Magyar foci csevegő
35 feliratkozó
több mint 15 éve
a kérdést egyenlőre nyitva hagynám 😉 Cápa jövőre indítod a Középfölde gyűrüseit?JUNIOR#46

több mint 15 éve
bár ezért nem tudom miért állították kiNálunk is volt már ilyen pont a zala ellen de akkor csak figyelmeztették a játékost...
cápa77lemaradtam, mi történt?FarkyZp 58-as játékos átugrott a falon rá az irányítóra...JUNIOR#46
Büszke vagyok arra hogy ennek a csapatnak a tagja lehetek és hogy egy ilyen defense lehet velünk! (Vasyl Jordan Nyíregyháza Tigers QB)

több mint 15 éve
bár ezért nem tudom miért állították kiZp 58-as játékos átugrott a falon rá az irányítóra...JUNIOR#46asszem megvan az első kiállítás isJUNIOR#46lemaradtam, mi történt?Farky

több mint 15 éve
Megvan az első legyőző ezek szerint???
Büszke vagyok arra hogy ennek a csapatnak a tagja lehetek és hogy egy ilyen defense lehet velünk! (Vasyl Jordan Nyíregyháza Tigers QB)

több mint 15 éve
Zp-Wolves 20-19

több mint 15 éve
Zp 58-as játékos átugrott a falon rá az irányítóra...asszem megvan az első kiállítás isJUNIOR#46lemaradtam, mi történt?Farky

több mint 15 éve
asszem megvan az első kiállítás isJUNIOR#46lemaradtam, mi történt?
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 15 éve
Cápa jövőre indítod a Középfölde gyűrüseit?

több mint 15 éve
asszem megvan az első kiállítás is

több mint 15 éve
tudu28
152
azért a bírók megint nincsenek a toppon1et kell értenem
még mindig vannak egyenlőbb csapatok
jól döntöttek a játékosainkcápa77
több mint 15 éve
azért a bírók megint nincsenek a topponmég mindig vannak egyenlőbb csapatok
jól döntöttek a játékosaink

több mint 15 éve
most jó a kép csak szaggat...

több mint 15 éve
tudu28
152
és a másik meccs esetleg?
több mint 15 éve
Mi kikaptunk 14-0-ra a Batstől!
több mint 15 éve
tudu28
152
na basszus a sharks raptors is lement már
több mint 15 éve
Jogos! 😀de most jön vissza a dolog, csak kép nincs, meg hang 😀 😀
több mint 15 éve
tudu28
152
mivel van élő közvetítés nem hinném h blogolnák mer senki se olvasná 😀Jaja azt mi is észrevettük, hogy késésben van a kép! :SElment a kép :Seddig sztem folyamatosan csúszott a kép.mire visszajön lehet már vége lesz a meccsnektudu28
Pont a mi meccsünkön :SBruce
Valahol nem blogolják? Vagy twitterelik?Bruce
több mint 15 éve
Jaja azt mi is észrevettük, hogy késésben van a kép! :SElment a kép :Seddig sztem folyamatosan csúszott a kép.mire visszajön lehet már vége lesz a meccsnektudu28
Valahol nem blogolják? Vagy twitterelik?
több mint 15 éve
tudu28
152
Elment a kép :Seddig sztem folyamatosan csúszott a kép.mire visszajön lehet már vége lesz a meccsnek
több mint 15 éve
Elment a kép :SPont a mi meccsünkön :S
több mint 15 éve
Super Bowl tippek???