NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 750
44
01:30 Georgia Tech @ #7 Georgia
GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 13 éve
Én úgy töltöttem ki, hogy feltételezem nem délután négykor szeretnénk elkezdeni, hanem olyan este 8 fél 9 magasságában.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 13 éve
De fasza kiegyensúlyozott a poll 😀
több mint 13 éve
ahaminkább azt a fassságot töröljük, hogy aki nem húz időben/nincs jelen BPA-t kapbriareosÉs akkor mi legyen helyette? Csúszik lefele a pick, és majd ha ideér akkor húzhat?tenorx
több mint 13 éve
inkább azt a fassságot töröljük, hogy aki nem húz időben/nincs jelen BPA-t kapbriareosÉs akkor mi legyen helyette? Csúszik lefele a pick, és majd ha ideér akkor húzhat?
több mint 13 éve
inkább azt a fassságot töröljük, hogy aki nem húz időben/nincs jelen BPA-t kap
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
iden toroljuk mar azt a faszsagot h ugy probaltok meg tradelni h utana sem neztek hany gazdaja volt annak a szajbakurt picknek. amugy ha toroljuk ezt a szabalyt akkor sztem a 90 mpt feljebbvihetnenk egy poppet.
több mint 13 éve
Ja, idén töröljük már azt a faszságot, hogy 3. kör alatt nem lehet picket tradelni draft közben.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
én attól is ki szoktam akadni, mikor megy hogy "siessünk már", "húzzál" és a társaiigen en tavaly pl sipakoltam a 6. korben.
oké, kell legyen valami dinamikája az egésznek, de évente egyszer van ilyen dzsembori, igazán kibírható akár 5 óra hosszat is...JJ
ott mar erot vesz a faradtsag es ingerlekenyebb/turelmetlenebb az ember.
de levontam a tanulsagot. friss a kekim. 6. kort barkitol megveszem.
több mint 13 éve
én attól is ki szoktam akadni, mikor megy hogy "siessünk már", "húzzál" és a társaioké, kell legyen valami dinamikája az egésznek, de évente egyszer van ilyen dzsembori, igazán kibírható akár 5 óra hosszat is...
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
persze, hogy izgulok.izgulsz mar ? 😊Fakecards_fan volt aki konkretan azt a dumat nyomta vmelyik draftnapra h az neki azert nem jo mert sulielotti nap es lekell fekudnie koran. mellesleg az osszes ilyen picsogast keptelen vagyok feldolgozni.az hagyján bazzeg, de mindjárt itt az érettségiHöri
f12 van. newman te hnap nem mesz iskolaba ?Fake
remélem jó nehéz lesz, hogy nehogy véletlen pár kis surmó kitúrjon a helyemről
több mint 13 éve
cards_fan volt aki konkretan azt a dumat nyomta vmelyik draftnapra h az neki azert nem jo mert sulielotti nap es lekell fekudnie koran. mellesleg az osszes ilyen picsogast keptelen vagyok feldolgozni.mondom,éjfélig alap,hogy fent vagyok,van amikor tovább is,csak a hajnali 2-nek nem örülnék annyira,de,ha kell azt is megoldom...
f12 van. newman te hnap nem mesz iskolaba ?
szerk.: mellesleg sztem nagyon tulvan dimenzionalva az h meddig tart.
netto 3.5-4 ora alatt siman kiporog a musor.Fake
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
izgulsz mar ? 😊cards_fan volt aki konkretan azt a dumat nyomta vmelyik draftnapra h az neki azert nem jo mert sulielotti nap es lekell fekudnie koran. mellesleg az osszes ilyen picsogast keptelen vagyok feldolgozni.az hagyján bazzeg, de mindjárt itt az érettségiHöri
több mint 13 éve
cards_fan volt aki konkretan azt a dumat nyomta vmelyik draftnapra h az neki azert nem jo mert sulielotti nap es lekell fekudnie koran. mellesleg az osszes ilyen picsogast keptelen vagyok feldolgozni.az hagyján bazzeg, de mindjárt itt az érettségi
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
cards_fan volt aki konkretan azt a dumat nyomta vmelyik draftnapra h az neki azert nem jo mert sulielotti nap es lekell fekudnie koran. mellesleg az osszes ilyen picsogast keptelen vagyok feldolgozni.f12 van. newman te hnap nem mesz iskolaba ?
szerk.: mellesleg sztem nagyon tulvan dimenzionalva az h meddig tart.
netto 3.5-4 ora alatt siman kiporog a musor.
több mint 13 éve
mindegy,leszarom,ha az a nap lesz kiválasztva,akkor megoldom 😛
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
miért? kihagyod az első két órát. na und?éjfél még simán belefér,csak az ilyen hajnali 2 órának nem örülnék felhőtlenül 😛Newmanén tuti túlkapnám már az első kör közepén,a kocsmai összeülés alkalmával,így meg fos lenne a draftomezért már tavaly is megkapta a magáét mindenki. tényleg nagyon durva éjfélkor lefeküdni ha másnap iskola van és nem munka...haromt
nem mintha,így nem lenne az... 😀
táblázat kitöltve,az az egy piros amit nyomtam,az is lehet,hogy jó lesz,kérdés,hogy megyek-e másnap suliba 😛Newman
több mint 13 éve
Még jó, hogy a macskám szülinapja augusztusban van 😊 Egyébként nekem csak az a péntek meg szombat gáz, mert táborban leszek, illetve azon a héten vasárnap nem tudom mennyire fogok jól draftolni 😀
több mint 13 éve
éjfél még simán belefér,csak az ilyen hajnali 2 órának nem örülnék felhőtlenül 😛én tuti túlkapnám már az első kör közepén,a kocsmai összeülés alkalmával,így meg fos lenne a draftomezért már tavaly is megkapta a magáét mindenki. tényleg nagyon durva éjfélkor lefeküdni ha másnap iskola van és nem munka...haromt
táblázat kitöltve,az az egy piros amit nyomtam,az is lehet,hogy jó lesz,kérdés,hogy megyek-e másnap suliba 😛Newman
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
én tuti túlkapnám már az első kör közepén,a kocsmai összeülés alkalmával,így meg fos lenne a draftomezért már tavaly is megkapta a magáét mindenki. tényleg nagyon durva éjfélkor lefeküdni ha másnap iskola van és nem munka...
több mint 13 éve
én tuti túlkapnám már az első kör közepén,a kocsmai összeülés alkalmával,így meg fos lenne a draftomnem mintha,így nem lenne az... 😀
táblázat kitöltve,az az egy piros amit nyomtam,az is lehet,hogy jó lesz,kérdés,hogy megyek-e másnap suliba 😛
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
jó na közbe visszaolvastam és töröltem a hszt 😛a 22. péntek is jó nekem csak elbasztam a pipálgatástkristofúgy érzem magam, mint egy osztályfőnök a kisegítőbenHöri
több mint 13 éve
így van, poén lesz, hogy ha valakinek nem jó egy dátum, fogja, aztán átszerkeszti 4-5 embernél.. 😀fetomyKapok e-mailt, ha valaki változtat. De amióta van premium ezt a szart nem lehet rendesen beállítani, mert azt kér hozzá. A mocskos kapitalizmus.
több mint 13 éve
a 22. péntek is jó nekem csak elbasztam a pipálgatástkristofúgy érzem magam, mint egy osztályfőnök a kisegítőben
több mint 13 éve
így van, poén lesz, hogy ha valakinek nem jó egy dátum, fogja, aztán átszerkeszti 4-5 embernél.. 😀