NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

GM játék csevegő

18 feliratkozó

több mint 5 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
2023-as roster fájl

2024-es roster fájl

Draft tracker 2024

2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben

FA lista

Rosenhaus táblázat 2023

Rosenhaus táblázat 2022

Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo

Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman

Szerkesztette: vassadi
több mint 13 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 25 486 — Keep pounding
Én úgy töltöttem ki, hogy feltételezem nem délután négykor szeretnénk elkezdeni, hanem olyan este 8 fél 9 magasságában.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 13 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
De fasza kiegyensúlyozott a poll 😀tenorx
ebből ramdon lesz 😀
több mint 13 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
De fasza kiegyensúlyozott a poll 😀
több mint 13 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 17 771 — StuG Life
inkább azt a fassságot töröljük, hogy aki nem húz időben/nincs jelen BPA-t kapbriareos
És akkor mi legyen helyette? Csúszik lefele a pick, és majd ha ideér akkor húzhat?tenorx
aham

több mint 13 éve
inkább azt a fassságot töröljük, hogy aki nem húz időben/nincs jelen BPA-t kapbriareos
És akkor mi legyen helyette? Csúszik lefele a pick, és majd ha ideér akkor húzhat?
több mint 13 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 17 771 — StuG Life
inkább azt a fassságot töröljük, hogy aki nem húz időben/nincs jelen BPA-t kap

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
iden toroljuk mar azt a faszsagot h ugy probaltok meg tradelni h utana sem neztek hany gazdaja volt annak a szajbakurt picknek. amugy ha toroljuk ezt a szabalyt akkor sztem a 90 mpt feljebbvihetnenk egy poppet.
több mint 13 éve
Ja, idén töröljük már azt a faszságot, hogy 3. kör alatt nem lehet picket tradelni draft közben.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
én attól is ki szoktam akadni, mikor megy hogy "siessünk már", "húzzál" és a társai
oké, kell legyen valami dinamikája az egésznek, de évente egyszer van ilyen dzsembori, igazán kibírható akár 5 óra hosszat is...JJ
igen en tavaly pl sipakoltam a 6. korben.
ott mar erot vesz a faradtsag es ingerlekenyebb/turelmetlenebb az ember.
de levontam a tanulsagot. friss a kekim. 6. kort barkitol megveszem.
több mint 13 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 503 — no es importante
én attól is ki szoktam akadni, mikor megy hogy "siessünk már", "húzzál" és a társai
oké, kell legyen valami dinamikája az egésznek, de évente egyszer van ilyen dzsembori, igazán kibírható akár 5 óra hosszat is...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
cards_fan volt aki konkretan azt a dumat nyomta vmelyik draftnapra h az neki azert nem jo mert sulielotti nap es lekell fekudnie koran. mellesleg az osszes ilyen picsogast keptelen vagyok feldolgozni.
f12 van. newman te hnap nem mesz iskolaba ?Fake
az hagyján bazzeg, de mindjárt itt az érettségiHöri
izgulsz mar ? 😊Fake
persze, hogy izgulok.
remélem jó nehéz lesz, hogy nehogy véletlen pár kis surmó kitúrjon a helyemről

több mint 13 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
cards_fan volt aki konkretan azt a dumat nyomta vmelyik draftnapra h az neki azert nem jo mert sulielotti nap es lekell fekudnie koran. mellesleg az osszes ilyen picsogast keptelen vagyok feldolgozni.
f12 van. newman te hnap nem mesz iskolaba ?
szerk.: mellesleg sztem nagyon tulvan dimenzionalva az h meddig tart.
netto 3.5-4 ora alatt siman kiporog a musor.Fake
mondom,éjfélig alap,hogy fent vagyok,van amikor tovább is,csak a hajnali 2-nek nem örülnék annyira,de,ha kell azt is megoldom...

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
az hagyján bazzeg, de mindjárt itt az érettségiHöri
izgulsz mar ? 😊
több mint 13 éve
az hagyján bazzeg, de mindjárt itt az érettségi

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
f12 van. newman te hnap nem mesz iskolaba ?
szerk.: mellesleg sztem nagyon tulvan dimenzionalva az h meddig tart.
netto 3.5-4 ora alatt siman kiporog a musor.
több mint 13 éve
mindegy,leszarom,ha az a nap lesz kiválasztva,akkor megoldom 😛

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
én tuti túlkapnám már az első kör közepén,a kocsmai összeülés alkalmával,így meg fos lenne a draftom
nem mintha,így nem lenne az... 😀
táblázat kitöltve,az az egy piros amit nyomtam,az is lehet,hogy jó lesz,kérdés,hogy megyek-e másnap suliba 😛Newman
ezért már tavaly is megkapta a magáét mindenki. tényleg nagyon durva éjfélkor lefeküdni ha másnap iskola van és nem munka...haromt
éjfél még simán belefér,csak az ilyen hajnali 2 órának nem örülnék felhőtlenül 😛Newman
miért? kihagyod az első két órát. na und?
több mint 13 éve
Még jó, hogy a macskám szülinapja augusztusban van 😊 Egyébként nekem csak az a péntek meg szombat gáz, mert táborban leszek, illetve azon a héten vasárnap nem tudom mennyire fogok jól draftolni 😀
több mint 13 éve
én tuti túlkapnám már az első kör közepén,a kocsmai összeülés alkalmával,így meg fos lenne a draftom
táblázat kitöltve,az az egy piros amit nyomtam,az is lehet,hogy jó lesz,kérdés,hogy megyek-e másnap suliba 😛Newman
ezért már tavaly is megkapta a magáét mindenki. tényleg nagyon durva éjfélkor lefeküdni ha másnap iskola van és nem munka...haromt
éjfél még simán belefér,csak az ilyen hajnali 2 órának nem örülnék felhőtlenül 😛

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
ezért már tavaly is megkapta a magáét mindenki. tényleg nagyon durva éjfélkor lefeküdni ha másnap iskola van és nem munka...
több mint 13 éve
táblázat kitöltve,az az egy piros amit nyomtam,az is lehet,hogy jó lesz,kérdés,hogy megyek-e másnap suliba 😛

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
a 22. péntek is jó nekem csak elbasztam a pipálgatástkristof
úgy érzem magam, mint egy osztályfőnök a kisegítőbenHöri
jó na közbe visszaolvastam és töröltem a hszt 😛
több mint 13 éve
így van, poén lesz, hogy ha valakinek nem jó egy dátum, fogja, aztán átszerkeszti 4-5 embernél.. 😀fetomy
Kapok e-mailt, ha valaki változtat. De amióta van premium ezt a szart nem lehet rendesen beállítani, mert azt kér hozzá. A mocskos kapitalizmus.
több mint 13 éve
a 22. péntek is jó nekem csak elbasztam a pipálgatástkristof
úgy érzem magam, mint egy osztályfőnök a kisegítőben

több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
így van, poén lesz, hogy ha valakinek nem jó egy dátum, fogja, aztán átszerkeszti 4-5 embernél.. 😀