Magyar foci csevegő
36 feliratkozó
több mint 13 éve
Jó az, hogy bemondják és pont! Azért elég sokan hallgatják ezt az adót! Szóval jó!A másik, a tippjáték topicban írták, hogy a Pécs meccse máskor lesz megrendezve, erre van infó, mert akkor úgy írnám ki, illetve a másik, hogy a Veszprém meccse akkor át lesz téve szombatra ami ellenünk lesz?
több mint 13 éve
Kori
1 169
Főleg, hogy egyébként csak az itthon menő sportok eredményeivel foglalkoznak, pár millió hallgató akad ott azért. Nem tudom honnan jött most ez a dolog, de kíváncsi lennék rá, szerintem nem a szerkesztő találta ki magától, hogy ezekre az eredményekre nagy szüksége van a hallgatóságnak.De nagyobb, mint ha egyáltalán nem foglalkoznának vele. Ez is reklám.FarkyClass FM-en reggel 8:30-as hírekben bemondták a hétvégi forduló eredményeit. Nem kicsit meglepődtem... csak így tovább 😊nitroAnno ez működött minden bajnoki esetén a Sláger rádióban. Szóval sajnos ez nem olyan nagy dolog, mint amekkorának tűnik :rolleyes:Bluemountain
több mint 13 éve
De nagyobb, mint ha egyáltalán nem foglalkoznának vele. Ez is reklám.Class FM-en reggel 8:30-as hírekben bemondták a hétvégi forduló eredményeit. Nem kicsit meglepődtem... csak így tovább 😊nitroAnno ez működött minden bajnoki esetén a Sláger rádióban. Szóval sajnos ez nem olyan nagy dolog, mint amekkorának tűnik :rolleyes:Bluemountain
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Class FM-en reggel 8:30-as hírekben bemondták a hétvégi forduló eredményeit. Nem kicsit meglepődtem... csak így tovább 😊nitroAnno ez működött minden bajnoki esetén a Sláger rádióban. Szóval sajnos ez nem olyan nagy dolog, mint amekkorának tűnik :rolleyes:
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Nem tudom, ez volt-e már valahol máshol a fórumon, de érdekes lehet: http://www.kepfeltoltes.hu/110328/cikk_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
több mint 13 éve
Kori
1 169
Azonkívül mi ez a kivételezés, hogy a wada érthetetlen módon hanyagolja a cheerleaders csapatok tagjait!?Szívesen levennéd a mintát mi? 😀
Így az egész versengés tisztasága megkérdőjeleződik. Igenis pisiljenek ők is! 😊Atari
több mint 13 éve
ÚRISTENTi most komolyan ezen veszekedtek hogy most ki lett a cheer bajnok???
Wazze mi olyan abban hogy gratulálok jól megérdemeltétek minket amúgy nem hívtak jó lett volna össze mérni a tudásunkat de sebaj majd jövőre... Mit kell ezen ennyit vergődni hogy most ki lett a bajnok??? A Sharks vergődött hogy tavaly nem ő lett a bajnok úgy hogy el sem indult??? Akkor most ők is csinálhatnák hogy nem a Wolves most a bajnok... Ne legyetek már óvodások könyörgöm...
Büszke vagyok arra hogy ennek a csapatnak a tagja lehetek és hogy egy ilyen defense lehet velünk! (Vasyl Jordan Nyíregyháza Tigers QB)
több mint 13 éve
"az meg persze igaz h aki az első helyen végez az a bajnok 😊"Nem, nem igaz. Az a bajnok, aki a _BAJNOKSÁGBAN_ első helyen végez.
Ettől még lehet valaki - akár tényszerűen - a legjobb, csak nem hivatalosan és nem bajnok.
Azonkívül mi ez a kivételezés, hogy a wada érthetetlen módon hanyagolja a cheerleaders csapatok tagjait!?
Így az egész versengés tisztasága megkérdőjeleződik. Igenis pisiljenek ők is! 😊
"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Class FM-en reggel 8:30-as hírekben bemondták a hétvégi forduló eredményeit. Nem kicsit meglepődtem... csak így tovább 😊
több mint 13 éve
én bármit ki merek jelenteniMI VAGYUNK A LEGJOBBAK!!!
látod, hogy merem
3.am ha mondjuk Ti elindultok a bajnokságban és mondjuk a farkasok nem indulnak vmi miatt,akkor kimernéd jelenteni h Ti vagytok a legjobbak?lehet ellenük is győznétek,de lehet nem
az meg persze igaz h aki az első helyen végez az a bajnok 😊thebeke
több mint 13 éve
racsy
45
Köszi Steelers! Nagyok voltatok és még nagyobbak lesztek!
több mint 13 éve
attól mert nincs szövetség még lehet valaki a legjobb, ha rendeznek egy magyar cheer bajnokságotAz ELTE képviseli a komplett magyar cheer-társadalmat? Így véres hajnalban ez jó volt.
az meg, hogy nincs ott minden csapat nem hiszem, hogy számít
ennyi erővel a fociban sem indul mindenki minden évben és nem játszik mindenki mindenkivel, akkor ott sincs bajnok
de ha ez megnyugtat, akkor nem hivataloscápa77
Dopping ügyekkel mi lett? Legalábbis jó magyar szokás szerint elmaszatolják a negyedik játékos ítéletét?
A defense lineman could tear apart a refridgerator with his teeth.
The offense lineman can tell you how to put it back together spring by spring...
több mint 13 éve
Ezt kurva gyorsan tüntesse el a farkasbolt a netről. Nem érdekel hogy.Az lehet, csak szívás hogy a gugli kereső az emailcímemre kidobja az összes adatom :/ :rolleyes:--off--ha nem tévedek nagyot, akkor ezek Extreme Sports Shop-os rendelések.shawnka
Ez micsoda???? Mert minden adat fent van a tel.számtól , a név, csapat, emailcímig????
:o
Csak kíváncsi vagyok ha valaki tudja......😀😀😀😀😀Patkany
ez van😊Patkany
A defense lineman could tear apart a refridgerator with his teeth.
The offense lineman can tell you how to put it back together spring by spring...
több mint 13 éve
mindig az a bajnok aki abban az évben az első helyen végez, teljesen mindegy, hogy kik indulnak és kik nem1.az h nem indul,és nincs ott nem ugyanaz...ne menjünk bele h mért nincs ott sztem 😉 ...legalábbis itt nem fogok 😊Tavaj a juniorbajnokságba kijelentették hogy a Cowboys a legjobb csapat , akkor ez sem igaz mert a legjobb csapat nem volt ott, a cápáék, akkor ők se bajnokok?cápa77úgy tudom szövetség már nincs,így sztem hivatalosan legjobb csapat sincs 😊csovika75
főleg úgy ha nincs ott minden csapat 1 versenyen 😉
mind1 am,csak mint hivatalos fan meglepődtemthebeke
2.ez nem a "magyar bajnokság"volt hanem 1 verseny...
3.am ha mondjuk Ti elindultok a bajnokságban és mondjuk a farkasok nem indulnak vmi miatt,akkor kimernéd jelenteni h Ti vagytok a legjobbak?lehet ellenük is győznétek,de lehet nem
az meg persze igaz h aki az első helyen végez az a bajnok 😊
pusztán tudni akartam mivan,ezért volt a kérdésem....a lányok meg tényleg ügyesek,de mindenkinek hazahúz a szíve
több mint 13 éve
FViktor93
2 173
http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/video-rangadoval-rajtolt-el-az-amerikaifutball-2011-es-szezonja-2070596Hát a kis hiba nem kifejezés. 😛 Bár tényleg örömteli, hogy legalább megemlítik.
Bár van egy kis tévedés a cikkben, mivel megy már a szezon szvsz örömteli h legalább megemlítik.Farky
több mint 13 éve
mindig az a bajnok aki abban az évben az első helyen végez, teljesen mindegy, hogy kik indulnak és kik nemTavaj a juniorbajnokságba kijelentették hogy a Cowboys a legjobb csapat , akkor ez sem igaz mert a legjobb csapat nem volt ott, a cápáék, akkor ők se bajnokok?úgy tudom szövetség már nincs,így sztem hivatalosan legjobb csapat sincs 😊csovika75
főleg úgy ha nincs ott minden csapat 1 versenyen 😉
mind1 am,csak mint hivatalos fan meglepődtemthebeke
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Valahol voltak a hétvégén kint a WADA-sok?
több mint 13 éve
http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/video-rangadoval-rajtolt-el-az-amerikaifutball-2011-es-szezonja-2070596Bár van egy kis tévedés a cikkben, mivel megy már a szezon szvsz örömteli h legalább megemlítik.
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
Köszi a meccset a Miskolcnak!!! Na meg persze a szurkolást is!!!!
Büszke vagyok arra hogy ennek a csapatnak a tagja lehetek és hogy egy ilyen defense lehet velünk! (Vasyl Jordan Nyíregyháza Tigers QB)
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Rebels - Titans?????kutya23c60-25
több mint 13 éve
Rebels - Titans?????kutya23c60-25 a Rebels-nek
1. negyed: 20:0
2. negyed: 20:13
3. negyed: 7:12
4. negyed: 13:0
forrás mafl
STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Egy átlagos zárójelentésnél csak egy E-ON számla érthetetlenebb.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 13 éve
kutya23c
223
Rebels - Titans?????
"Olyan vagyok, mint egy gép. Teljesítek mindenképp. Ha érzem is, hogy fáradok, holtomig már nincsen fék."
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
32-13ra nyert a Tigers
több mint 13 éve
Hát nem is tudom, egy kicsit kisebb különbségre számítottam! De azért azt gondoltam hogy a Wolves nyer! Grat mindkét csapatnak! Remélem azért jó kis meccs volt 😊
több mint 13 éve
Cowboys - Wolves 14-54