GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 7 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Rosenhaus táblázat 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 15 éve
hiába na, nem sok embernek van trade-elhetnékje, vicces lenne mondjuk egy trade-ek nélküli draftWyatthát ezaz, nincs egy normális tradepartner már 😀:S Pedig be akarnám előzni somosékat a tradebuzi versenyben 😂
több mint 15 éve
jó PR, respekt, bár nekem is hátul kéne lennem nagyon , hiányolom magam 😀
több mint 15 éve
hiába na, nem sok embernek van trade-elhetnékje, vicces lenne mondjuk egy trade-ek nélküli draft

több mint 15 éve
Tetszik, szép munka, sajnos reálisak a dolgok amiket az enyéimről írsz...
több mint 15 éve
Szép és igényes, zsír, grat Braxa.Jó az ha feljön az ember és néha ilyet is lát a sok észosztáson kívül.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 15 éve
lájk júmajd meglepődtök szabával 😛braxa88na jólvan akkor az első részt lehet még ma feldobom 😊braxa88Jíí, ha hátulról indulsz akkor benne leszek 😀tenorx
több mint 15 éve
Szép munka braxa, tényleg. Az meg külön plusz, hogy küllemre is összeraktad. Várom én is a folytatást, bár reméljük, még egy darabig nem tűnök fel benne 😀
több mint 15 éve
Egyrészt kevesebbet, mint egy poénos, vagy annak vélt beszólás (emlékszem én, hogy az általam összegyűjtött GM-i statisztikámra 3-4 dislike érkezett...), másrészt a tartalmas HSZ-re adott "like" értékét teljesen elvette, hogy a vicceskedő, beszóló típusú HSZ-ekre érkezett liketenger. Miért? Mert utóbbi típusú HSZ-ből sokkal több van és volt. Tehát a like-karma nem azt mutatta meg, hogy ki ír sok hasznos, tartalmas HSZ-t, hanem hogy ki offol a legtöbbet...Szép munka braxa. Bár az ilyen hasznos, tartalmas, építő jellegű HSZ-ek kaptak volna mindig is like-ot, akkor lett volna értelme a rendszernek.azért kaptak azok is szerintem 😊fetomy
Respect.Soldados
De a lényeg, hogy ez ritka tartalmas HSZ volt braxától, amely nyilvánvalóan időigényes munka volt megírni és utánanézni a dolgokat.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 15 éve
Szép munka braxa. Bár az ilyen hasznos, tartalmas, építő jellegű HSZ-ek kaptak volna mindig is like-ot, akkor lett volna értelme a rendszernek.azért kaptak azok is szerintem 😊
Respect.Soldados
több mint 15 éve
Szép munka braxa. Bár az ilyen hasznos, tartalmas, építő jellegű HSZ-ek kaptak volna mindig is like-ot, akkor lett volna értelme a rendszernek.Respect.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 15 éve
Wyattől kéne valami jogdíj amiért mind2 supersleeperemet elvitte 😕Höribocsi😊
zárjuk kiSzegecsneked csitt 😀 téged már szépen kifizettelek 😀

több mint 15 éve
Wyattől kéne valami jogdíj amiért mind2 supersleeperemet elvitte 😕Hörizárjuk ki

The response must be equal to the threat.
több mint 15 éve
Teljesen elfogadom a véleményed. DRC-t szerintem jogosan szídtam a tavalyi szezonban nagyon szar teljesítményt nyújtott. 😊
több mint 15 éve
Wyattől kéne valami jogdíj amiért mind2 supersleeperemet elvitte 😕
több mint 15 éve
Veldheer azért gyaníthatóan fejlődni fog még ha div II-ből kezdőbe tudott kerülni már újoncként is 11-szer, két poszton is.Höriez igaz. jelenleg ennyire értékelem
több mint 15 éve
Köszönöm én is a munkád, azt azért remélem, hogy előrébb végzek majd😊
több mint 15 éve
Veldheer azért gyaníthatóan fejlődni fog még ha div II-ből kezdőbe tudott kerülni már újoncként is 11-szer, két poszton is.
több mint 15 éve
szép munka, de azért a 25. helyet vétóznám. Tavaly is PO-s voltam egy Matt Leinartal 😊Azért Veldheer sem egy álom LT. 8FS, 5H, 7.5H 11meccsen volt kezdő.
Veldheer-el mi bajod? Levi Brown visszament RT-be a belső hármas nekem nagyon tetszik,
kíváncsi vagyok az előttem végzőkre miket írszFucu
de annyira nem rossz az OL-ed, még amikor először irtam akkor ugy irtam h az nem rossz. aztán mikor ellenőroztem váltottam, Baas érkezését annyira nem vettem figyelembe. de sztem nem mentél volna feljebb.
és mint irtam is nagyobb lyukak vannak.
+én a secondaryt elitnek mondtam és te vmelyik topicba szidtad DRC-t, ez kiegyenlíti az OLt 😀
több mint 15 éve
nagyon nagyon nagy respect
Oh, what a tangled web we weave
When first we practise to deceive!
több mint 15 éve
szép munka, de azért a 25. helyet vétóznám. Tavaly is PO-s voltam egy Matt Leinartal 😊Veldheer-el mi bajod? Levi Brown visszament RT-be a belső hármas nekem nagyon tetszik,
kíváncsi vagyok az előttem végzőkre miket írsz
több mint 15 éve
Hát ez igen szép 😊Azért meg külön örülök, hogy nem vagyok a last8-ben 😀
több mint 15 éve
fasza lettannyiba kötnék bele h nincs első köröm, úgyhogy wr sem jön ott 😀