Magyar foci csevegő
36 feliratkozó
több mint 13 éve
tibibá
54
Igaz !! Elírtam bocsánat, fél nyolc a mi indulásunkra vonatkozik. Természetesen a közvetítés kezdése egybe esik a rendezvény kezdetével. Az infó azért is pontos mert mi követjük el a közvetítést 😊a 9oras kezdes tudataban nem tunik pontos infonak.Hamarosan meg tudom adni a linket ahol lehet nézni. Egyenlőre a közvetítés feltételei egyeztetés alatt állnak.A közvetítés reggel fél nyolckor kezdődik:
Annyit biztosan tudok mondani,hogy a mérkőzések felvételeit DVD lemezen meg lehet vásárolni, 3500 Ft os áron.tibibá
http://webrefel.hu/~rtvisio/wordpress/?page_id=39
Egyik link ahol lehet néznitibibá
A jegy mennyi lesz?gege#14
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
a 9oras kezdes tudataban nem tunik pontos infonak.A közvetítés reggel fél nyolckor kezdődik:igenRicsi56Hamarosan meg tudom adni a linket ahol lehet nézni. Egyenlőre a közvetítés feltételei egyeztetés alatt állnak.
Annyit biztosan tudok mondani,hogy a mérkőzések felvételeit DVD lemezen meg lehet vásárolni, 3500 Ft os áron.tibibá
Egyik link ahol lehet néznitibibá
A jegy mennyi lesz?
több mint 13 éve
Szívemből szólsz! 😊Köszi Blue, Köszi Cápa, igen azt én is észre vettem, hogy a meccsek között már ott vagyunk és akkor meg is nyugodtam 😀 , hat minden esetre érdekes élmény. 😂69Ez a nagyon titkos esélyes 😛KoriTE
több mint 13 éve
Kori
1 169
Köszi Blue, Köszi Cápa, igen azt én is észre vettem, hogy a meccsek között már ott vagyunk és akkor meg is nyugodtam 😀 , hat minden esetre érdekes élmény. 😂69Ez a nagyon titkos esélyes 😛
több mint 13 éve
Köszi Blue, Köszi Cápa, igen azt én is észre vettem, hogy a meccsek között már ott vagyunk és akkor meg is nyugodtam 😀 , hat minden esetre érdekes élmény. 😂
több mint 13 éve
tibibá
54
A közvetítés reggel fél nyolckor kezdődik:Hamarosan meg tudom adni a linket ahol lehet nézni. Egyenlőre a közvetítés feltételei egyeztetés alatt állnak.Lesz online közvetítés arénáról?tudu28igenRicsi56
Egyik link ahol lehet nézni
több mint 13 éve
Lehet, hogy hülye a kérdés de miért nem vagyunk a liga oldalán a div 2-es felsorolásban? :mad:69a meccsek között már ott vagytok, szerintem csak véletlenül kimaradtatok a táblázatból
bár elég ciki, de nem az első baki
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Lehet, hogy hülye a kérdés de miért nem vagyunk a liga oldalán a div 2-es felsorolásban? :mad:69Eagles-ös vagy? Amennyiben igen, akkor ez egy jó kérdés :rolleyes:
Lehet, hogy a HFL-ben lesztek 😀
Viccet félretéve, előfordult már hasonló. Valószínűleg, csak egy újabb "elírás".
több mint 13 éve
Lehet, hogy hülye a kérdés de miért nem vagyunk a liga oldalán a div 2-es felsorolásban? :mad:
több mint 13 éve
VT
123
a kis türelmetlen 😊ma már 26, de a helyzet ugyanaz. 😀 😀 😀JohnnieNemtom miért... Talán mert megismerdekésünk estéjén megfáradva elaludtál egy sörpadon, engem meg lovaggá ütöttek egy világító műanyag karddal a táncparkett közepén...? 😊VTValamint egy 25 éves csapattársam, a 14 éves lányokat hajtotta, én pedig olyat csináltam törökülésbe, amit senki nem csinál utánam 😀Mohi24
több mint 13 éve
Johnnie
12
ma már 26, de a helyzet ugyanaz. 😀 😀 😀Valamint egy 25 éves csapattársam, a 14 éves lányokat hajtotta, én pedig olyat csináltam törökülésbe, amit senki nem csinál utánam 😀Mohi24Mindig itt lyukadunk ki Tamás 😀. Rikárdót is hozod?Mohi24Nemtom miért... Talán mert megismerdekésünk estéjén megfáradva elaludtál egy sörpadon, engem meg lovaggá ütöttek egy világító műanyag karddal a táncparkett közepén...? 😊VT
több mint 13 éve
Mohi24
99
Valamint egy 25 éves csapattársam, a 14 éves lányokat hajtotta, én pedig olyat csináltam törökülésbe, amit senki nem csinál utánam 😀Nemtom miért... Talán mert megismerdekésünk estéjén megfáradva elaludtál egy sörpadon, engem meg lovaggá ütöttek egy világító műanyag karddal a táncparkett közepén...? 😊VTÉn is megyek, úgyhogy majd megihatunk valamit 😊VTMindig itt lyukadunk ki Tamás 😀. Rikárdót is hozod?Mohi24
http://www.youtube.com/watch?v=fKnbo1QBdwM&feature=relmfu
több mint 13 éve
Nem tudok én sem többet, de én/mi 14 évesen költöztünk Kaposvárra a Lovasakadémiára....Csak csatlakozni tudok az előttem lévőhöz 😀Mi a véleményetek az amerikai futball akadémiáról?VenturaNekem semmi 😀 Majd meglátjuk 😊Bruce
Jó ötlet meg minden de ki lesz aki a 14 éves gyerekét elküldi akárhova... És ez csak egy negatív indokJUNIOR#46
Délelőtt suli, délután edzés..Hvg versenyek, rendezvények.
Majdnem mindenki koleszos volt... szerintem életem egyik legszebb 4 éve volt..
Mondjuk ott nagyon durva feltételek voltak akkor meg háttér....
Majd meglátjuk
"Cornerbacks cover receivers, to defend against pass offenses and make tackles."
több mint 13 éve
és vagy 20-szoros lovag letttél még azon az éjjelen 😂 😛Nemtom miért... Talán mert megismerdekésünk estéjén megfáradva elaludtál egy sörpadon, engem meg lovaggá ütöttek egy világító műanyag karddal a táncparkett közepén...? 😊VTÉn is megyek, úgyhogy majd megihatunk valamit 😊VTMindig itt lyukadunk ki Tamás 😀. Rikárdót is hozod?Mohi24
Crushers #12
több mint 13 éve
VT
123
Nemtom miért... Talán mert megismerdekésünk estéjén megfáradva elaludtál egy sörpadon, engem meg lovaggá ütöttek egy világító műanyag karddal a táncparkett közepén...? 😊Mindig itt lyukadunk ki Tamás 😀. Rikárdót is hozod?Mohi24Dede, találkoztunk, emlékszem rád. TE/WR voltál nemde? Haladásban fs voltam, de amúgy szélső lb vagyok, igen. Én is remélem hogy találkozunk, a pályán, vagy azon kívül is. 😊Mohi24Én is megyek, úgyhogy majd megihatunk valamit 😊VT
több mint 13 éve
Szia,Mindig itt lyukadunk ki Tamás 😀. Rikárdót is hozod?Mohi24Dede, találkoztunk, emlékszem rád. TE/WR voltál nemde? Haladásban fs voltam, de amúgy szélső lb vagyok, igen. Én is remélem hogy találkozunk, a pályán, vagy azon kívül is. 😊Mohi24Én is megyek, úgyhogy majd megihatunk valamit 😊VT
Rikárdó nem játszik (ugyebár)és ahelyett h nézné, inkább elmegy snowboardozni!
De sok sikert! nyerjen az egyik votl csapatom. 😀 :cool:
Crushers #12
több mint 13 éve
Konkurencia 😛Megvesszük és 500 ért átírjuk 😀 😀 😀 😀JUNIOR#46nálam 450 😀 😛sLyNz
Büszke vagyok arra hogy ennek a csapatnak a tagja lehetek és hogy egy ilyen defense lehet velünk! (Vasyl Jordan Nyíregyháza Tigers QB)
több mint 13 éve
Mohi24
99
Biztos összefutunk 😊emléxeeeem 😊 amikor harmadszor taliztunk a pályán zegen akkor már pacsit is kaptál régi ismerősként 😀😀 vágom 😀 remélem újra összefutunk vasárnap 😉Kopasz98Mohi nem találkoztunk mi már? külső lb vagy nem? haladásban átjátszottál? egyébként ha nem akkor is remélem találkozunk 😊 have fun a kupára! :cool:Kopasz98Dede, találkoztunk, emlékszem rád. TE/WR voltál nemde? Haladásban fs voltam, de amúgy szélső lb vagyok, igen. Én is remélem hogy találkozunk, a pályán, vagy azon kívül is. 😊Mohi24
több mint 13 éve
Kopasz98
93
emléxeeeem 😊 amikor harmadszor taliztunk a pályán zegen akkor már pacsit is kaptál régi ismerősként 😀😀 vágom 😀 remélem újra összefutunk vasárnap 😉Mohi nem találkoztunk mi már? külső lb vagy nem? haladásban átjátszottál? egyébként ha nem akkor is remélem találkozunk 😊 have fun a kupára! :cool:Kopasz98Dede, találkoztunk, emlékszem rád. TE/WR voltál nemde? Haladásban fs voltam, de amúgy szélső lb vagyok, igen. Én is remélem hogy találkozunk, a pályán, vagy azon kívül is. 😊Mohi24
több mint 13 éve
Mohi24
99
Mindig itt lyukadunk ki Tamás 😀. Rikárdót is hozod?Én is megyek, úgyhogy majd megihatunk valamit 😊VTMohi nem találkoztunk mi már? külső lb vagy nem? haladásban átjátszottál? egyébként ha nem akkor is remélem találkozunk 😊 have fun a kupára! :cool:Kopasz98Dede, találkoztunk, emlékszem rád. TE/WR voltál nemde? Haladásban fs voltam, de amúgy szélső lb vagyok, igen. Én is remélem hogy találkozunk, a pályán, vagy azon kívül is. 😊Mohi24
több mint 13 éve
VT
123
Én is megyek, úgyhogy majd megihatunk valamit 😊Mohi nem találkoztunk mi már? külső lb vagy nem? haladásban átjátszottál? egyébként ha nem akkor is remélem találkozunk 😊 have fun a kupára! :cool:Kopasz98Dede, találkoztunk, emlékszem rád. TE/WR voltál nemde? Haladásban fs voltam, de amúgy szélső lb vagyok, igen. Én is remélem hogy találkozunk, a pályán, vagy azon kívül is. 😊Mohi24
több mint 13 éve
Megvesszük és 500 ért átírjuk 😀 😀 😀 😀JUNIOR#46nálam 450 😀 😛
......
több mint 13 éve
Megvesszük és 500 ért átírjuk 😀 😀 😀 😀
Büszke vagyok arra hogy ennek a csapatnak a tagja lehetek és hogy egy ilyen defense lehet velünk! (Vasyl Jordan Nyíregyháza Tigers QB)
több mint 13 éve
Mohi24
99
Mohi nem találkoztunk mi már? külső lb vagy nem? haladásban átjátszottál? egyébként ha nem akkor is remélem találkozunk 😊 have fun a kupára! :cool:Kopasz98Dede, találkoztunk, emlékszem rád. TE/WR voltál nemde? Haladásban fs voltam, de amúgy szélső lb vagyok, igen. Én is remélem hogy találkozunk, a pályán, vagy azon kívül is. 😊
több mint 13 éve
Király !Várjuk a linket! Szerintem a DVD-re is igény tartunk majd!Hamarosan meg tudom adni a linket ahol lehet nézni. Egyenlőre a közvetítés feltételei egyeztetés alatt állnak.Lesz online közvetítés arénáról?tudu28igenRicsi56