GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 5 éve
Végkiárusítás - az alábbi depth játékosok (kondicionális) hátsó körös pickért vagy hasonló kaliberű depth játékosért (akár csomagban is) eladók:Robert Griffin III, QB
Taylor Gabriel, WR
Terry Godwin, WR
Dylan Cantrell, WR
Andrew Beck, TE
Ryan Schraeder, OT
Desmond Harrison, OT
James Looney, DT
Kylie Fitts, EDGE
Trevon Young, EDGE
Tanner Vallejo, LB
Mark Fields, CB
Brian Peavy, CB
Joshua Kalu, DB
Davante Davis, DB
több mint 5 éve
Köszönöm szépen!Valaki tudna nekem segíteni abban, hogy hol találom azt a listát, akiket IRL draftoltak nálunk viszont UDFA - k lettek? Előre is köszönöm!A Draft tracker mellé be lett téve egy új fül abban vannak.
Gergőke
Paul43
több mint 5 éve
Nagyon köszönöm!Valaki tudna nekem segíteni abban, hogy hol találom azt a listát, akiket IRL draftoltak nálunk viszont UDFA - k lettek? Előre is köszönöm!A Draft tracker mellé be lett téve egy új fül abban vannak.
Gergőke
Paul43
több mint 5 éve
Valaki tudna nekem segíteni abban, hogy hol találom azt a listát, akiket IRL draftoltak nálunk viszont UDFA - k lettek? Előre is köszönöm!A Draft tracker mellé be lett téve egy új fül abban vannak.
Gergőke
több mint 5 éve
Valaki tudna nekem segíteni abban, hogy hol találom azt a listát, akiket IRL draftoltak nálunk viszont UDFA - k lettek? Előre is köszönöm!Kb 7 nappal ezelőtti poszt ebben a chatben
Gergőke
több mint 5 éve
Valaki tudna nekem segíteni abban, hogy hol találom azt a listát, akiket IRL draftoltak nálunk viszont UDFA - k lettek? Előre is köszönöm!
több mint 5 éve
Még semmiről, ma este 8-ig lehet küldeni.Ma este a határidő ugye? Vagy lemaradtam valamiről?@vassadi: abszolut nem türelmetlenségből kérdem (bár ezt szerintem nem fogja senki elhinni nekem 😂😂), kb mikorra várható az udfa első kör eredmény? Holnap, holnapután?Lehet már ma este, lehet csak holnap, még nem tudom.
Paul43
vassadi
alatriste
több mint 5 éve
Ma este a határidő ugye? Vagy lemaradtam valamiről?@vassadi: abszolut nem türelmetlenségből kérdem (bár ezt szerintem nem fogja senki elhinni nekem 😂😂), kb mikorra várható az udfa első kör eredmény? Holnap, holnapután?Lehet már ma este, lehet csak holnap, még nem tudom.
Paul43
vassadi

Liverpool Fc
több mint 5 éve
@vassadi: abszolut nem türelmetlenségből kérdem (bár ezt szerintem nem fogja senki elhinni nekem 😂😂), kb mikorra várható az udfa első kör eredmény? Holnap, holnapután?Lehet már ma este, lehet csak holnap, még nem tudom.
Paul43
több mint 5 éve
@vassadi: abszolut nem türelmetlenségből kérdem (bár ezt szerintem nem fogja senki elhinni nekem 😂😂), kb mikorra várható az udfa első kör eredmény? Holnap, holnapután?
több mint 5 éve
Akinek szüksége van még egy kis minőségi mélyítésre a secondarybe, annak fel tudom ajánlani Michael Davist még 2 évig olcsón, jutányos áron. Ha nem jelentkezik érte senki, akkor is rosteren marad, viszont telített a poszt, máshol lehet nagyobb szükség van rá.
több mint 5 éve
Jövőre természetesen, és a nagyobb létszám miatt a cap limit is a szokásosnál valamivel nagyobb mértékben növekedhet.Nem idenre gondoltam, hanem a jövő szezonra.Nálunk is nagyobb lesz a roster, vagy maradunk az 53+10 főnél?Én amondó vagyok, idén már ne variáljunk. Gyakorlatilag egy komplett GM szezon lement már úgy, hogy mindenki abban a tudatban építette a csapatát, hogy 53+10 fő kell majd, valakinél már kvázi kész roster van; szerintem a GM szezon legvégén már nem érdemes megbolygatni az egészet.
gabokocka
vassadi
ljambrik
több mint 5 éve
Nem idenre gondoltam, hanem a jövő szezonra.Nálunk is nagyobb lesz a roster, vagy maradunk az 53+10 főnél?Én amondó vagyok, idén már ne variáljunk. Gyakorlatilag egy komplett GM szezon lement már úgy, hogy mindenki abban a tudatban építette a csapatát, hogy 53+10 fő kell majd, valakinél már kvázi kész roster van; szerintem a GM szezon legvégén már nem érdemes megbolygatni az egészet.
gabokocka
vassadi
több mint 5 éve
Mondjuk ps bővítést már tavaly is javasoltam (más okból). 😊Nálunk is nagyobb lesz a roster, vagy maradunk az 53+10 főnél?Én amondó vagyok, idén már ne variáljunk. Gyakorlatilag egy komplett GM szezon lement már úgy, hogy mindenki abban a tudatban építette a csapatát, hogy 53+10 fő kell majd, valakinél már kvázi kész roster van; szerintem a GM szezon legvégén már nem érdemes megbolygatni az egészet.
gabokocka
vassadi
több mint 5 éve
Ok, az UDFA-k miatt kérdeztem, nyilván annyit hozok, amennyire szükségem lesz.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 5 éve
Nálunk is nagyobb lesz a roster, vagy maradunk az 53+10 főnél?Én amondó vagyok, idén már ne variáljunk. Gyakorlatilag egy komplett GM szezon lement már úgy, hogy mindenki abban a tudatban építette a csapatát, hogy 53+10 fő kell majd, valakinél már kvázi kész roster van; szerintem a GM szezon legvégén már nem érdemes megbolygatni az egészet.
gabokocka
több mint 5 éve
Justin McCray, Zach Banner és Joey Hunt, mind rookie szerződéssel bármiért eladók. Semmi meglepi, valószínűleg a napokban waivelve lesznek.
több mint 5 éve
No pressure csak for my info, hogy a keretekkel kb mikor lesztek készen?
több mint 5 éve
Szerintem mind a keret mind a PS legyen ugyanakkora mint IRL a cap pedig nagyobb százalékkal nőjön mint IRL, hogy zárjuk az ollót.Nálunk is nagyobb lesz a roster, vagy maradunk az 53+10 főnél?Ha IRL nő a roster, akkor az a minimum, hogy nálunk is.
gabokocka
Nyilván a cap is a nagyobb rosterhez fog igazodni.
A PS már részletkérdés, hogy 10 vagy 14 a max.
Chargers LT
több mint 5 éve
Nálunk is nagyobb lesz a roster, vagy maradunk az 53+10 főnél?Ha IRL nő a roster, akkor az a minimum, hogy nálunk is.
gabokocka
Nyilván a cap is a nagyobb rosterhez fog igazodni.
A PS már részletkérdés, hogy 10 vagy 14 a max.
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 5 éve
Nálunk is nagyobb lesz a roster, vagy maradunk az 53+10 főnél?
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 5 éve
Most akkor mikortól lehet küldeni az udfa elsö körre a neveket?Még nem vagyok meg a sajátommal, estére talán meglesz és akkor onnantól. Fogok szólni.
Paul43
több mint 5 éve
Most akkor mikortól lehet küldeni az udfa elsö körre a neveket?
több mint 5 éve
A PS is nő, jövőre pedig 14 fo lesz, de a roster is.