NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 749
44
01:30 Georgia Tech @ #7 Georgia
GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 13 éve
braxa88
12 534
Van egy 400k-t kereső állatom, kettő 2-3. WR és király denverim. Elisha ezzel lerendez mindenkit 😛 Nem is beszélve Buffalo legendájáról, Roosevelt-rőlharomtmint már mondtam nekem mindenki IRL kezdő 😛
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Van egy 400k-t kereső állatom, kettő 2-3. WR és király denverim. Elisha ezzel lerendez mindenkit 😛 Nem is beszélve Buffalo legendájáról, Roosevelt-ről
több mint 13 éve
braxa88
12 534
Na ezennel a Bears sikeresnek tekinti a WR kört.Hester kezdő, de nem jó. +már kit érdekel h jó KR? 😛
Érkezett: Egy IRL Bears játékos, aki mellesleg kurvajó KR és idén kezdő volt, egy Kezdő WR aki alulról súrolta az 1000 yardot, illetve egy IRL 3. számú Eagles playa 😊
Ja és mindez szaré'-húgyé' 😀eaglesmcnabb
Armstrong egysíkú deep threat
Avant jó
több mint 13 éve
Na ezennel a Bears sikeresnek tekinti a WR kört.remek munka
Érkezett: Egy IRL Bears játékos, aki mellesleg kurvajó KR és idén kezdő volt, egy Kezdő WR aki alulról súrolta az 1000 yardot, illetve egy IRL 3. számú Eagles playa 😊
Ja és mindez szaré'-húgyé' 😀eaglesmcnabb
több mint 13 éve
Attól még 2szer is ki fogsz kapni tőlem idén 😀
több mint 13 éve
Na ezennel a Bears sikeresnek tekinti a WR kört.Érkezett: Egy IRL Bears játékos, aki mellesleg kurvajó KR és idén kezdő volt, egy Kezdő WR aki alulról súrolta az 1000 yardot, illetve egy IRL 3. számú Eagles playa 😊
Ja és mindez szaré'-húgyé' 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
milyen hardy ? 😀leszarom. az én csapatomba semmiképpen sem került volna. James Hardy 2.0haromtGaffney azért nem kellett mert jövőre UFA és baszhatom.Nem tudom miért értékelitek ennyire le Baldwint. Szerintem elég jó fegyver lesz, csak olyan csapatba kerüljön...eaglesmcnabb
Decker, ha lesz szezon egyre többet fog játszani, mert ugye Bey-Bey és Royal is műtött
Cotchery meg második WR lesz a Jetsben ha megjön a salary cap.
valóban emberre kellett volna a második kör, de most egyszerűen nem találtam ott olyan WR-t akit bátran neveznék kezdőnek. Ez lett számomra a combine és senior bowl tanulsága. JJ és AJ extra kiemelkedő, Hankerson még olyan akit esetleg egyből kezdetnék de ő ott már nem lett volna meg, Torrey meg Young nekem nagyon rizikósak.haromt
akkor mar inkabb ez
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
leszarom. az én csapatomba semmiképpen sem került volna. James Hardy 2.0Nem tudom miért értékelitek ennyire le Baldwint. Szerintem elég jó fegyver lesz, csak olyan csapatba kerüljön...eaglesmcnabblol, mert emberre kell 😀Gaffney azért nem kellett mert jövőre UFA és baszhatom.
de legalább egy nálam lévő denverit fizettél volna így túl 😛Wyatt
Decker, ha lesz szezon egyre többet fog játszani, mert ugye Bey-Bey és Royal is műtött
valóban emberre kellett volna a második kör, de most egyszerűen nem találtam ott olyan WR-t akit bátran neveznék kezdőnek. Ez lett számomra a combine és senior bowl tanulsága. JJ és AJ extra kiemelkedő, Hankerson még olyan akit esetleg egyből kezdetnék de ő ott már nem lett volna meg, Torrey meg Young nekem nagyon rizikósak.haromt
több mint 13 éve
Ha hagyom. 😛Összejön a dreamteam, Mike-Roy-Damian Williams!tenorxnekem minden WRem IRL kezdő 😛 +Driver is ha gyünbraxa88
több mint 13 éve
Nekem is, nagyon bízok abban, hogy Kolb kap valahol normális kezdő pozíciót :rolleyes:
több mint 13 éve
Nem tudom miért értékelitek ennyire le Baldwint. Szerintem elég jó fegyver lesz, csak olyan csapatba kerüljön...lol, mert emberre kell 😀Gaffney azért nem kellett mert jövőre UFA és baszhatom.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
lol, mert emberre kell 😀Gaffney azért nem kellett mert jövőre UFA és baszhatom.
valóban emberre kellett volna a második kör, de most egyszerűen nem találtam ott olyan WR-t akit bátran neveznék kezdőnek. Ez lett számomra a combine és senior bowl tanulsága. JJ és AJ extra kiemelkedő, Hankerson még olyan akit esetleg egyből kezdetnék de ő ott már nem lett volna meg, Torrey meg Young nekem nagyon rizikósak.
több mint 13 éve
Ők is 😛 Kivéve Royt meg Damiant.Összejön a dreamteam, Mike-Roy-Damian Williams!tenorxnekem minden WRem IRL kezdő 😛 +Driver is ha gyünbraxa88
több mint 13 éve
braxa88
12 534
Összejön a dreamteam, Mike-Roy-Damian Williams!tenorxnekem minden WRem IRL kezdő 😛 +Driver is ha gyün
több mint 13 éve
Összejön a dreamteam, Mike-Roy-Damian Williams!
több mint 13 éve
Wyatt
26 306
lol, mert emberre kell 😀de legalább egy nálam lévő denverit fizettél volna így túl 😛
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
faszom a WR free agency-be 😛
több mint 13 éve
100-k-t emelni kell,ha nem emelsz évetmert?briareoskristóf te meg szarjál sünt 😛briareosinkább örülj h szólok h érvénytelen a licited 😛kristof
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
100.000el kell emelni de te csak 70el tettedmert?briareoskristóf te meg szarjál sünt 😛briareosinkább örülj h szólok h érvénytelen a licited 😛kristof
több mint 13 éve
mert?kristóf te meg szarjál sünt 😛briareosinkább örülj h szólok h érvénytelen a licited 😛kristof
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
kristóf te meg szarjál sünt 😛briareosinkább örülj h szólok h érvénytelen a licited 😛
több mint 13 éve
bria --> brad smith boooooo es meghogy toled huzzanak a jetses buzik elfele 😛 na persze 😛Fakeannyit szopatott minket, h öröm lesz a szar offensemben szenvedni látni.
kristóf te meg szarjál sünt 😛