Magyar foci csevegő
35 feliratkozó
több mint 15 éve
Heroes-Raptors:12-21zack81azz jó kis meccs lehetett!! És szükség volt a Tonnyra?
Crushers #12
több mint 15 éve
Jolvanna, de ezt már nem hagyhattam ki! Egy éve vártam h láthassam... sorryBruce, ahogy többször is írta csupán ebben a felállásban - hogy több csapatnál is egyszerre edző G.V és ezáltal le fel vándorolnak a játékosok a csapatok között - mondta, hogy nem kéne. Szakmai szempontból még egy kevesebb tapasztalattal rendelkező edzőre se mondanánk nemet.kisdaniez elég simának tűnikMert az is volt.
Crazy23
Láthattam Bruce-t játszani végre! Azért a "neki nem kellene" (G.V.) edző tudna mit fejleszteni rajta! Dehát... kinek a pap, kinek a papné 😉Ricsi56
Crushers #12
több mint 15 éve
zack81
35
Heroes-Raptors:12-21
több mint 15 éve
tudu28
152
Lassan külön tipprovatot lehet nyitni, h 6-ból mennyi lett pozitív meccsenként 😀. Viccet félre téve nagyon nem lenne jó 1ik csapatnak se, ha alapszakasz meccseken is jönne a hugyos.
több mint 15 éve
VT
123
Hát persze, hogy random volt, mit gondoltál??Én meg 😛 pedig személy szerint nem érint. Vagyis gondolom nem, de kíváncsi leszek az eredményekre. Meg aztán sok csapatnál ismerek játékosokat, akiknél alap meccsenként a liter energiaital ropi testalkattal is, az meg tudtommal lehet hibapont a teszten. Nem beszélve a többi potenciális veszélyforrásról, ami még mindig nem a koksz kategória.Oh shit 😐 6 mintát vesznek egy alapszakasz meccsen? Erre van pénz banyek, vagy ezt most ijesztgetésnek szánták? 😛KoriTEMiért ettől te megijedsz? :okisdani
Ezért is lesz igen érdekes, hogy 6 mintából mit hoznak majd ki, meg jó lenne tudni mi alapján ment a válogatás. Itt is kiszedegették a legnagyobbakat, vagy tényleg random volt (ahogy elvileg lennie kéne)?KoriTE
Csak hát véletlenül pont a nagyobbakat, és közülük is a meccsen kiemelkedőbb teljesítményt nyújtó játékosokat választották ki. 😊
Nevetséges ez az egész doppingellenőrzés téma.
Én nem kokszoltam soha, de nem vagyok hajlandó sem jelenléti rendszert vezetni, sem mindenféle gyógyszeren meg táplálékkiegészítőn mazsolázgatni az összetevőket egy olyan sport miatt, amiért a gatyámat elfizetem, csak azért, hogy játszhassak. Aztán nyugodtan tiltsanak el.
több mint 15 éve
Én meg 😛 pedig személy szerint nem érint. Vagyis gondolom nem, de kíváncsi leszek az eredményekre. Meg aztán sok csapatnál ismerek játékosokat, akiknél alap meccsenként a liter energiaital ropi testalkattal is, az meg tudtommal lehet hibapont a teszten. Nem beszélve a többi potenciális veszélyforrásról, ami még mindig nem a koksz kategória.Miért ettől te megijedsz? :okisdaniKint járt a wada is 3-3 mintát vesz .kisdaniOh shit 😐 6 mintát vesznek egy alapszakasz meccsen? Erre van pénz banyek, vagy ezt most ijesztgetésnek szánták? 😛KoriTE
Ezért is lesz igen érdekes, hogy 6 mintából mit hoznak majd ki, meg jó lenne tudni mi alapján ment a válogatás. Itt is kiszedegették a legnagyobbakat, vagy tényleg random volt (ahogy elvileg lennie kéne)?

több mint 15 éve
Miért ettől te megijedsz? :oKint járt a wada is 3-3 mintát vesz .kisdaniOh shit 😐 6 mintát vesznek egy alapszakasz meccsen? Erre van pénz banyek, vagy ezt most ijesztgetésnek szánták? 😛KoriTE
több mint 15 éve
Bruce, ahogy többször is írta csupán ebben a felállásban - hogy több csapatnál is egyszerre edző G.V és ezáltal le fel vándorolnak a játékosok a csapatok között - mondta, hogy nem kéne. Szakmai szempontból még egy kevesebb tapasztalattal rendelkező edzőre se mondanánk nemet.ez elég simának tűnikMert az is volt.
Crazy23
Láthattam Bruce-t játszani végre! Azért a "neki nem kellene" (G.V.) edző tudna mit fejleszteni rajta! Dehát... kinek a pap, kinek a papné 😉Ricsi56
több mint 15 éve
Kint járt a wada is 3-3 mintát vesz .kisdaniOh shit 😐 6 mintát vesznek egy alapszakasz meccsen? Erre van pénz banyek, vagy ezt most ijesztgetésnek szánták? 😛

több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Te mondád 😀Egy sarló miatt kommunisták vagyunk?😉akkor ez a Rebels új bevonuló zenéje? 😊 http://www.youtube.com/watch?v=fCFibtD3H_kJSanyo
http://www.youtube.com/watch?v=yOQVDNpx-j8&feature=relatedce
Itt azért nem semmi félre értelmezések mennek...Teddy
Én abszolute nem erre gondoltam, csak szabadon asszociáltam, és valamiért ez ugrott be.
több mint 15 éve
Kint járt a wada is 3-3 mintát vesz .
több mint 15 éve
Fasza a plakát, már csak egy hajánál fogva lógatott levágott fejet hiányolok az ökölbe szorított, csurom vér kézből. 😀De tessék, itt egy szép Komilla is:

több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Egy sarló miatt kommunisták vagyunk?😉akkor ez a Rebels új bevonuló zenéje? 😊 http://www.youtube.com/watch?v=fCFibtD3H_kJSanyo
http://www.youtube.com/watch?v=yOQVDNpx-j8&feature=relatedce
Itt azért nem semmi félre értelmezések mennek...
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
😉deacon75
http://www.youtube.com/watch?v=yOQVDNpx-j8&feature=related
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
valaki a w2-c2 után otthagyott a sportmaxban egy björn borg táskát, a tulajdonosa keressen meg.
több mint 15 éve
Oké, nem vettem én sem annyira komolyan, szerintem 😀Folyamatban 😛
Kori, nincs még meg az új meccs időpontotok? :rolleyes:IdZ

több mint 15 éve
Oké, nem vettem én sem annyira komolyan, szerintem 😀Velünk??????? 😉Az összes csapattal való VB-s küzdelemre gondoltam, nem konkrétan rátok, ezért az idézőjel. 😊KoriTE
Mi bajod lehet? 😛
Esetleg majd lesz! Remélem!
Ha majd játszunk... :cool:IdZ
Kori, nincs még meg az új meccs időpontotok? :rolleyes:
több mint 15 éve
Na sebaj, azért remélem az edzés ma jobban fog menni 😀. A Wolverines-nak meg jó meccset a hétvégére! 😀Sry, most látom, hogy 6-nak vagytok rangsorolva... De az sincs messze...Tred10. helyen vannak, nézd a userbart 😉Szobi22
több mint 15 éve
Sry, most látom, hogy 6-nak vagytok rangsorolva... De az sincs messze...Tred10. helyen vannak, nézd a userbart 😉
több mint 15 éve
Sry, most látom, hogy 6-nak vagytok rangsorolva... De az sincs messze...Amúgy tavaly nem pont 7.-ek voltatok. Tehát a 5. hely annak fényében, hogy a Wolves és a Cowboys boztos nem lesz előttetek, spontán a papírforma nem?TredPower ranking: http://www.profootballmagazin.hu/cikk/6090/erosorrend_kicsit_maskepp_div_iKoriTEImádom mikor lenéznek minket!
Sokkal motiválóbb mint egy jobb helyezés! 😀
Így legalább muszáj bizonyítani! 😛barbárJW