NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
2
2
2:15, Arena4
Magyar foci csevegő
36 feliratkozó
több mint 13 éve
Ott van az a PFM-en, csak nincs kivastagítva 😊
több mint 13 éve
Kori
1 169
Na az kemény! Ezek szerint a profootballról lemaradt, azért nem értettem a dolgot.20-2 lett a végeredmény!BruceMost akkor Sharks-Mustangs döntő lesz? Hová lett a Zala?KoriTEZalát a Tata búcsuztattatudu28
több mint 13 éve
20-2 lett a végeredmény!Most akkor Sharks-Mustangs döntő lesz? Hová lett a Zala?KoriTEZalát a Tata búcsuztattatudu28
több mint 13 éve
tudu28
152
Most akkor Sharks-Mustangs döntő lesz? Hová lett a Zala?KoriTEZalát a Tata búcsuztatta
több mint 13 éve
Kori
1 169
Wolves kiesett a Zala még benn van ennyi. A többivel felesleges szerintem foglalkozni mert csak rossz vért szül.A helyszínen nekem így jött le. A valóban kérdéses horse collar ítélet után túlpörögtek kicsit a srácok.
Mindenki tudja, hogy a hazai pálya mindig előnyösebb. A ZP-s srác meg szerintem is elszámolta nem feltételezeném róla hogy sportszerűtlenkedne szándékosan.kutya23c
több mint 13 éve
kutya23c
223
Wolves kiesett a Zala még benn van ennyi. A többivel felesleges szerintem foglalkozni mert csak rossz vért szül.Hát mert a Wolves ellen volt, és mert mi csináltuk (éljen a szarkazmus). Mondjuk csak 1 meccsre állították ki, de akkor is...Mondjuk én is úgy láttam, hogy szándékosan átlépett és idegből levert egyet a QB-nak. Nálam is kiállítás lett volna. Ezzel együtt szurkoltam a ZP-nek és örülök hogy nyertek, jól játszottak.KoriTE
Attól függetlenül nem volt szép dolog amit csinált, de az előtte levő érdekes Collar Tackle büntetés megalapozta a hangulatot, és lehet, hogy a bírók is jobban ugrottak rá.
Amúgy volt több érdekes bíró döntés szinte minden meccsen. De hát ahogy fentebb is írták, vannak az egyenlők között is vannak egyenlőbbek. Nem tudom a bíróink mikor tudják végre kinőni ezt.Natloz
Mindenki tudja, hogy a hazai pálya mindig előnyösebb. A ZP-s srác meg szerintem is elszámolta nem feltételezném róla hogy sportszerűtlenkedne szándékosan.
"Olyan vagyok, mint egy gép. Teljesítek mindenképp. Ha érzem is, hogy fáradok, holtomig már nincsen fék."
több mint 13 éve
Kori
1 169
Hát mert a Wolves ellen volt, és mert mi csináltuk (éljen a szarkazmus). Mondjuk csak 1 meccsre állították ki, de akkor is...Mondjuk én is úgy láttam, hogy szándékosan átlépett és idegből levert egyet a QB-nak. Nálam is kiállítás lett volna. Ezzel együtt szurkoltam a ZP-nek és örülök hogy nyertek, jól játszottak.
Attól függetlenül nem volt szép dolog amit csinált, de az előtte levő érdekes Collar Tackle büntetés megalapozta a hangulatot, és lehet, hogy a bírók is jobban ugrottak rá.
Amúgy volt több érdekes bíró döntés szinte minden meccsen. De hát ahogy fentebb is írták, vannak az egyenlők között is vannak egyenlőbbek. Nem tudom a bíróink mikor tudják végre kinőni ezt.Natloz
több mint 13 éve
Natloz
300
Hát mert a Wolves ellen volt, és mert mi csináltuk (éljen a szarkazmus). Mondjuk csak 1 meccsre állították ki, de akkor is...én semcápa77rosszul időzített ennyiDe nem értem ezért miért kell kiállítani valakitJUNIOR#46
biztos látta troyt, mert nagyon hasonlított rá, csak a wolves nem indította el a támadástcápa77
Amúgy volt több érdekes bíró döntés szinte minden meccsen. De hát ahogy fentebb is írták, vannak az egyenlők között is vannak egyenlőbbek. Nem tudom a bíróink mikor tudják végre kinőni ezt.
Just a simple Lineman... ZP#76
több mint 13 éve
Kori
1 169
Nem hiszem, hogy meg tudják állítani bármelyiket.AZt meg nézném én is meg a Wolves, Sharks, Gorillaz, Rebels kevert Off, Def falat is!!!! 😀ez a legizgalmasabb meccs eddig wolves vs sharks!!!!1 magyar válogatottba mit művelnének 😀tudu28
A Schwarz meg a CSepi beszarás mit művelnek!!!kutya23c
A Tata akkor lesz érdekes ha egy Sharksal vagy Zalával fog meccselni, már alig várom!kutya23c
több mint 13 éve
THX 😊Na most mi az állás? Ki merre és meddig? 😊BruceA profootball magazin az előrébb tart mint a stream!Szerintem ezt pörgesd át és képbe kerülsz.
http://www.profootballmagazin.hu/cikk/5461/arena_2011kutya23c
több mint 13 éve
kutya23c
223
Na most mi az állás? Ki merre és meddig? 😊BruceA profootball magazin az előrébb tart mint a stream!Szerintem ezt pörgesd át és képbe kerülsz.
http://www.profootballmagazin.hu/cikk/5461/arena_2011
"Olyan vagyok, mint egy gép. Teljesítek mindenképp. Ha érzem is, hogy fáradok, holtomig már nincsen fék."
több mint 13 éve
Na most mi az állás? Ki merre és meddig? 😊
több mint 13 éve
kutya23c
223
AZt meg nézném én is meg a Wolves, Sharks, Gorillaz, Rebels kevert Off, Def falat is!!!! 😀ez a legizgalmasabb meccs eddig wolves vs sharks!!!!1 magyar válogatottba mit művelnének 😀tudu28
A Tata akkor lesz érdekes ha egy Sharksal vagy Zalával fog meccselni, már alig várom!
több mint 13 éve
tudu28
152
ez a legizgalmasabb meccs eddig wolves vs sharks!!!!1 magyar válogatottba mit művelnének 😀
több mint 13 éve
tudu28
152
Tata nem viccel
több mint 13 éve
Ezúton szeretném minden győri és zalai játékosnak megköszönni a névnapi ajándékomat.KÖSZÖNÖM még akkor is ha 3 napot késtetek.
több mint 13 éve
kutya23c
223
ez a legizgalmasabb meccs eddig wolves vs sharks!!!!A Schwarz meg a CSepi beszarás mit művelnek!!!
több mint 13 éve
kutya23c
223
Mindenkinek szaggat a stream vagy az én gépem egy fos?
több mint 13 éve
tudu28
152
mi lett a B csoport sorrend?
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
mi történt az online nézéssel?szerk.: már semmi 😀
több mint 13 éve
grat a veszprémnek!További jó meccs nézést fiúk lányok én elmentem dolgozni!
Büszke vagyok arra hogy ennek a csapatnak a tagja lehetek és hogy egy ilyen defense lehet velünk! (Vasyl Jordan Nyíregyháza Tigers QB)
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
fantasztikus play hívások...azt hiszem nekem elég volt az idei arénából 5 perc 😀JociLegalább egy emberrel kevesebb streamol 😀
több mint 13 éve
fantasztikus play hívások...azt hiszem nekem elég volt az idei arénából 5 perc 😀