NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
13
4
2:15, Arena4
Magyar foci csevegő
36 feliratkozó
több mint 13 éve
Kori
1 169
Mondjuk arénán még nehezebb sokrétűen futni, kevesebb az opció. Ha lehet bízni a blokkolókban (amikben a Győr bőven bízhatott), nem kell fake-ekkel cukrozni a dolgot, csak bang-bang és viszlát, mindenki megnyeri a saját párharcát a védővel és kész. Ha a játékosanyagod gyengébb, akkor muszáj trükközni.Pont hogy jól alkalmazkodtak a kerethez, nagy darab, de lassabb srácok, nincs igazi QB = darálni kell. A végeredmény meg önmagáért beszél.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
nem a futó játék vs passz játék a téma, hanem hogy kb 3 play volt valóban. Lehet futni ezer féle képpen.. az egysíkú játékstílus nem azért egysíkú mert csak fut valaki (bár ebből is könnyen eredhet) hanem mert kevés opcióra kell a szemben álló védelemnek koncentrálnia. Az más kérdés, hogy 1-2 hetes aréna felkészülés nem sok lehetőséget ad és az is más kérdés, hogy a védelmek nem tudták megfogni vasárnap azt a pár playt sem.
több mint 13 éve
Kori
1 169
A magyar foci felnőtt amatőr sport.Én azért járok le, mert győzni akarok minden meccsen. Sokkal többet ér, mintha minden szezonban csinálnék 2-3 TD elkapást, de cserébe fele meccsen kikapnánk a nagy dobálózás közepette. Akkor inkább blokkolgatok egész szezonban. Ráadásul még jól is érzem magam közben 😊
A csapatokhoz nem csak azért járnak le az emberek, hogy győzzenek, hanem hogy jól is érezzék magukat.
Így a játékok egysíkúsága nagyon sok játékosban az unalom érzetét válthatja ki és páran úgy is érezhetik, hogy a játéktudásuk nincsen megfelelően kihasználva.
Ráadásul a védelem könnyen kiismerheti így a tendenciákat. Ez persze furcsa módon nem történt meg most.
Viszont a nézőknek így is nagyon unalmas.deacon75
A játékosoknak szerintem mindegy mit csinálnak, csak nyerjenek (vagy "pályát" tévesztettek). A közönség más tészta, ők nyilván jobban szeretik a passzjátékot, mert az látványosabb. Csak éppen nem nagyon lehet vele komolyabb csapatok ellen meccseket nyerni (nagypályás fociról van szó). Aminek egyszerű oka van: max. 1-2 olyan QB van itthon, akire érdemes építeni és akkor még jó elkapók is kellenek, meg egy fal aki meg tudja védeni.
Szerintem azért próbálnak sokan passzolni itthon az alacsonyabb szinteken, mert nem tudják összerakni a futójátékot, látják hogy azzal nem haladnak, a passzban meg mindig van némi remény. Tény, hogy egyszerűbbnek tűnik passzolni (könnyebb gyakorolni, playbook-ot csinálni, stb.), de kiemelkedő QB-k nélkül nem működhet, azok meg hiányoznak, és még egy ideig hiányozni is fognak.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
A magyar foci felnőtt amatőr sport.. Annyit sajnálok csak az egészben, hogy a Győr kemény 3 play-t játszott végig. Vadkenderteszek fel egy egyszerű kérdést:
minek váltsál taktikát, ha az, amit eddig játszottál bejött???
minek kockáztass egy friss qb val passzolgatni, ha a futógépezeted(ebbe beletartozik a fal, a fullback is) lerombol mindent???TSD81
A csapatokhoz nem csak azért járnak le az emberek, hogy győzzenek, hanem hogy jól is érezzék magukat.
Így a játékok egysíkúsága nagyon sok játékosban az unalom érzetét válthatja ki és páran úgy is érezhetik, hogy a játéktudásuk nincsen megfelelően kihasználva.
Ráadásul a védelem könnyen kiismerheti így a tendenciákat. Ez persze furcsa módon nem történt meg most.
Viszont a nézőknek így is nagyon unalmas.
több mint 13 éve
TSD81
33
Jaj, én buta, a dicséretről meg is feledkeztem. Tata Mustangs, komolyan le a kalappal előtettek. Ti voltatok az egyetlen csapat aki passzolt, ráadásul nem kis sikerrel. Shevi, atom irányító vagy, remélem a sérülésed sem komoly. Annyit sajnálok csak az egészben, hogy a Győr kemény 3 play-t játszott végig. (persze, a többi csapat se sokat variált,de hát ez arena) A lényeg,hogy jó volt, és jól éreztétek magatokat és ennek köszönhetően mi is, mint nézők. :rolleyes:teszek fel egy egyszerű kérdést:
Off: Arena Bowl Soundtrack-jét nem tudja valaki véletlenül? Nagyon bejöttek,de csak párra emlékszek.Vadkender
minek váltsál taktikát, ha az, amit eddig játszottál bejött???
minek kockáztass egy friss qb val passzolgatni, ha a futógépezeted(ebbe beletartozik a fal, a fullback is) lerombol mindent???
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Szeged részről is nagyon jól éreztük magunkat...mondjuk azért megkérdezném az embereket,hogy miért nm egy ojan védelemből választanak DMVP-t ami egész arénán kapott 20 pontot azt is a sharkstol...meg amejik csinál 3TD, 3 INT-t 5 FF,amiből felszed 4-et...arról nem is beszélve hogy ebből ketto ha jól emléxem schwarz úron volt...meg amejiktől elvettek 3 TD még igy is,mert Forward progress megállt de a futo még tapos talpon van a kezéből labdát kitépjük,és befutunk vele de amint meglodoltunk a labdával már futyultek is a birok...és ijen volt a jászberény a tata meg a sharks ellen is...PacmanVan benne igazság, talán azért lehet ez, mert a szegedi védelem kompletten megérdemelte volna, ami
szerintem sokkal nagyobb elismerés mintha egy embert emelnek ki egy csapategységből!
több mint 13 éve
Jajj, srácok, ne reklamáljatok ennyit, még a végén jövőre nem szervezik meg nektek ezt az arénát...
A defense lineman could tear apart a refridgerator with his teeth.
The offense lineman can tell you how to put it back together spring by spring...
több mint 13 éve
Szeged részről is nagyon jól éreztük magunkat...mondjuk azért megkérdezném az embereket,hogy miért nm egy ojan védelemből választanak DMVP-t ami egész arénán kapott 20 pontot azt is a sharkstol...meg amejik csinál 3TD, 3 INT-t 5 FF,amiből felszed 4-et...arról nem is beszélve hogy ebből ketto ha jól emléxem schwarz úron volt...meg amejiktől elvettek 3 TD még igy is,mert Forward progress megállt de a futo még tapos talpon van a kezéből labdát kitépjük,és befutunk vele de amint meglodoltunk a labdával már futyultek is a birok...és ijen volt a jászberény a tata meg a sharks ellen is...
See what you hit,and hit what you see
több mint 13 éve
Jaj, én buta, a dicséretről meg is feledkeztem. Tata Mustangs, komolyan le a kalappal előtettek. Ti voltatok az egyetlen csapat aki passzolt, ráadásul nem kis sikerrel. Shevi, atom irányító vagy, remélem a sérülésed sem komoly. Annyit sajnálok csak az egészben, hogy a Győr kemény 3 play-t játszott végig. (persze, a többi csapat se sokat variált,de hát ez arena) A lényeg,hogy jó volt, és jól éreztétek magatokat és ennek köszönhetően mi is, mint nézők. :rolleyes: Off: Arena Bowl Soundtrack-jét nem tudja valaki véletlenül? Nagyon bejöttek,de csak párra emlékszek.
több mint 13 éve
Köszönjük szépen mindenkinek a Tata Mustangs nevében!Gratulálok a Győrnek, kemény, sportszerű mérkőzés volt!
Mustangs #17
2006-
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
A legviccesebb az volt, hogy megverte e Győr ugye a farkasokat és a bemondó nem azt mondta, hogy 4 között a Győr,hanem azt, hogy kiestek a Farkasok!!! Ez kemény volt!
Amúgy az eredményeinktől függetlenül mi (Jászberény) is nagyon jól éreztük magunkat és ezt az egész
csapat nevében mondhatom.
Gratulálok a Szegednek na és persze a Tatának is! Fantasztikusat küzdöttek, le a kalappal!
A Győr pedig megérdemelten nyerte meg a tornát, szerintem ők voltak tegnap a legjobbak!
Amit meg a Schwarz Feri művelt a Wolves ellen az elképesztő volt! Gyorsvonat! 😀 😀
több mint 13 éve
IdZ
75
Ennek én is örülök!!! 😀 😀 😀
több mint 13 éve
Örülök,hogy ismét felmentem. (még egy ekkora táv se akadály) Jobb volt mint a tavalyi, de még jobb lenne ha a Wolves nem a szokásosat játszaná (bírok). Mindegy, nemfeszültség keltésből írom, csak ez már mindenkinek kurvára szúrja a szemét. Annál nagyobb volt az öröm, mikor az első 3-ba se jutottak be. 😀
több mint 13 éve
Jó móka volt, jó volt látni a sok csapatot együtt, voltak komoly meglepetések, és nagyon szép dolgok minden csapattól, a győzteseknek pedig gratulálok 😊
több mint 13 éve
Kori
1 169
Nagy gratula az első háromnak, főleg mivel a Mustangstól és a Batstől egyáltalán nem ezt vártam!Sok jó egyéni teljesítmény volt, de amit Schwarz(enegger) Feri művelt, az tényleg brutál volt.
több mint 13 éve
tibibá
54
Amit meg tudtam jegyezni 😊 MVP Def Tata Mustangs Pápai Róbert #21A résztvevő csapatoktól kérem,hogy a csapatok logóit jpg.bmp. formátumban küldjétek el a fenti email címre,a mérkőzések utómunkáihoz lenne rá szükségem. Köszi
Profootball magazin különdíja Tata Mustangs Nagy Tamás Shevi #17
Győr csapatából kapta valaki az Of MVP t
Más .Felvétel készült az összes mérkőzésről,csapatonként az aktuális mérkőzést meg lehet vásárolni az utómunkák végeztével.(feliratozás,logók stb..)Minden mérkőzés külön DVD lemezen tokban borítóval.
Rendelés : matraitibi@gmail.com
Go Mustangs!!tibibá
több mint 13 éve
Jamie
28
Úgy van ahogy Tibibá írja, a Győrből a Schwarcz Ferenc kapta az offense MVP díjat.1. Sharks
2. Mustangs
3. Bats
4. Wildfires
a végleges sorrend 😉
Köszi a meccseket mindenkinek!
,,Hit it like you mean it!"
2007-2009: Pécs Gringos #83
2010- : Tata Mustangs #47
több mint 13 éve
tibibá
54
Amit meg tudtam jegyezni 😊 MVP Def Tata Mustangs Pápai Róbert #21 Profootball magazin különdíja Tata Mustangs Nagy Tamás Shevi #17
Győr csapatából kapta valaki az Of MVP t
Más .Felvétel készült az összes mérkőzésről,csapatonként az aktuális mérkőzést meg lehet vásárolni az utómunkák végeztével.(feliratozás,logók stb..)Minden mérkőzés külön DVD lemezen tokban borítóval.
Rendelés : matraitibi@gmail.com
Go Mustangs!!
több mint 13 éve
Vége, nyert a GYőr
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Annak ellenére, hogy itt most nagyjából a nagy csapatokról volt szó, szeretném kiemelni a Wolves 2. csapatát, akik szintén rendkívül nagy meglepetéseket okoztak. Gratula nekik, keményen küzdöttek és rengeteg tehetség van köztük!
több mint 13 éve
tudu28
152
már vége kell legyen 😕😂Ott van az a PFM-en, csak nincs kivastagítva 😊Bruce:rolleyes: mi lenne velem nélküled 😛 😂KoriTE
Megy már a döntő?
Mennék már SB-t lesni, de ezt még meg akarom várni 😀Bruce
több mint 13 éve
😂Ott van az a PFM-en, csak nincs kivastagítva 😊Bruce:rolleyes: mi lenne velem nélküled 😛 😂KoriTE
Megy már a döntő?
Mennék már SB-t lesni, de ezt még meg akarom várni 😀
több mint 13 éve
Kori
1 169
Ott van az a PFM-en, csak nincs kivastagítva 😊Bruce:rolleyes: mi lenne velem nélküled 😛 😂