NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
24
6
2:15, Arena4
Magyar foci csevegő
36 feliratkozó
több mint 13 éve
IdZ
75
Igen a lehetőség adott, de mennyiben is az adott (alap)csapat eredménye lenne, ha mindenki ezzel élne??? :/A lehetőség mindenkinek adott hogy más csapatokkal együtt mókázzon.TSD81Nézd a jó oldalát lesz olyan győri akinek három érme is lehet a szezon végére.Ezek azok a dolgok amiért is kérdezem én! Mert hát szét lehet még osztani a két, egyelőre nem érintett HFL-es csapatot, akkor milyen eredmények születnének??? 😂 😛IdZ
Mondjuk ha a Haladás esetleg megnyeri a divízióját, akkor Ő sem fog feljebb lépni, mondván, hogy nem lenne fer a Gorillazzal egy szinten játszani?vagy ha fellép esetleg egy egymás elleni meccsen mind a két oldalon kék sisakosok fognak játszani? Vannak itt opciók 😀
Viccet félretéve, Kori modj valamit erről bővebben, hány játékos fog le játszani?kutya23c
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Ez már volt? Akkor bocsi a Békéscsabai Ragadozómadaraktól...😀azt hittem, hogy csak rosszul hallottam, nem néztem vissza még egyszer.. 😀 amikor velünk forgattak pár éve, akkor is mondtak cifrákat 😀
Komolyan mondom, ez az RTL klub fogyatékosok gyülekezete. Mikor nálunk forgattak szerencsétlen Rajmund halálakor, akkor sem bírták megjegyezni a játékosok nevét, pedig direkt felírták nekik papírra...
http://www.rtlklub.hu/musorok/fokusz/videok/117887
Btw, szimpatikus arc ő is.e53m62
na de itt nekik talán nem is a korrekt tájékoztatás a céljuk, mi meg örüljünk neki, hogy legalább ennyi nyilvánosságot kap a sport... :/
több mint 13 éve
VT
123
Ez már volt? Akkor bocsi a Békéscsabai Ragadozómadaraktól...😀"békéscsabai ragadozóMADARAK" ? 😊
Komolyan mondom, ez az RTL klub fogyatékosok gyülekezete. Mikor nálunk forgattak szerencsétlen Rajmund halálakor, akkor sem bírták megjegyezni a játékosok nevét, pedig direkt felírták nekik papírra...
Btw, szimpatikus arc ő is.e53m62
http://en.wikipedia.org/wiki/Velociraptor
több mint 13 éve
Aha, körülbelül 2 hónapja
több mint 13 éve
Én úgy tudom, már csak a fegyelmi bizottság döntésére várunk.
több mint 13 éve
Télleg, dopping ügyekkel mi lett?
A defense lineman could tear apart a refridgerator with his teeth.
The offense lineman can tell you how to put it back together spring by spring...
több mint 13 éve
Ez már volt? Akkor bocsi a Békéscsabai Ragadozómadaraktól...😀Komolyan mondom, ez az RTL klub fogyatékosok gyülekezete. Mikor nálunk forgattak szerencsétlen Rajmund halálakor, akkor sem bírták megjegyezni a játékosok nevét, pedig direkt felírták nekik papírra...
Btw, szimpatikus arc ő is.
A defense lineman could tear apart a refridgerator with his teeth.
The offense lineman can tell you how to put it back together spring by spring...
több mint 13 éve
VT
123
az enyémen is az volt, próbálkoztam is a dokinál, hogy akkor is kétezer lesz-e a vizsgálat, ha hivatalosan is spóroló vagyok, de nem hatotta meg... 😕Megoldódott. Köszi szépen. 2 a4-est kell nyomtatni külön, és így nem lesz olyan, mint az újaké, de így működik.kisemberMég mindig az van ott, hogy Sporoló neve? Az enyémen még úgy volt Sportoló helyett 😊Natloz
😊
több mint 13 éve
Natloz
300
Megoldódott. Köszi szépen. 2 a4-est kell nyomtatni külön, és így nem lesz olyan, mint az újaké, de így működik.kisemberMég mindig az van ott, hogy Sporoló neve? Az enyémen még úgy volt Sportoló helyett 😊
Just a simple Lineman... ZP#76
több mint 13 éve
kisember
63
Firefoxot használok én is. Nem értem mi lehet a gond.KoriTEMegoldódott. Köszi szépen. 2 a4-est kell nyomtatni külön, és így nem lesz olyan, mint az újaké, de így működik.
több mint 13 éve
kisember
63
Milyen böngészőben? Nálam ha rákattintok a sportorvosira, csak egy újabb html oldalt nyit meg, amin a sportorvosi van, de a monitorra méretezve, és fekvő formátumban, ráadásul nem nyomtatható. (Én firefox-ot használok)Szevasztok! A csapatok MAD adminisztrátoraitól szeretném megkérdezni, hogy a sportorvosit hogyan nyomtatták ki az igazolt játékosoknak, mert ami megjelenik, az egy nem nyomtatható verzió, és fekvő formátum, ami pont ellentétes az új játékosokéval. Segítsetek légyszíves, mert kéne nyomtatnom a csapatnak.Nálam működik. Gondolom rákattintottál a játékos adatlapján belül a sportorvosira, simán fel kellene jöjjön és lehet nyomtatni, álló verzióban. Amikor rányomsz még fekvőnek tűnik, de a nyomtatási kép már állóra hozza. Esetleg próbálkozz másik géppel, de ha nem megy akkor az igazoló biztost tudod hívni.
Köszi!kisember
Febr. 28-ig van átigazolási időszak, akit érint igyekezzen!KoriTE
Minden más működik a MAD-ban, és az igazolóbiztost hívtam, aki azt mondta továbbította a problémát a Németh Zsoltnak, de azóta sem jött érdemi válasz. Mivel nem ma kezdtem, így tudom, hogy ha hivatalos válaszra várok az arra kijelölt személytől, akkor buktam, ezért kérdeztem itt, hátha valaki tus segíteni.
több mint 13 éve
TSD81
33
Macher:Igen.megfelelő összegért cserébe(Vili:nem fórumozok:Bálint) ;DA győrtől lehet még kérni játékost? 😀kutya23cSzevasztok! A csapatok MAD adminisztrátoraitól szeretném megkérdezni, hogy a sportorvosit hogyan nyomtatták ki az igazolt játékosoknak, mert ami megjelenik, az egy nem nyomtatható verzió, és fekvő formátum, ami pont ellentétes az új játékosokéval. Segítsetek légyszíves, mert kéne nyomtatnom a csapatnak.Nálam működik. Gondolom rákattintottál a játékos adatlapján belül a sportorvosira, simán fel kellene jöjjön és lehet nyomtatni, álló verzióban. Amikor rányomsz még fekvőnek tűnik, de a nyomtatási kép már állóra hozza. Esetleg próbálkozz másik géppel, de ha nem megy akkor az igazoló biztost tudod hívni.
Köszi!kisember
több mint 13 éve
TSD81
33
A lehetőség mindenkinek adott hogy más csapatokkal együtt mókázzon.Ezek azok a dolgok amiért is kérdezem én! Mert hát szét lehet még osztani a két, egyelőre nem érintett HFL-es csapatot, akkor milyen eredmények születnének??? 😂 😛IdZMost olvastam:Nézd a jó oldalát lesz olyan győri akinek három érme is lehet a szezon végére.
http://www.sportmedia.hu/amerikaifoci/2010/div1.php?itemid=2119&blog_id=14
1.- Kérdés: Mit szóltok az idegenlégiósok szerepeltetéséhez?
...
2. - Kérdés: Mit szólnátok ha a HFL-es csapatok szétosztva a DIV-I-nél szerepelnének?
3.- Mennyiben az adott csapat eredménye az elért helyezés (eredmény), mennyiben befolyásolja a más csapatoktól érkezők ezen eredményeket?IdZ
Mondjuk ha a Haladás esetleg megnyeri a divízióját, akkor Ő sem fog feljebb lépni, mondván, hogy nem lenne fer a Gorillazzal egy szinten játszani?vagy ha fellép esetleg egy egymás elleni meccsen mind a két oldalon kék sisakosok fognak játszani? Vannak itt opciók 😀
Viccet félretéve, Kori modj valamit erről bővebben, hány játékos fog le játszani?kutya23c
több mint 13 éve
kutya23c
223
A győrtől lehet még kérni játékost? 😀Szevasztok! A csapatok MAD adminisztrátoraitól szeretném megkérdezni, hogy a sportorvosit hogyan nyomtatták ki az igazolt játékosoknak, mert ami megjelenik, az egy nem nyomtatható verzió, és fekvő formátum, ami pont ellentétes az új játékosokéval. Segítsetek légyszíves, mert kéne nyomtatnom a csapatnak.Nálam működik. Gondolom rákattintottál a játékos adatlapján belül a sportorvosira, simán fel kellene jöjjön és lehet nyomtatni, álló verzióban. Amikor rányomsz még fekvőnek tűnik, de a nyomtatási kép már állóra hozza. Esetleg próbálkozz másik géppel, de ha nem megy akkor az igazoló biztost tudod hívni.
Köszi!kisember
"Olyan vagyok, mint egy gép. Teljesítek mindenképp. Ha érzem is, hogy fáradok, holtomig már nincsen fék."
több mint 13 éve
Kori
1 169
Szevasztok! A csapatok MAD adminisztrátoraitól szeretném megkérdezni, hogy a sportorvosit hogyan nyomtatták ki az igazolt játékosoknak, mert ami megjelenik, az egy nem nyomtatható verzió, és fekvő formátum, ami pont ellentétes az új játékosokéval. Segítsetek légyszíves, mert kéne nyomtatnom a csapatnak.Nálam működik. Gondolom rákattintottál a játékos adatlapján belül a sportorvosira, simán fel kellene jöjjön és lehet nyomtatni, álló verzióban. Amikor rányomsz még fekvőnek tűnik, de a nyomtatási kép már állóra hozza. Esetleg próbálkozz másik géppel, de ha nem megy akkor az igazoló biztost tudod hívni.
Köszi!kisember
Febr. 28-ig van átigazolási időszak, akit érint igyekezzen!
több mint 13 éve
kisember
63
Szevasztok! A csapatok MAD adminisztrátoraitól szeretném megkérdezni, hogy a sportorvosit hogyan nyomtatták ki az igazolt játékosoknak, mert ami megjelenik, az egy nem nyomtatható verzió, és fekvő formátum, ami pont ellentétes az új játékosokéval. Segítsetek légyszíves, mert kéne nyomtatnom a csapatnak. Köszi!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Hopsz: http://indavideo.hu/video/McEntee_mindent_eltalal_a_tojaslabdaval"Nem bírnánk kifűteni!" 😀 😂
Az gáz, ha közben végig a csarnokot bámulom?KoriTE
több mint 13 éve
Én kétszer néztem meg 😀Az gáz, ha közben végig a csarnokot bámulom?KoriTEÉn is azt néztem azon gondolkoztam mennyibe fájhat egy ilyence
Büszke vagyok arra hogy ennek a csapatnak a tagja lehetek és hogy egy ilyen defense lehet velünk! (Vasyl Jordan Nyíregyháza Tigers QB)
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Az gáz, ha közben végig a csarnokot bámulom?KoriTEÉn is azt néztem azon gondolkoztam mennyibe fájhat egy ilyen
több mint 13 éve
Kori
1 169
Nem értem mi ebben a nagy szám, mi is 9-et edzünk havonta. 😀 kitartás srácok, együtt érzek veletek. 😊
Hopsz: http://indavideo.hu/video/McEntee_mindent_eltalal_a_tojaslabdaval
Az gáz, ha közben végig a csarnokot bámulom?
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Korán kelésig még ok(mondjuk nekem halálom 😛 )gondolom azert van edzesuk 5:30kor mert kurva nehez a meloval osszeegyeztetni az edzeseket.
Csak melóval gondolom nehéz összeegyeztetni. :/thebeke
ezert mondjuk minden raptornak respect. de mindamellett jo moka lehet
foleg ha az egesz vegeredmenye ott lebeg a jatekosok szeme elott. arrol nem is beszelve h
osszekovacsoljak mindennel jobban a csapatot az ilyen dolgok.
több mint 13 éve
Korán kelésig még ok(mondjuk nekem halálom 😛 )Csak melóval gondolom nehéz összeegyeztetni. :/
több mint 13 éve
Én nem vagyok csabai, ezeken nem veszek részt, de ők úgy oldják meg hogy kurva korán kelnek. 😉és ezt h oldjátok meg? 😊thebekeHeti 9 edzés? Az szép 😊BluemountainReggel 5:30-kor is van. 😀Döme