NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
2
2
2:15, Arena4
Magyar foci csevegő
36 feliratkozó
több mint 13 éve
Hát az is elég furcsa döntés volt...bár ezért nem tudom miért állították kiHa mozdulatlanul állnak a támadók akkor persounal foult,
Zp 58-as játékos átugrott a falon rá az irányítóra...JUNIOR#46cápa77
csak ezért nem állíthatják ki
de utána volt pitty putty is és azt nem tudjuk esetleg ott mik hangzottak el.
Nekem a horscollar volt a gyanús büntetés Andristól, én úgy láttam a vállánál fogva rántotta lece
Büszke vagyok arra hogy ennek a csapatnak a tagja lehetek és hogy egy ilyen defense lehet velünk! (Vasyl Jordan Nyíregyháza Tigers QB)
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
bár ezért nem tudom miért állították kiHa mozdulatlanul állnak a támadók akkor persounal foult,
cápa77lemaradtam, mi történt?FarkyZp 58-as játékos átugrott a falon rá az irányítóra...JUNIOR#46
csak ezért nem állíthatják ki
de utána volt pitty putty is és azt nem tudjuk esetleg ott mik hangzottak el.
Nekem a horscollar volt a gyanús büntetés Andristól, én úgy láttam a vállánál fogva rántotta le
több mint 13 éve
Szép nagy szelet irányítója van a veszprémnek 😊
Büszke vagyok arra hogy ennek a csapatnak a tagja lehetek és hogy egy ilyen defense lehet velünk! (Vasyl Jordan Nyíregyháza Tigers QB)
több mint 13 éve
Nem tudom hogy ezt hogyan lehetne boncolgatni de ha már feltetted ezt a kérdést biztos lesznek rá negatív és pozitív válaszok...mert a wolves ellen volt?.brkrosszul időzített ennyiDe nem értem ezért miért kell kiállítani valakitJUNIOR#46
biztos látta troyt, mert nagyon hasonlított rá, csak a wolves nem indította el a támadástcápa77
több mint 13 éve
.brk
1 890
mert a wolves ellen volt?De nem értem ezért miért kell kiállítani valakitJUNIOR#46Nálunk is volt már ilyen pont a zala ellen de akkor csak figyelmeztették a játékost...JUNIOR#46rosszul időzített ennyi
biztos látta troyt, mert nagyon hasonlított rá, csak a wolves nem indította el a támadástcápa77
jó mondjuk egerszegi révén elfogult vagyok predatorssal szembe, pláne h QB#11 volt osztálytársam és haverom, de akkor is kicsit úgy éreztem billentik a pályát
több mint 13 éve
én semDe nem értem ezért miért kell kiállítani valakitJUNIOR#46Nálunk is volt már ilyen pont a zala ellen de akkor csak figyelmeztették a játékost...JUNIOR#46rosszul időzített ennyi
több mint 13 éve
De nem értem ezért miért kell kiállítani valakitrosszul időzített ennyibár ezért nem tudom miért állították kiNálunk is volt már ilyen pont a zala ellen de akkor csak figyelmeztették a játékost...JUNIOR#46
cápa77
több mint 13 éve
rosszul időzített ennyibár ezért nem tudom miért állították kiNálunk is volt már ilyen pont a zala ellen de akkor csak figyelmeztették a játékost...JUNIOR#46
Zp 58-as játékos átugrott a falon rá az irányítóra...JUNIOR#46cápa77
biztos látta troyt, mert nagyon hasonlított rá, csak a wolves nem indította el a támadást
több mint 13 éve
a kérdést egyenlőre nyitva hagynám 😉Logót már találtál ? 😀
Cápa jövőre indítod a Középfölde gyűrüseit?JUNIOR#46cápa77
több mint 13 éve
a kérdést egyenlőre nyitva hagynám 😉 Cápa jövőre indítod a Középfölde gyűrüseit?JUNIOR#46
több mint 13 éve
bár ezért nem tudom miért állították kiNálunk is volt már ilyen pont a zala ellen de akkor csak figyelmeztették a játékost...
cápa77lemaradtam, mi történt?FarkyZp 58-as játékos átugrott a falon rá az irányítóra...JUNIOR#46
több mint 13 éve
bár ezért nem tudom miért állították kiZp 58-as játékos átugrott a falon rá az irányítóra...JUNIOR#46asszem megvan az első kiállítás isJUNIOR#46lemaradtam, mi történt?Farky
több mint 13 éve
Megvan az első legyőző ezek szerint???
több mint 13 éve
Zp-Wolves 20-19
több mint 13 éve
Zp 58-as játékos átugrott a falon rá az irányítóra...asszem megvan az első kiállítás isJUNIOR#46lemaradtam, mi történt?Farky
több mint 13 éve
asszem megvan az első kiállítás isJUNIOR#46lemaradtam, mi történt?
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
Cápa jövőre indítod a Középfölde gyűrüseit?
több mint 13 éve
asszem megvan az első kiállítás is
több mint 13 éve
tudu28
152
azért a bírók megint nincsenek a toppon1et kell értenem
még mindig vannak egyenlőbb csapatok
jól döntöttek a játékosainkcápa77
több mint 13 éve
azért a bírók megint nincsenek a topponmég mindig vannak egyenlőbb csapatok
jól döntöttek a játékosaink
több mint 13 éve
most jó a kép csak szaggat...
több mint 13 éve
tudu28
152
és a másik meccs esetleg?
több mint 13 éve
Mi kikaptunk 14-0-ra a Batstől!