Magyar foci csevegő
36 feliratkozó
több mint 13 éve
tibibá
54
Hamarosan meg tudom adni a linket ahol lehet nézni. Egyenlőre a közvetítés feltételei egyeztetés alatt állnak.Lesz online közvetítés arénáról?tudu28igenRicsi56
Annyit biztosan tudok mondani,hogy a mérkőzések felvételeit DVD lemezen meg lehet vásárolni, 3500 Ft os áron.
több mint 13 éve
Bruce nem lesz ott! 😊érdekes...főleg hogy nm mutattak fel még semmit ezért megvonták a "támogtatást"...vicces...Mi a véleményetek az amerikai futball akadémiáról?VenturaNekem semmi 😀 Majd meglátjuk 😊Bruce
am bruce vasárnap 11...XDPacman
De remélem jó kis meccs lesz! 😊
több mint 13 éve
Kopasz98
93
Mohi nem találkoztunk mi már? külső lb vagy nem? haladásban átjátszottál? egyébként ha nem akkor is remélem találkozunk 😊 have fun a kupára! :cool:
több mint 13 éve
érdekes...főleg hogy nm mutattak fel még semmit ezért megvonták a "támogtatást"...vicces...Mi a véleményetek az amerikai futball akadémiáról?VenturaNekem semmi 😀 Majd meglátjuk 😊Bruce
am bruce vasárnap 11...XD
See what you hit,and hit what you see
több mint 13 éve
Mohi24
99
Az is lehet, hogy mi nem kerülünk döntőbe, és a Wolves sem, de persze mindent megteszünk, hogy ez ne történjen meg. Előttem már elhangzott, hogy ha két csapat nem a legerősebb aznap, akkor nem játszanak döntőt egymással. Ti is csak annyit tehettek mint mi, mindent beleadtok, nincs is kétségem afelől hogy így lesz. Sok sikert a kupához!és egyik vagy másik(ti) nem juthat el döntőig úgy hogy előtte már találkoznak és nem mindig ugyanazt a döntőt játsszák le?Kopasz98ugye nem úgy lett megcsinálva, hogy a w1 és győr csak döntőben találkozhassanak? ugye nem? 😊Kopasz98Tán csak nem azt szeretted volna, hogy eljuthass a döntőig a Wolves, vagy a Sharks (mi) megverése nélkül?Mohi24
http://www.youtube.com/watch?v=fKnbo1QBdwM&feature=relmfu
több mint 13 éve
Csak csatlakozni tudok az előttem lévőhöz 😀Mi a véleményetek az amerikai futball akadémiáról?VenturaNekem semmi 😀 Majd meglátjuk 😊Bruce
Jó ötlet meg minden de ki lesz aki a 14 éves gyerekét elküldi akárhova... És ez csak egy negatív indok
Büszke vagyok arra hogy ennek a csapatnak a tagja lehetek és hogy egy ilyen defense lehet velünk! (Vasyl Jordan Nyíregyháza Tigers QB)
több mint 13 éve
Mi a véleményetek az amerikai futball akadémiáról?VenturaNekem semmi 😀 Majd meglátjuk 😊
több mint 13 éve
Mi a véleményetek az amerikai futball akadémiáról?
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Szerintem normális hogy azok a csapatok akik az előző évben a döntőt játszották, "kiemeltek" és úgy van megtervezve hogy elméletileg csak a döntőben találkozzanak, ezzel szerintem semmi baj nincs.
több mint 13 éve
istvankovacs
53
hát, ha nem ez a két legerősebb csapat, akkor nem jutnak el a döntőigés egyik vagy másik(ti) nem juthat el döntőig úgy hogy előtte már találkoznak és nem mindig ugyanazt a döntőt játsszák le?Kopasz98ugye nem úgy lett megcsinálva, hogy a w1 és győr csak döntőben találkozhassanak? ugye nem? 😊Kopasz98Tán csak nem azt szeretted volna, hogy eljuthass a döntőig a Wolves, vagy a Sharks (mi) megverése nélkül?Mohi24
több mint 13 éve
Kopasz98
93
és egyik vagy másik(ti) nem juthat el döntőig úgy hogy előtte már találkoznak és nem mindig ugyanazt a döntőt játsszák le?ugye nem úgy lett megcsinálva, hogy a w1 és győr csak döntőben találkozhassanak? ugye nem? 😊Kopasz98Tán csak nem azt szeretted volna, hogy eljuthass a döntőig a Wolves, vagy a Sharks (mi) megverése nélkül?Mohi24
több mint 13 éve
Mohi24
99
ugye nem úgy lett megcsinálva, hogy a w1 és győr csak döntőben találkozhassanak? ugye nem? 😊Kopasz98Tán csak nem azt szeretted volna, hogy eljuthass a döntőig a Wolves, vagy a Sharks (mi) megverése nélkül?
http://www.youtube.com/watch?v=fKnbo1QBdwM&feature=relmfu
több mint 13 éve
Kopasz98
93
ugye nem úgy lett megcsinálva, hogy a w1 és győr csak döntőben találkozhassanak? ugye nem? 😊
több mint 13 éve
tudu28
152
Lesz online közvetítés arénáról?
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
http://www.focibajnoksag.hu/beosztas.phpPacmanmég jó hogy a Wolves elfáradt a div 1 döntőben, mi meg rá tudtunk pihenni a mérkőzésre 😀 😛
biztos nagy élmény lesz a mieinknek 😊
több mint 13 éve
Kori
1 169
Nem tudom jobban. 😊ha jól tudom 19-20 évesig van az, aztán rendes 'felnőtt'idén elvileg a '92-ben születők lesznek a kiöregedők, azaz ők még játszhatnak idén
rush999
ha kori, vagy valaki más jobban tudja, akkor javítson ki 😊bpcj97
több mint 13 éve
Elvben minden csapat kapott tájékoztatást az új játékosoknak készíthető, MAD-ostól eltérő sportorvosi lapok kapcsán. A mafsz.org-on (letöltések/dokumentumok) megtalálható a program, mellyel könnyen elkészíthetővé váltak a sportorvosik a még nem igazolt emberkéknek. Én már kipróbáltam, egyszerű/nagyszerű.A lustábbaknak itt van a link is 😀
Csak azért jelzem itt is, mert kb. a csapatok felétől kaptam csak választ a VB címéről bő hete elküldött levelem kapcsán, így az információáramlásnak lehet, hogy a fórum a gyorsabb módja. :/KoriTE
http://santai.hu/sp/
több mint 13 éve
Veszprémbe járok és ott csak felnőtt van, szóval próbálom megállni a helyem 17 évesen. 😀köszi😊 neked is 😊 én ugye még juniorba tartozom egy évig talán... ha jól tudom 19-20 évesig van az, aztán rendes 'felnőtt'kösz. most igazán megnyugodtam 😀rush999Sok sikert Rush! nemrég kezdtem én is, igaz nem pesten. 😊
Legyen már aréna!!! 😀EasyGhost
tehát nem tudom hogy Te melyikbe tartozol, de reméljük előbb utóbb találkozunk a pályán😛
battle most indul újra, nincs kedved újra szerkesztgetni?😛rush999
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
ha jól tudom 19-20 évesig van az, aztán rendes 'felnőtt'idén elvileg a '92-ben születők lesznek a kiöregedők, azaz ők még játszhatnak idén
rush999
ha kori, vagy valaki más jobban tudja, akkor javítson ki 😊
több mint 13 éve
Kori
1 169
Elvben minden csapat kapott tájékoztatást az új játékosoknak készíthető, MAD-ostól eltérő sportorvosi lapok kapcsán. A mafsz.org-on (letöltések/dokumentumok) megtalálható a program, mellyel könnyen elkészíthetővé váltak a sportorvosik a még nem igazolt emberkéknek. Én már kipróbáltam, egyszerű/nagyszerű.Csak azért jelzem itt is, mert kb. a csapatok felétől kaptam csak választ a VB címéről bő hete elküldött levelem kapcsán, így az információáramlásnak lehet, hogy a fórum a gyorsabb módja. :/
több mint 13 éve
Jól látod, meg ezáltal teszi az adott csapat közzé, hogy szüksége van új emberekre.Jó, de akiben felmerül a próbálkozás gondolata, ezt nem tudhatja.Hátha valaki kedvet kap hozzá 😀Tetszenek ezek a kijelentések, hogy "nyílt edzést tart valamelyik csapat", mintha nem lenne nyílt egyébként minden edzés 😊 Kíváncsi vagyok melyik csapat küldi el a friss husit, hogy bocsi de nincs nyílt edzés! 😊SzentiRebel_#18
http://www.titans.hu/images/stories/to11plakat.jpgFViktor93
Ha esetleg nagyon félénk, akkor lehet, hogy csak az ilyen eseményen mer megjelenni. 😊vadibandi
Mert azért az elég gáz lenne ha valaki odaállítana valahova, hogy jöttem jelentkezni és mondanák, hogy sorry de most megvagyunk, bár tudom, hogy ez ritka de mégis igy félreérthetetlen a dolog. 😉