény során a MAFSZ vacsora költségeit a szövetség támogatói, Hervis, PlayersRoom, Helyi Téma, NSSZ vállalták, amelyhez a vasárnapi parlamenti helyszínt, technikai eszközöket pedig a Miniszterelnökség támogatásával kaptuk meg, amit ezúton is köszönünk. Minden egyéb költséget az EFAF fizet. Másként nem is tudtuk volna mindezt megrendezni, hiszem az egyesületi tagdíjjakból erre a MAFSZ-nak nincs kerete."
Ilyen gyorsan és tisztán kapjunk mindenre választ.e53m62
több mint 13 éve
na ezt mondom, ha ezt egy hónappal ezelőtt a szövetség hivatalos honlapján elmondják akkor én sem hőbörgökMafsz kommunikáció= 00
Vajon erre és a mafsz által rendezett fogadásra mi a faszból van pénz?Válasz: Nincs rá pénz, de szponzorok összedobták. Idézem:
Az 3 napos rendezvény során a MAFSZ vacsora költségeit a szövetség támogatói, Hervis, PlayersRoom, Helyi Téma, NSSZ vállalták, amelyhez a vasárnapi parlamenti helyszínt, technikai eszközöket pedig a Miniszterelnökség támogatásával kaptuk meg, amit ezúton is köszönünk. Minden egyéb költséget az EFAF fizet. Másként nem is tudtuk volna mindezt megrendezni, hiszem az egyesületi tagdíjjakból erre a MAFSZ-nak nincs kerete."
Ilyen gyorsan és tisztán kapjunk mindenre választ.e53m62
több mint 13 éve
szerintem a showbiznisz nem az ami a Mafsz-nál vanA show biznic már csak ilyen, attól még nem kell szeretni.ce
több mint 13 éve
Vajon erre és a mafsz által rendezett fogadásra mi a faszból van pénz?Válasz: Nincs rá pénz, de szponzorok összedobták. Idézem:
Ilyen gyorsan és tisztán kapjunk mindenre választ.
A defense lineman could tear apart a refridgerator with his teeth.
The offense lineman can tell you how to put it back together spring by spring...
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
köszi, hogy elmondtad miként működik a világArra válaszoltam hogy igen néha jó ha más színben tüntetjük fel magunkat, a cél érdekében.
most már nyugodt vagyokcápa77Nekem nem fáj, csak más a véleményem, mint ahogy neked is szokott lenni néha.Látod hogy bejön.
De valóban az a jó megoldás ha mást mutatunk mint ami van?cápa77
Minden választás ezt mutatja 😀
És a "hírműsorok" is így működnek, sőt a "tudományos" cikkek hírek is ilyenek.
Attól hogy neked nem tetszik, így működik a világ, különben nem reklámozna egy nagy cég sem.
Az igazság mindig egyszerűbb és triviálisabb mint a színház.ce
Ez lett volna velősen az értelme.
A show biznic már csak ilyen, attól még nem kell szeretni.
több mint 13 éve
Kori
1 169
Srácok pesti, holdudvari focis boltnak a honlapját hol érem el, mert valami hacker-es hülyeség jön be az eddigi helyén???kutya23cNálam is.
több mint 13 éve
kutya23c
223
Srácok pesti, holdudvari focis boltnak a honlapját hol érem el, mert valami hacker-es hülyeség jön be az eddigi helyén???
"Olyan vagyok, mint egy gép. Teljesítek mindenképp. Ha érzem is, hogy fáradok, holtomig már nincsen fék."
több mint 13 éve
én isnem hiszem, hogy te jobban akarnád mint én, csak a hogyanon vitatkozunk
Nem tudom mit mutatunk ezzel. Hogy eljönnek hozzánk a sportág európai vezetői, az már önmagában örvendetes. Ha őket sikerül remek körülmények között, a Parlamentben fogadni, az a rendezvény színvonalát mindenképpen emeli, ez szerintem sikerként könyvelhető el. Neadjisten még néhány ember figyelmét is felkeltheti, ami még jó is lehet.Teljes mértékben egyett értek Korival!!Végre egy pozítiv dolog, amivel a médiába kerül a hazai sportágunk, amit annyira szeretünk.
Inkább ez, mint egy hotel nagyterme, ami aztán végképp nem érdekelne senkit, se újságírót, se politikust, legfeljebb minket. Vagy még az se.
Csodát én se várok, de a kis lépeseket is hajlamos vagyok értékelni.Kori
Ez egy óriási lépés ,hogy az európai veztők nálunk üléseznek, ahogy Kori is írta.
Én akkor is teljes mértékbe támogatnám, ha mind ez a szövetség kasszájából ment volna. Végre kicsit közelebb kerülnek vagy legalább hallanak róla a vezető politikusok, mert amíg őket nem érdekli, addig a helyivezetők se fognak egy vasat se vagy éppen csaknagyon keveset adni kluboknak.
Az a baj, hogy a jó dolgoknak se tudunk már örűlni, sőt inkább a rosszat keressük benne /sajna néha én is/ ilyen világot élünk de nem csak a világ de a szemléletünk is változni fog remélem.kisdani
több mint 13 éve
köszi, hogy elmondtad miként működik a világmost már nyugodt vagyok
Nekem nem fáj, csak más a véleményem, mint ahogy neked is szokott lenni néha.Látod hogy bejön.
De valóban az a jó megoldás ha mást mutatunk mint ami van?A kérdés az, hogy most akkor ezzel bukni mit tudunk? Szerintem nem sokat.cápa77
Akkor meg miért fáj ez valakinek? Kalo-nál a pont.Kori
Attól hogy neked nem tetszik, így működik a világ, különben nem reklámozna egy nagy cég sem.
Az igazság mindig egyszerűbb és triviálisabb mint a színház.ce
több mint 13 éve
Mostani PFM-ben van cikk Szijjártóval... Saints pulcsiban, labdával pózol, elvileg eléggé fan az arc.Zordddhú de jó, hogy nem Rams fan :cool:
STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Egy átlagos zárójelentésnél csak egy E-ON számla érthetetlenebb.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 13 éve
Mostani PFM-ben van cikk Szijjártóval... Saints pulcsiban, labdával pózol, elvileg eléggé fan az arc.
több mint 13 éve
Nem tudom mit mutatunk ezzel. Hogy eljönnek hozzánk a sportág európai vezetői, az már önmagában örvendetes. Ha őket sikerül remek körülmények között, a Parlamentben fogadni, az a rendezvény színvonalát mindenképpen emeli, ez szerintem sikerként könyvelhető el. Neadjisten még néhány ember figyelmét is felkeltheti, ami még jó is lehet.Teljes mértékben egyett értek Korival!!Végre egy pozítiv dolog, amivel a médiába kerül a hazai sportágunk, amit annyira szeretünk.
Inkább ez, mint egy hotel nagyterme, ami aztán végképp nem érdekelne senkit, se újságírót, se politikust, legfeljebb minket. Vagy még az se.
Csodát én se várok, de a kis lépeseket is hajlamos vagyok értékelni.Kori
Ez egy óriási lépés ,hogy az európai veztők nálunk üléseznek, ahogy Kori is írta.
Én akkor is teljes mértékbe támogatnám, ha mind ez a szövetség kasszájából ment volna. Végre kicsit közelebb kerülnek vagy legalább hallanak róla a vezető politikusok, mert amíg őket nem érdekli, addig a helyivezetők se fognak egy vasat se vagy éppen csaknagyon keveset adni kluboknak.
Az a baj, hogy a jó dolgoknak se tudunk már örűlni, sőt inkább a rosszat keressük benne /sajna néha én is/ ilyen világot élünk de nem csak a világ de a szemléletünk is változni fog remélem.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Csak úgy betettem ide, mert gondoltam olyanok olvassák ezt a topicot akiknek teccik 😊http://www.youtube.com/watch?v=vTaNwa4W8_o&feature=relatednahh ez, hogy jött ide? 😀
Most találtam ezt 😊Davzone
de ha már itt tartunk a másik oldalról is: http://www.youtube.com/watch?v=oi3OsGjqgUQNightBoY
A másik videó is komoly, szeretem a repkedős szaltózós dolgokat 😀
több mint 13 éve
NightBoY
616
http://www.youtube.com/watch?v=vTaNwa4W8_o&feature=relatednahh ez, hogy jött ide? 😀
Most találtam ezt 😊Davzone
de ha már itt tartunk a másik oldalról is: http://www.youtube.com/watch?v=oi3OsGjqgUQ
You should know I bleed blue...
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
http://www.youtube.com/watch?v=vTaNwa4W8_o&feature=relatedMost találtam ezt 😊
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Nekem nem fáj, csak más a véleményem, mint ahogy neked is szokott lenni néha.Látod hogy bejön.
De valóban az a jó megoldás ha mást mutatunk mint ami van?cápa77szerintem meg szemfényvesztésA kérdés az, hogy most akkor ezzel bukni mit tudunk? Szerintem nem sokat.
csakúgy mint az EB pár év múlvacápa77
Az igazság mindig egyszerűbb és triviálisabb mint a színház.
több mint 13 éve
Kori
1 169
Nem tudom mit mutatunk ezzel. Hogy eljönnek hozzánk a sportág európai vezetői, az már önmagában örvendetes. Ha őket sikerül remek körülmények között, a Parlamentben fogadni, az a rendezvény színvonalát mindenképpen emeli, ez szerintem sikerként könyvelhető el. Neadjisten még néhány ember figyelmét is felkeltheti, ami még jó is lehet.Inkább ez, mint egy hotel nagyterme, ami aztán végképp nem érdekelne senkit, se újságírót, se politikust, legfeljebb minket. Vagy még az se.
Csodát én se várok, de a kis lépeseket is hajlamos vagyok értékelni.
több mint 13 éve
Nekem nem fáj, csak más a véleményem, mint ahogy neked is szokott lenni néha.De valóban az a jó megoldás ha mást mutatunk mint ami van?
szerintem meg szemfényvesztésA kérdés az, hogy most akkor ezzel bukni mit tudunk? Szerintem nem sokat.
több mint 13 éve
HZsóka
67
Nem tudom, én Veletek ellentétben örülök ennek.. Kerüljünk kicsit jobban fel a térképre. Ez nem vesz el pénzt egyik csapattól sem, nem ettől lesz kevesebb (és gyakorlatlanabb) játékvezető, vagy magas pályabérleti díj.Szerintem csak nagyon kis részben van igazad: ugyanis, ha többet mutatunk abból, mint ami jelenleg van a sportágunkban, és az így felkeltett érdeklődés okán egy állami poszton ülő érdeklődő (ne adj Isten, esetleg többen is) esetleg kilátogat egy meccsre és ott azt tapasztalja, hogy leülni sem tud, mert nincs lelátó, de még mellékhelyiség sem, akkor azt gondolom kétszer akkorát bukunk, mint amit nyerhetünk jelenleg.
Azzal, hogy "magasabb szinten" is foglalkoznak kicsit, akár egy hétvégére is a focival szerintem csak jobb lesz.
Egyszer, valamikor.
Nem az én játékospályafutásom alatt, de ezzel én már kibékültem magamban. Szeretném ha 10-20 év múlva elmondhatnám, hogy ott voltam a a születésnél, és a magam eszközeivel segítettem a sportág fejlődését.
Persze valahol tényleg seggnyalás ez, de be kell lássuk, hogy a "kicsinek" mindig nyalnia kell, hogy a "nagyok" legalább észrevegyék.
Vadász-terem, Parlament, állami vezetők részvétele: ez legalább azt mutatja kifelé, hogy komolyan gondoljuk.
Persze, talán szerencsés lett volna meghívni legalább a sajtótájékoztatóra a csapatok vezetőit, és sokkal jobban örülnék annak is, ha a nol.hu-s cikk végkicsengése nem egy ilyen fricska lenne, mert eléggé lesajnálós, de ez van...Kalo
A „kicsinek” pedig nem törvényszerűen kell nyalnia az előrébb jutáshoz, hanem megkeresni azt az eszközt, módszert, amivel a nagyok közé fel tud zárkózni.
... és Veled ellentétben én bizony bízom abban, hogy nem kell 10-20 évet várni a sportágunk "felfutására. A csapatunk edző gárdája és jó magam igen kemény munkával igyekszünk is tenni ennek érdekében.
több mint 13 éve
Kori
1 169
szerintem meg szemfényvesztésA kérdés az, hogy most akkor ezzel bukni mit tudunk? Szerintem nem sokat.
Akkor meg miért fáj ez valakinek? Kalo-nál a pont.
több mint 13 éve
szerintem meg szemfényvesztéscsakúgy mint az EB pár év múlva
több mint 13 éve
Kalo
137
Nem tudom, én Veletek ellentétben örülök ennek.. Kerüljünk kicsit jobban fel a térképre. Ez nem vesz el pénzt egyik csapattól sem, nem ettől lesz kevesebb (és gyakorlatlanabb) játékvezető, vagy magas pályabérleti díj.Azzal, hogy "magasabb szinten" is foglalkoznak kicsit, akár egy hétvégére is a focival szerintem csak jobb lesz.
Egyszer, valamikor.
Nem az én játékospályafutásom alatt, de ezzel én már kibékültem magamban. Szeretném ha 10-20 év múlva elmondhatnám, hogy ott voltam a a születésnél, és a magam eszközeivel segítettem a sportág fejlődését.
Persze valahol tényleg seggnyalás ez, de be kell lássuk, hogy a "kicsinek" mindig nyalnia kell, hogy a "nagyok" legalább észrevegyék.
Vadász-terem, Parlament, állami vezetők részvétele: ez legalább azt mutatja kifelé, hogy komolyan gondoljuk.
Persze, talán szerencsés lett volna meghívni legalább a sajtótájékoztatóra a csapatok vezetőit, és sokkal jobban örülnék annak is, ha a nol.hu-s cikk végkicsengése nem egy ilyen fricska lenne, mert eléggé lesajnálós, de ez van...