NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 745
44
01:30 Georgia Tech @ #7 Georgia
GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
bria --> brad smith boooooo es meghogy toled huzzanak a jetses buzik elfele 😛 na persze 😛Fakepersze hogy boo mert előlem viszi el. Mindegy. Úgyis jön két WR nemsokára
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
bria --> brad smith boooooo es meghogy toled huzzanak a jetses buzik elfele 😛 na persze 😛
több mint 13 éve
640 volt tavalyról.Sztem azt bekönyveltem, de mindegy. Felőlem lehet a tied.SoldadosTovábbá eltérés az általam vezetett rosterhez képest, hogy 2012-re nálad 1,08 milla caphitem van, nálam viszont csak 0,98 milla. Miből lehet a 100k-s eltérés?SoldadosSean McHughHöri
Shaffer 340, McHugh 100
több mint 13 éve
Sztem azt bekönyveltem, de mindegy. Felőlem lehet a tied.Sean McHughHöriHöri!Továbbá eltérés az általam vezetett rosterhez képest, hogy 2012-re nálad 1,08 milla caphitem van, nálam viszont csak 0,98 milla. Miből lehet a 100k-s eltérés?Soldados
Most hogy néztem Colon fizuja miatt a rosteremet, láttam, hogy Jeromey Clary OT (1,95M, 2M, 2,05M, 3,55M) hiányzik belőle, akit a Tampától szereztem ebben az off-seasonban.
Köszi.Soldados
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Sean McHughHöri!Továbbá eltérés az általam vezetett rosterhez képest, hogy 2012-re nálad 1,08 milla caphitem van, nálam viszont csak 0,98 milla. Miből lehet a 100k-s eltérés?Soldados
Most hogy néztem Colon fizuja miatt a rosteremet, láttam, hogy Jeromey Clary OT (1,95M, 2M, 2,05M, 3,55M) hiányzik belőle, akit a Tampától szereztem ebben az off-seasonban.
Köszi.Soldados
több mint 13 éve
Höri!Továbbá eltérés az általam vezetett rosterhez képest, hogy 2012-re nálad 1,08 milla caphitem van, nálam viszont csak 0,98 milla. Miből lehet a 100k-s eltérés?
Köszi.Soldados
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Steelers KeKí frissült.
több mint 13 éve
Höri!Most hogy néztem Colon fizuja miatt a rosteremet, láttam, hogy Jeromey Clary OT (1,95M, 2M, 2,05M, 3,55M) hiányzik belőle, akit a Tampától szereztem ebben az off-seasonban.
Köszi.
több mint 13 éve
Csúcsfej 😕
több mint 13 éve
tudom, király vagyok, elismerem 😛
több mint 13 éve
Fetomy egyre pihentebbek a vicceid 😀
több mint 13 éve
JJ Wattot? 😀 Még jó, hogy nem JJ Wyatt-nek hívják mert, akkor nagyot küzdhetnétek érte... 😛
több mint 13 éve
előre jelzem, a drafton PP-t vagy JJ-t húzom majd 1/2-vel
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Milyen jó lesz a Roy-Mike-Damian Williams trió :rolleyes:
több mint 13 éve
Ja, amúgy Höri: Russell Allen LB már a Rajna partján, Tennesseeben lógatja a lábát 😉fetomyte mindig tudsz nekem újat mondani
több mint 13 éve
Ja, amúgy Höri: Russell Allen LB már a Rajna partján, Tennesseeben lógatja a lábát 😉
több mint 13 éve
akinek túl magasak a wr árak, nálam kopogtathat 😛Wyatt3 első körért + 1 hatodikért (csak hogy nyerjen is valamit a franchise a businessen 😊 ) Harvin is vihető 😛
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Irigykedtek 😀Hallod Igor, szerintem visszatradelnek majd az elsőkörbe, és igazából A.J. Green, Julio Jones, Torrey Smith, Titus Young, Shipley, Jermaine Gresham, JEROME SIMPSON lesz a sorrend.
több mint 13 éve
Jo azert Simpsonnak volt 3 jo meccse 3 ev alatt... Garcon jobban fajt. De mondjuk ott meg csak azt kell eltalalni, melyik WR-t huzza a Colts.Engem a Jerome Simpson fele licit bosszant jobban, gondoltam bestealezem majd.. eleg kockazatos pick, de mivel en draftoltam anno (fokepp a monstre meretu kezei miatt), meg jo volt ellenunk, hatha. Persze Kulakovics Tenorexovics elvtars hozzavag 40 millio rubelt, ot evre.nagy WR guru vagy Igor, Simpson mellett Garcon waivelése is bejöttHöri
Sok sikert neki AJ Green, Shipley es Bubba Caldwell mellett, Jordan Palmerrel 😛 😂Igor
Bizony - QB, WR, mindenhez ertek.
Talan a DL/OL-valasztasaim azert eleg jok, az egy szem Washingtont leszamitva.. meg ugye relative a tobbi poszthoz kepest.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 13 éve
te inkább emeld a saját ajánlatodat Hesterre 8 millára 😊Engem a Jerome Simpson fele licit bosszant jobban, gondoltam bestealezem majd.. Igor+1
vártam 3 percet, kémlelni az ellenfelek licitjeit, aztán láttam mit művel az Oroszlán...eaglesmcnabb
több mint 13 éve
Engem a Jerome Simpson fele licit bosszant jobban, gondoltam bestealezem majd.. Igor+1
vártam 3 percet, kémlelni az ellenfelek licitjeit, aztán láttam mit művel az Oroszlán...
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Engem a Jerome Simpson fele licit bosszant jobban, gondoltam bestealezem majd.. eleg kockazatos pick, de mivel en draftoltam anno (fokepp a monstre meretu kezei miatt), meg jo volt ellenunk, hatha. Persze Kulakovics Tenorexovics elvtars hozzavag 40 millio rubelt, ot evre.nagy WR guru vagy Igor, Simpson mellett Garcon waivelése is bejött
Sok sikert neki AJ Green, Shipley es Bubba Caldwell mellett, Jordan Palmerrel 😛 😂Igor