NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
24
6
2:15, Arena4
Magyar foci csevegő
36 feliratkozó
több mint 13 éve
és ezt h oldjátok meg? 😊Reggel 5:30-kor is van. 😀DömeMa benne lesz a Fókuszban ha minden igaz egy 6-7 perces anyag Tony bátyóról.DömeHeti 9 edzés? Az szép 😊Bluemountain
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Azt hiszem az edzés nem megfelelő szó, talán a kiképzés 😀Reggel 5:30-kor is van. 😀DömeMa benne lesz a Fókuszban ha minden igaz egy 6-7 perces anyag Tony bátyóról.DömeHeti 9 edzés? Az szép 😊Bluemountain
több mint 13 éve
kutya23c
223
Akkor gondolom fog.Jol halottam hogy játszani is fog?EasyGhostelvileg csak akkor játszik majd ha nagyon muszáj lesz.Zorddd
"Olyan vagyok, mint egy gép. Teljesítek mindenképp. Ha érzem is, hogy fáradok, holtomig már nincsen fék."
több mint 13 éve
Jol halottam hogy játszani is fog?EasyGhostelvileg csak akkor játszik majd ha nagyon muszáj lesz.
több mint 13 éve
Jol halottam hogy játszani is fog?
több mint 13 éve
Nagyon jó fejnek tűnik Tony! Most már tényleg nagyon irigy vagyok rátok 😊Ma benne lesz a Fókuszban ha minden igaz egy 6-7 perces anyag Tony bátyóról.Döme"Ha import nélkül tudsz csapatot építeni, és képesek nyerni, azt jelenti, hogy igazi tudást adtál azzal ellentétbe, hogy erre a posztra, meg arra is hozunk játékosokat, akik hozzásegítenek a győzelemhez. "Szimpatikus a nyilatkozat, sok érdekeset mondott. De valahogy mégis "hemzsegnek" az amcsik a nyugati elitben, pedig ott aztán sok a jó helyi playa.KoriTE
Pont ahogy én is gondolom, pedig ezt az új Békéscsabai HC mondta PF interjújában!!! :cool:
Lásd:2591IdZ
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
kapott egy "kicsi" hypeot az NFL sztár Touchdown Tony 😀
több mint 13 éve
Reggel 5:30-kor is van. 😀Ma benne lesz a Fókuszban ha minden igaz egy 6-7 perces anyag Tony bátyóról.DömeHeti 9 edzés? Az szép 😊Bluemountain
több mint 13 éve
Igen én is ott hökkentem fel egy pillanatra, ha igaz akkor gratula a csapatnak. 😀Heti 9 edzés? Az szép 😊BluemountainSzimpatikus a nyilatkozat, sok érdekeset mondott. De valahogy mégis "hemzsegnek" az amcsik a nyugati elitben, pedig ott aztán sok a jó helyi playa.KoriTEMa benne lesz a Fókuszban ha minden igaz egy 6-7 perces anyag Tony bátyóról.Döme
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Heti 9 edzés? Az szép 😊Ma benne lesz a Fókuszban ha minden igaz egy 6-7 perces anyag Tony bátyóról.Döme"Ha import nélkül tudsz csapatot építeni, és képesek nyerni, azt jelenti, hogy igazi tudást adtál azzal ellentétbe, hogy erre a posztra, meg arra is hozunk játékosokat, akik hozzásegítenek a győzelemhez. "Szimpatikus a nyilatkozat, sok érdekeset mondott. De valahogy mégis "hemzsegnek" az amcsik a nyugati elitben, pedig ott aztán sok a jó helyi playa.KoriTE
Pont ahogy én is gondolom, pedig ezt az új Békéscsabai HC mondta PF interjújában!!! :cool:
több mint 13 éve
Ma benne lesz a Fókuszban ha minden igaz egy 6-7 perces anyag Tony bátyóról."Ha import nélkül tudsz csapatot építeni, és képesek nyerni, azt jelenti, hogy igazi tudást adtál azzal ellentétbe, hogy erre a posztra, meg arra is hozunk játékosokat, akik hozzásegítenek a győzelemhez. "Szimpatikus a nyilatkozat, sok érdekeset mondott. De valahogy mégis "hemzsegnek" az amcsik a nyugati elitben, pedig ott aztán sok a jó helyi playa.KoriTE
több mint 13 éve
Fiúk! Az alábbi csapatok nem jelezték,hogy igényt tartanak az Aréna Kupa mérkőzés DVD - ire.Én úgy tudom jászberényi részről Lecsó/Bábosik Péter/ vagy Balogh Kornél beszélt veletek DVD ügyben és meg is lett dumálva minden.
Budapest Wolves 1,2
Jászberény Wolverines
Veszprém Wildfires
Békéscsaba Raptors
Kérem a csapatok képviselőit,hogy jelezzék igényeiket az e-mailomra (a nemlegest is )
Köszönöm 😊tibibá
több mint 13 éve
Kori
1 169
"Ha import nélkül tudsz csapatot építeni, és képesek nyerni, azt jelenti, hogy igazi tudást adtál azzal ellentétbe, hogy erre a posztra, meg arra is hozunk játékosokat, akik hozzásegítenek a győzelemhez. "Szimpatikus a nyilatkozat, sok érdekeset mondott. De valahogy mégis "hemzsegnek" az amcsik a nyugati elitben, pedig ott aztán sok a jó helyi playa.
több mint 13 éve
IdZ
75
"Ha import nélkül tudsz csapatot építeni, és képesek nyerni, azt jelenti, hogy igazi tudást adtál azzal ellentétbe, hogy erre a posztra, meg arra is hozunk játékosokat, akik hozzásegítenek a győzelemhez. "Pont ahogy én is gondolom, pedig ezt az új Békéscsabai HC mondta PF interjújában!!! :cool:
Lásd:2591
több mint 13 éve
Kalo
137
Ez érdekes felvetés 😊 Én például amíg kosárlabdáztam elemi erővel utáltam a Harlem-hez hasonló baromságokat. Szerintem ez a semleges nézőnek szól, aki komolyabban műveli azt a sportot, annak az egész egyszerűen bohóckodás, értelem nélkül (persze lehet hogy csak számomra az).Kicsit így van ez itt is, egy látványos, passz-orientált meccs jobban megfogja a rajongókat, míg egy hozzáértőbb szemlélőnek nem feltétlenül ettől lesz élvezetes egy meccs, hanem a taktikai csaták, a play-hívások, a falmunka, és egyéb részletek is lehetnek vonzóak.
Na persze receiverként hajrá passz 😉
meg ugye az a kérdés hová megy az ember mert ha harlem globetrotters "meccsre" megy ott aztán lát látványos dolgokat
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Mondjuk ezt teljesen megértemEzzel csak azt akartam mondani, hogy én nagyon fontosnak tartom, hogy a játékosaim megtalálják a foci szórakoztató részét a játékunkban miután egy végigmelózott nap után este lejönnek edzeni és játszani. És főleg meccsnapokon. Ez sehol máshol nem olan fontos mint a felmőtt amatőr sportban.deacon75nem a futó játék vs passz játék a téma, hanem hogy kb 3 play volt valóban. Lehet futni ezer féle képpen.. az egysíkú játékstílus nem azért egysíkú mert csak fut valaki (bár ebből is könnyen eredhet) hanem mert kevés opcióra kell a szemben álló védelemnek koncentrálnia. Az más kérdés, hogy 1-2 hetes aréna felkészülés nem sok lehetőséget ad és az is más kérdés, hogy a védelmek nem tudták megfogni vasárnap azt a pár playt sem.deacon75Ha az egyetemi focit nézi az ember az option playeket játszó csapatok mérkőzései sem túl látványosak mégis eredményesek, sőt egysíkúság
Mondhatni "unalmasak" Navy, michigan wolverines, Army meccsek.
Lehet a nézőknek unalmas de inkább ez (pl sokkal inkább profi box mint pankráció) mint egy "látványos" össze vissza dobálózás.
És a kalendáriumokba az lesz beírva győzött a sharks a többi meg csak szép emlék.
Ha egy playt nem tud az ellenfél levédekezni minek játszani mást?
4 erős falember 2 erős futó ha a wolves sem tudja megállítani akkor fölösleges trükközni.
Szeretem az egyszerűséget, kedvenc jelenetem az Indiana Jones-ban a piacos kardozós benga pali jelenet.ce
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
meg ugye az a kérdés hová megy az ember mert ha harlem globetrotters "meccsre" megy ott aztán lát látványos dolgokat.nem a futó játék vs passz játék a téma, hanem hogy kb 3 play volt valóban. Lehet futni ezer féle képpen.. az egysíkú játékstílus nem azért egysíkú mert csak fut valaki (bár ebből is könnyen eredhet) hanem mert kevés opcióra kell a szemben álló védelemnek koncentrálnia. Az más kérdés, hogy 1-2 hetes aréna felkészülés nem sok lehetőséget ad és az is más kérdés, hogy a védelmek nem tudták megfogni vasárnap azt a pár playt sem.deacon75Ha az egyetemi focit nézi az ember az option playeket játszó csapatok mérkőzései sem túl látványosak mégis eredményesek, sőt egysíkúság
Lehet a nézőknek unalmas de inkább ez (pl sokkal inkább profi box mint pankráció) mint egy "látványos" össze vissza dobálózás.
És a kalendáriumokba az lesz beírva győzött a sharks a többi meg csak szép emlék.
4 erős falember 2 erős futó ha a wolves sem tudja megállítani akkor fölösleges trükközni.
Szeretem az egyszerűséget, kedvenc jelenetem az Indiana Jones-ban a piacos kardozós benga pali jelenet.ce
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Ezzel csak azt akartam mondani, hogy én nagyon fontosnak tartom, hogy a játékosaim megtalálják a foci szórakoztató részét a játékunkban miután egy végigmelózott nap után este lejönnek edzeni és játszani. És főleg meccsnapokon. Ez sehol máshol nem olan fontos mint a felmőtt amatőr sportban.nem a futó játék vs passz játék a téma, hanem hogy kb 3 play volt valóban. Lehet futni ezer féle képpen.. az egysíkú játékstílus nem azért egysíkú mert csak fut valaki (bár ebből is könnyen eredhet) hanem mert kevés opcióra kell a szemben álló védelemnek koncentrálnia. Az más kérdés, hogy 1-2 hetes aréna felkészülés nem sok lehetőséget ad és az is más kérdés, hogy a védelmek nem tudták megfogni vasárnap azt a pár playt sem.deacon75Ha az egyetemi focit nézi az ember az option playeket játszó csapatok mérkőzései sem túl látványosak mégis eredményesek, sőt egysíkúság
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
nem a futó játék vs passz játék a téma, hanem hogy kb 3 play volt valóban. Lehet futni ezer féle képpen.. az egysíkú játékstílus nem azért egysíkú mert csak fut valaki (bár ebből is könnyen eredhet) hanem mert kevés opcióra kell a szemben álló védelemnek koncentrálnia. Az más kérdés, hogy 1-2 hetes aréna felkészülés nem sok lehetőséget ad és az is más kérdés, hogy a védelmek nem tudták megfogni vasárnap azt a pár playt sem.deacon75Ha az egyetemi focit nézi az ember az option playeket játszó csapatok mérkőzései sem túl látványosak mégis eredményesek, sőt egysíkúság
Szeretem az egyszerűséget, kedvenc jelenetem az Indiana Jones-ban a piacos kardozós benga pali jelenet.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Nyugi, nekem sem volt egyértelmű. Pilláztam is rendesen :rolleyes: 😀Nyilván a twitter koronázatlan királyára gondoltam, ha esetleg ez nem volt egyértelmű. :rolleyes:KoriTEPontosan az ilyenek miatt rühellem a többszörös idézéseket 😀JSanyo
több mint 13 éve
tibibá
54
Fiúk! Az alábbi csapatok nem jelezték,hogy igényt tartanak az Aréna Kupa mérkőzés DVD - ire.Budapest Wolves 1,2
Jászberény Wolverines
Veszprém Wildfires
Békéscsaba Raptors
Kérem a csapatok képviselőit,hogy jelezzék igényeiket az e-mailomra (a nemlegest is )
Köszönöm 😊
több mint 13 éve
Nyilván a twitter koronázatlan királyára gondoltam, ha esetleg ez nem volt egyértelmű. :rolleyes:KoriTEPontosan az ilyenek miatt rühellem a többszörös idézéseket 😀
több mint 13 éve
Kori
1 169
Nyilván a twitter koronázatlan királyára gondoltam, ha esetleg ez nem volt egyértelmű. :rolleyes:Hát, nem is tartozom az önmagát túlságosan komolyan vevő fórumozók közé 😊 (nem sértés akart lenni)JSanyoLehet, hogy ezt Mohi cinikusan értette 😊 mert hallhattad.BlueMountainMindenkinek joga van a véleményéhez. Meg ahhoz is, hogy nyilvánosan rommá égesse magát 😊, szerintem ez "Priceless".KoriTE
több mint 13 éve
Hát, nem is tartozom az önmagát túlságosan komolyan vevő fórumozók közé 😊 (nem sértés akart lenni)Lehet, hogy ezt Mohi cinikusan értette 😊 mert hallhattad.BlueMountainMindenkinek joga van a véleményéhez. Meg ahhoz is, hogy nyilvánosan rommá égesse magát 😊, szerintem ez "Priceless".KoriTE
több mint 13 éve
Kori
1 169
Mindenkinek joga van a véleményéhez. Meg ahhoz is, hogy nyilvánosan rommá égesse magát 😊, szerintem ez "Priceless".Lehet, hogy ezt Mohi cinikusan értette 😊 mert hallhattad.BluemountainKár hogy nem ő volt a speaker ...Mohi24Én mintha hallottam volna 😊 Mondjuk erre nem hagyatkozom, miután valami atomállat megjelent mögöttünk kürttel 😀JSanyo