NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 750
44
01:30 Georgia Tech @ #7 Georgia
GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 13 éve
Roy Williamsre is rálicitálhatott volna valaki 😀tenorxÍgy is szégyenlem magamat hogy van Dallas playa a rosteren...
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Roy Williamsre is rálicitálhatott volna valaki 😀
több mint 13 éve
braxa88
12 534
de örülik h a browns gm akkor rámlicitált és vittem kevesebbért Santanát 😀
több mint 13 éve
engem meg is lepett Evans maradása.lee evans-féle igazoláshoz képest ez semmi 😂braxa88kár h egy nagyon nem egy szintű a 2 wr... 😛braxa88Az egy dolog. de 30 éves lesz a playa idén. 5 év múlva hol fog érni évi 6 és felet. Egyébként szvsz. nem lehet növekvő fizuja annyi évesen.eaglesmcnabb
7.3 milliós átlagbérért dolgozik 4 évig.
Cut után szerintem röhögve vissza lehetett volna vinni a fizetés 80%-ánál kevesebbért.
több mint 13 éve
braxa88
12 534
lee evans-féle igazoláshoz képest ez semmi 😂Az egy dolog. de 30 éves lesz a playa idén. 5 év múlva hol fog érni évi 6 és felet. Egyébként szvsz. nem lehet növekvő fizuja annyi évesen.eaglesmcnabbAzért a caphitért, amit pár év múlva fog kapni kezdő WR-t hoztam 😛eaglesmcnabbkár h egy nagyon nem egy szintű a 2 wr... 😛braxa88
több mint 13 éve
szaba
10 556
ezt mindig elfelejtem... javítottamadam8Semmi gond. A véredben van. :cool:
több mint 13 éve
szaba
10 556
33 éves kor után vannak a WR-ek korlátozva, szóval adam írd csak át szépen.Az egy dolog. de 30 éves lesz a playa idén. 5 év múlva hol fog érni évi 6 és felet. Egyébként szvsz. nem lehet növekvő fizuja annyi évesen.eaglesmcnabbAzért a caphitért, amit pár év múlva fog kapni kezdő WR-t hoztam 😛eaglesmcnabbkár h egy nagyon nem egy szintű a 2 wr... 😛braxa88
több mint 13 éve
Az egy dolog. de 30 éves lesz a playa idén. 5 év múlva hol fog érni évi 6 és felet. Egyébként szvsz. nem lehet növekvő fizuja annyi évesen.kár h egy nagyon nem egy szintű a 2 wr... 😛braxa88washingtonban az évezred WR-je 😊Azért a caphitért, amit pár év múlva fog kapni kezdő WR-t hoztam 😛eaglesmcnabb
csoport pipálva is van 😛Stez
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
szaba
10 556
Anyámat ne állítsam az utcára?Mark Clayton 2.000.000??tenorxnem h adná egy jövő évi első kört massaquoiért 😀braxa88
Megoldom úgy Clayton fizuját - ha az enyém lesz - hogy ne okozzon gondot.
több mint 13 éve
2. körért vihető volt Avery is mondjuk.Mark Clayton 2.000.000??tenorxnem h adná egy jövő évi első kört massaquoiért 😀braxa88
több mint 13 éve
braxa88
12 534
Mark Clayton 2.000.000??tenorxnem h adná egy jövő évi első kört massaquoiért 😀
több mint 13 éve
Mark Clayton 2.000.000??
több mint 13 éve
braxa88
12 534
kár h egy nagyon nem egy szintű a 2 wr... 😛washingtonban az évezred WR-je 😊Azért a caphitért, amit pár év múlva fog kapni kezdő WR-t hoztam 😛eaglesmcnabb
több mint 13 éve
1/11-ről 15-18-ra mozognék, szóval lehet keresni, akit érdekel
több mint 13 éve
washingtonban az évezred WR-je 😊Azért a caphitért, amit pár év múlva fog kapni kezdő WR-t hoztam 😛
több mint 13 éve
washingtonban az évezred WR-je 😊csoport pipálva is van 😛
több mint 13 éve
szaba
10 556
Buzi somos.
több mint 13 éve
Floyd okos fiú 😀
több mint 13 éve
Fake már a supplemental draftra készül 😛lol,ezt meg most találtam róla 😀
Floyd was suspended indefinitely by Notre Dame after he was cited for drunken driving and authorities said his blood-alcohol level was more than twice the legal limit, the Associated Press reports. (Mar 21)
több mint 13 éve
Floydot?
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
jolvan iden is fogok wrt draftolni. mostmar nem is az lesz a kerdes az elso 2 draftombol kiindulva h fogok-ehanem az h mennyit es hol ? 😀
elso evemben felmasztam robiskieert az elso kor vegebe. ezt makoltam mert fetomy elvitte tavaly egy idei elso korert.
jott meg a bpa bizottsag dontese alapjan ugyanebben a classban dillard akit csipnek jacksonvilleben csak mindig irre kerul szezonkezdes elott es mampi swift akit csak azert tarolok meg mindig mert a hipos elkapoknak buffaloban nagy a keletje
ezert jott egyik udfa huzasommal toone is tavaly.
tavaly 2 pickem volt a 2. kor elejen. kvara nem akartam wrt huzni de csak leesett bay-bay es a vegen gettis is jott.
iden meg egy halom fos volt a wr fa. sehol egy hasznalhato arc v normalisan megbuvo project. swainre meg ramentem vna mondjuk mert azert ha mas nem stbe jo lenne csak a vegen ledumaltam magam rola 😕
meg a vegen beujitom floydot az elso korben. reachnek reach de kicsire nem adunk 😀
több mint 13 éve
Változott a keki. Aki szeret a 4. körben draftolni, az keressen. 😊