NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 750
44
01:30 Georgia Tech @ #7 Georgia
GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
és én még kidobtam Freddie Barnes-t...
több mint 13 éve
Tryoutra jön, de szerintem PS-re be fog férni... Fantuz már kicsit öreg sajna, és Chicagoban többen vannak előtte.Ó, pedig Arceneaux-t én is felírtam anno magamnak, amikor leigazolta a Vikings, komoly battle-t nyomhattunk volna érte, Igor. 😛Dömewaiverről olcsóbb leszHöri
Ő akkor volt nagyon állat a kanadai egyetemi ligában, amikor kint voltam.. kb minden évben a legjobb WR volt.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 13 éve
Ó, pedig Arceneaux-t én is felírtam anno magamnak, amikor leigazolta a Vikings, komoly battle-t nyomhattunk volna érte, Igor. 😛Dömewaiverről olcsóbb lesz
több mint 13 éve
Ó, pedig Arceneaux-t én is felírtam anno magamnak, amikor leigazolta a Vikings, komoly battle-t nyomhattunk volna érte, Igor. 😛
több mint 13 éve
Gondoltam.. 😕 valszeg a PS-t nem néztem át elég jól. Átpötyögöm a másik topicba akkor időn túl.. CFL import ftw.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 13 éve
Királyság.. rossz topicba 😂IgorReed jax, Hill bears
a másik 2 maradhat...
több mint 13 éve
braxa88
12 534
jason hill chicagoban van
több mint 13 éve
Királyság.. rossz topicba 😂
több mint 13 éve
Közeli.. de viccesebbek lesznek. 4 gigasteal jön a Ravenshez tryoutra.Brett Swain vagy Craig Buster Davis? 😛Höriépp ez benne a poén. tuti rámegy valaki 23.59-kor valami használhatatlan arcraHöriÉn fogok küldeni éjfélit... már csak viccből megéri 😛
(most tesztelem az órát)Igor
(amúgy sanszos, hogy elnéztem a rostereket, és ebből kettő valakinél ott van rosteren.. akkor majd kiabál az adott GM)
több mint 13 éve
Brett Swain vagy Craig Buster Davis? 😛Én fogok küldeni éjfélit... már csak viccből megéri 😛kire? a Lavelle Hawkins-Dwayne Jarrett csodapárosra? más értelmes nem maradtharomtépp ez benne a poén. tuti rámegy valaki 23.59-kor valami használhatatlan arcraHöri
(most tesztelem az órát)Igor
több mint 13 éve
Én fogok küldeni éjfélit... már csak viccből megéri 😛épp ez benne a poén. tuti rámegy valaki 23.59-kor valami használhatatlan arcraHöriLesz éjféli hadjárat ?Hörikire? a Lavelle Hawkins-Dwayne Jarrett csodapárosra? más értelmes nem maradtharomt
(most tesztelem az órát)
több mint 13 éve
Majd jöhettek hozzám Mossért 😀
több mint 13 éve
épp ez benne a poén. tuti rámegy valaki 23.59-kor valami használhatatlan arcraLesz éjféli hadjárat ?Hörikire? a Lavelle Hawkins-Dwayne Jarrett csodapárosra? más értelmes nem maradtharomt
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Lesz éjféli hadjárat ?Hörikire? a Lavelle Hawkins-Dwayne Jarrett csodapárosra? más értelmes nem maradt
több mint 13 éve
http://www.youtube.com/watch?v=5W80Ae5hEOAJa, hát mondtam, hogy Cason kurvadrága 😛fetomyÉn meg mondtam, hogy utállak.szaba
több mint 13 éve
szaba
10 556
Ja, hát mondtam, hogy Cason kurvadrága 😛fetomyÉn meg mondtam, hogy utállak.
több mint 13 éve
Ja, hát mondtam, hogy Cason kurvadrága 😛
több mint 13 éve
Akkor jó, ha egy hátsó, de projectet PS-re dobok, talán idén is védve maradnak 😀Lenne egy kérdésem így PS kapcsán: nálunk is lehet a másikéból felszedni bárkit, vagy itt akit rárakok, akkor nem viszi el senki?DenyLehet, tavaly az volt, hogy nem-rookiek, ill. a 3-4. körös rookiek vihetők voltak, ha te aktív rosterre raktad. Az 5-7. körös rookiek védettek voltak.Döme
több mint 13 éve
Lenne egy kérdésem így PS kapcsán: nálunk is lehet a másikéból felszedni bárkit, vagy itt akit rárakok, akkor nem viszi el senki?DenyLehet, tavaly az volt, hogy nem-rookiek, ill. a 3-4. körös rookiek vihetők voltak, ha te aktív rosterre raktad. Az 5-7. körös rookiek védettek voltak.
több mint 13 éve
Lenne egy kérdésem így PS kapcsán: nálunk is lehet a másikéból felszedni bárkit, vagy itt akit rárakok, akkor nem viszi el senki?