NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 749
44
01:30 Georgia Tech @ #7 Georgia
GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 13 éve
Én bízok egy Kolb tradeben 😀Mike BUST Williams>all 😀tenorxFőleg Charlie JesusChrist-al ...szaba
több mint 13 éve
Mike BUST Williams>all 😀
több mint 13 éve
szaba
10 556
Inkább adnék Floydnak 3 millát egy Riversszel a háta mögött, és egy elvágyódó Vincent Jacksonnal előtte, mint egy Tebow által támogatott Lloyd-nak 4,5 millát, aki kapott egy olyan főedzőt, akinek a korábbi csapata több yardot futott, mint passzolt, és van mellette egy Royal - Bey-Bey - Decker trió...somoskovigAnnyit hozzátennék, hogy Floyd jelenleg UFA, és korántsem biztos, hogy marad...
több mint 13 éve
Inkább adnék Floydnak 3 millát egy Riversszel a háta mögött, és egy elvágyódó Vincent Jacksonnal előtte, mint egy Tebow által támogatott Lloyd-nak 4,5 millát, aki kapott egy olyan főedzőt, akinek a korábbi csapata több yardot futott, mint passzolt, és van mellette egy Royal - Bey-Bey - Decker trió...somoskovigNyilván, de attól még ő sem éri meg a pénzét...
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Inkább adnék Floydnak 3 millát egy Riversszel a háta mögött, és egy elvágyódó Vincent Jacksonnal előtte, mint egy Tebow által támogatott Lloyd-nak 4,5 millát, aki kapott egy olyan főedzőt, akinek a korábbi csapata több yardot futott, mint passzolt, és van mellette egy Royal - Bey-Bey - Decker trió...
több mint 13 éve
őt nyomjad csak, szaba bele van buzulva, mert köcsög ő is, ezért megad mindent érte 😛😂Jaja, Randy baráti fizujával idén még mindenképp megoldás.szabaMegatron, Steve Smith
jó reggelt..Stez
Egyébként szaba remélem tudod, hogy Malcolm barátunk is túl lesz fizetve 😀eaglesmcnabb
több mint 13 éve
szaba
10 556
És engem ez hol szokott érdekelni?😂Jaja, Randy baráti fizujával idén még mindenképp megoldás.szabaMegatron, Steve Smith
jó reggelt..Stez
Egyébként szaba remélem tudod, hogy Malcolm barátunk is túl lesz fizetve 😀eaglesmcnabb
szerk: Malcom és nem Malcolm.
több mint 13 éve
😂Megatron, Steve SmithEngem végül is nem nagyon izgat, nincs nagyon szükségem WR-re 😊StezJaja, Randy baráti fizujával idén még mindenképp megoldás.szaba
jó reggelt..Stez
Egyébként szaba remélem tudod, hogy Malcom barátunk is túl lesz fizetve 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
szaba
10 556
Tudom h vannak, de őket nem lehet szemrehányni 😀Megatron, Steve SmithEngem végül is nem nagyon izgat, nincs nagyon szükségem WR-re 😊StezJaja, Randy baráti fizujával idén még mindenképp megoldás.szaba
jó reggelt..Stez
több mint 13 éve
Megatron, Steve SmithJaja, Randy baráti fizujával idén még mindenképp megoldás.szabaMegkapja a nagy pénzt, aztán elfelejt játszani. IRL is 😀szabaEngem végül is nem nagyon izgat, nincs nagyon szükségem WR-re 😊Stez
jó reggelt..
több mint 13 éve
szaba
10 556
Jaja, Randy baráti fizujával idén még mindenképp megoldás.Engem végül is nem nagyon izgat, nincs nagyon szükségem WR-re 😊Stezvagy nemStezMegkapja a nagy pénzt, aztán elfelejt játszani. IRL is 😀szaba
több mint 13 éve
Engem végül is nem nagyon izgat, nincs nagyon szükségem WR-re 😊Megkapja a nagy pénzt, aztán elfelejt játszani. IRL is 😀szabaLloyd mekkora bukta lesz, édes istenem... 😀somoskovigvagy nemStez
több mint 13 éve
szaba
10 556
Megkapja a nagy pénzt, aztán elfelejt játszani. IRL is 😀Lloyd mekkora bukta lesz, édes istenem... 😀somoskovigvagy nemStez
több mint 13 éve
Lloyd mekkora bukta lesz, édes istenem... 😀somoskovigvagy nem
több mint 13 éve
http://bowl.hu/modules/forum/viewtopic.php?pid=101014#p101014Újra frissült a keki, továbbra is keresnék 1/10 és 1/25 közötti picket idén, illetve 1-2 idei 2. körös pickemért lehet jelentkezni jövő évi pick fejében.
több mint 13 éve
Mire adtam én tegnap Stuckey-nak egy milát? Újabb tanulság, álmosan aludni kell, nem FA-zni. Sebaj, elfér rosteren, legalább játékát kedvelem...
több mint 13 éve
szinte biztos vagyok benne, hogy PP lesz az 1/1, nem véletlenül szereztem meg McFaddentsztem meg ez tok jol hangzik csak te meg nagyon nem szeretned ha vki szepen felmaszna eled PPert.1/2-re rávállalsz Jonesra?Dömeegyszerűen imádom a játékát, a combine pedig csak megerősített abban, hogy ilyen játékost nem engedhetek elmenni máshoz
ezerszer inkább "kockáztatok" vele, mint Fairley-val, szerencsére egy régóta keresett disznó DT-t sikerült szereznemJJ
delonso ugy is arulja az 1/1et gozerovel 😀
ettol fuggetlenul adom h julio akar meg az 1/2t is megerheti utolag
mert sztem olyan szorny lesz belole h azt orom lesz nezni az aktualis ellenfelek kivetelevel.
mi musort csinalnanak pl bradforddal 😀Fake
persze nem bánkódnék ha mégse így történne, de Jones is tökéletes lesz nekem
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
sztem meg ez tok jol hangzik csak te meg nagyon nem szeretned ha vki szepen felmaszna eled PPert.1/2-re rávállalsz Jonesra?Dömeegyszerűen imádom a játékát, a combine pedig csak megerősített abban, hogy ilyen játékost nem engedhetek elmenni máshoz
ezerszer inkább "kockáztatok" vele, mint Fairley-val, szerencsére egy régóta keresett disznó DT-t sikerült szereznemJJ
delonso ugy is arulja az 1/1et gozerovel 😀
ettol fuggetlenul adom h julio akar meg az 1/2t is megerheti utolag
mert sztem olyan szorny lesz belole h azt orom lesz nezni az aktualis ellenfelek kivetelevel.
mi musort csinalnanak pl bradforddal 😀
több mint 13 éve
akkor a végén kénytelen leszek feltradelni 1/1-re hogy az enyém lehessen? 😕
több mint 13 éve
1/2-re rávállalsz Jonesra?Dömeegyszerűen imádom a játékát, a combine pedig csak megerősített abban, hogy ilyen játékost nem engedhetek elmenni máshoz
ezerszer inkább "kockáztatok" vele, mint Fairley-val, szerencsére egy régóta keresett disznó DT-t sikerült szereznem
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
1/2-re rávállalsz Jonesra?
több mint 13 éve
Van egy 400k-t kereső állatom, kettő 2-3. WR és király denverim. Elisha ezzel lerendez mindenkit 😛 Nem is beszélve Buffalo legendájáról, Roosevelt-rőlharomtaz én WR sorom nem lesz gyenge a Colston, Meachem, Julio Jones, Sanders négyessel 😉
---