Magyar foci csevegő
36 feliratkozó
több mint 13 éve
Mi szeretnénk indulni, nem tudom hogy elküldték e már a nevezést rá!
több mint 13 éve
Tudja már valaki hivatalosan-félhivatalosan hogy kik indulnak/szeretnének indulni arénán?
több mint 13 éve
Kellemes Karácsonyi ünnepeket és Boldog Új Évet Kívánok mindenkinek!!!
Büszke vagyok arra hogy ennek a csapatnak a tagja lehetek és hogy egy ilyen defense lehet velünk! (Vasyl Jordan Nyíregyháza Tigers QB)
több mint 13 éve
Valóban, ezt most benéztem, mint oly sok mindent máskor is 😊 - azt olvastam valahol hogy a Black Knights (Fekete lovagok) megszűnt és a Titansbe olvadt vele, ebből gondoltam hogy elavult a cucc - ja meg abból hogy a mafsz honlapon a csapat weboldalánál a blackknights.hu szerepel, ami viszont már valóban nincs 😊A googletől teljesen független a dolog, sőt ha itt tartunk szerintem a hivatalos/nem hivatalos név témának sincs sok köze ahhoz hogy 3 éve nem létező csapat szerepel a MAFSZ honlapján...RataccessMelyik nem létezik? A Titans hivatalos neve a Fekete Lovagok.
Amúgy frankó lett a cucc, köszike! 😊KoriTE
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Bolog Karácsonyt mindenkinek,a magam meg a Bats nevében is...See what you hit,and hit what you see
több mint 13 éve
A Jászberény Wolverines nevében mindenkinek Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánunk!
több mint 13 éve
Kori
1 169
A googletől teljesen független a dolog, sőt ha itt tartunk szerintem a hivatalos/nem hivatalos név témának sincs sok köze ahhoz hogy 3 éve nem létező csapat szerepel a MAFSZ honlapján...RataccessMelyik nem létezik? A Titans hivatalos neve a Fekete Lovagok.
Amúgy frankó lett a cucc, köszike! 😊
több mint 13 éve
Mindenkinek olyan karácsonyt, amilyet akar!http://miskolcsteelers.hu/?pg=hir&id=236
A defense lineman could tear apart a refridgerator with his teeth.
The offense lineman can tell you how to put it back together spring by spring...
több mint 13 éve
FViktor93
2 173
Jók ezek a userbarok 😀 Egy Titansosra majd benevezek én is ha lesz 😛
több mint 13 éve
Ejj, most látom csak, valóban más a Gorillaz logója... Pedig még meg is néztem a honlapot hogy lelessem a csapatszíneket 😊 Na, mindjárt újragyártom 😊
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Eagles, Gorillaz is 😊Igaz, az Eagles kiment a fejemből, viszont a Gorilazz nem a foci csapat, hanem egy Szegedi Rögbi csapat egyik opciója volt...
Rataccess
több mint 13 éve
Eagles, Gorillaz is 😊Lophatok majd az oldaladról a userbarokhoz?Persze, de csak GFox és Rebels van szerintem.deacon75
Rataccess
szerk.: bővült a repertoár:
Szeged Bats
Budapest Eagles
Kaposvár Golden Fox
Tata Mustangs
Újbuda Rebels
A teljes galéria itt érhető el.
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Lophatok majd az oldaladról a userbarokhoz?Persze, de csak GFox és Rebels van szerintem.
Rataccess
több mint 13 éve
http://img571.imageshack.us/img571/412/downloadyo.jpgdeacon75Király lett nagyon! 😊 Lophatok majd az oldaladról a userbarokhoz? Golden Fox logót pl. Nálad találtam megfelelő felbontásút...
Miből élne a google, ha minden tökéletes lenne 😛KoriTEA googletől teljesen független a dolog, sőt ha itt tartunk szerintem a hivatalos/nem hivatalos név témának sincs sok köze ahhoz hogy 3 éve nem létező csapat szerepel a MAFSZ honlapján...
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
több mint 13 éve
Kori
1 169
Miből élne a google, ha minden tökéletes lenne 😛Erre azért sikerült rájönnöm nekem is 😊 De a hivatalos nevük alatt meg ott szerepel a rég nem működő hivatalos oldal linkje is 😊RataccessMAFL.hu nálam nem jön be, a MAFSZ oldalán meg még pl. a Budapest Black Knights is megtalálható, ha jól tudom Ők már nincsenek (a Titans viszont nem szerepel)... RataccessOtt a csapatok hivatalos nevei szerepelnek, hogy a fantázia nevek sokszor nagyon különböznek, az már másik dolog.KoriTE
több mint 13 éve
Erre azért sikerült rájönnöm nekem is 😊 De a hivatalos nevük alatt meg ott szerepel a rég nem működő hivatalos oldal linkje is 😊MAFL.hu nálam nem jön be, a MAFSZ oldalán meg még pl. a Budapest Black Knights is megtalálható, ha jól tudom Ők már nincsenek (a Titans viszont nem szerepel)... RataccessOtt a csapatok hivatalos nevei szerepelnek, hogy a fantázia nevek sokszor nagyon különböznek, az már másik dolog.KoriTE
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Kori
1 169
MAFL.hu nálam nem jön be, a MAFSZ oldalán meg még pl. a Budapest Black Knights is megtalálható, ha jól tudom Ők már nincsenek (a Titans viszont nem szerepel)... RataccessOtt a csapatok hivatalos nevei szerepelnek, hogy a fantázia nevek sokszor nagyon különböznek, az már másik dolog.
több mint 13 éve
Hát igen, ennyit a viszonyokról a magyar amerikai futballban! 😊
több mint 13 éve
a mafl.hu sportmedia.hu néven működik 😊ZordddKössz Zord! 😊 Köcsög Googlevel most elbeszéltünk egymás mellett, a mafl.hu címet meg a korábban említett nem túl naprakész mafsz.hu-ról szedtem.
Ex-Rataxes