GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 12 éve
Jó, hát, hogy te nem értesz semmit, csak magyarázod a hülyeségeidet, azt már megszoktamJobb lett volna akkor tovább feszíteni a húrt? 😊Miért, mit kellett volna csinálnia? Megreformálni a ligát?szaba
Csak simán tetszenek az ilyen, itt vagy pár hónapja, lófaszt nem csináltam még, de másnak beszólogatok, mert én vagyok a fasza gyerek emberek 😊Wyatt
Tudjuk, amúgy is minden úgy jó, ahogy van, akinek nem tetszik, az meg kapja beItt vagyok már X éve, úgyhogy én beszólogathatok, mert én vagyok az aktív rangidős PATS GM, Te meg maradjál csöndbeWyatt😛Rataxes
Tán az a bajod, hogy meg mertem említeni, hogy egy kb évig inaktív GM, aki már közben is hangoztatta, hogy egyébként annyira nem érdekli a játék, mennyi ideig fog maradni? Miután a komisz megsértődött, mert fel mertek hozni valamit, ami nem tetszett neki, ezért inkább kivágott egy embert? Igazad van, én vagyok a geciobb lett volna akkor tovább feszíteni a húrt? 😊Most ugye magadra gondolsz, amint iszonyat kulturáltan üdvözölted briát?Schleck
Csak simán tetszenek az ilyen, itt vagy pár hónapja, lófaszt nem csináltam még, de másnak beszólogatok, mert én vagyok a fasza gyerek emberek 😊Wyatt

több mint 12 éve
Mit kötekedsz. 😀nem így lesz, majd átírom mindjártRB?vassadi
na itt van, kitoltam 4 naposra és egybevettem a TE-t az ST-vel mert mind2 brutál izgi szokott lenni
QB: március 17-20
OL: március 21-24
DB: március 25-28
WR: március 29-április 1.
ST/TE: április 2-5.
front7: április 6-12.Höri
több mint 12 éve
RB?vassadiSzerintem a QB-kal lesz egyben.
.png)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 12 éve
😂Jobb lett volna akkor tovább feszíteni a húrt? 😊Te most menstruálsz? Mert más okot nem nagyon tudok elképzelni, hogy miért kötsz bele most shawnkába.SchleckEz a ki mennyit ír a csevegőbe alapján mért aktivitás kb. annyira releváns mint egy CB-nél a jóságot abban mérni h hány tackle-je van.empty taxiIgazad van, alapjába véve még felesleges is ez, hiszen csak az anyázások mennek bele, meg a hisztik. Legyen csak pár adminisztrációs topic, bejelentett időpontokkal, aztán jóvanWyatt
sok hülyeséget írtál már, de ez hasít a legalja halmaz felé.
több mint 12 éve
nem így lesz, majd átírom mindjártRB?
na itt van, kitoltam 4 naposra és egybevettem a TE-t az ST-vel mert mind2 brutál izgi szokott lenni
QB: március 17-20
OL: március 21-24
DB: március 25-28
WR: március 29-április 1.
ST/TE: április 2-5.
front7: április 6-12.Höri
több mint 12 éve
Hát én mégis idejöttem 😊 Szeretem olvasgatni az ilyen hszeiteket 😉Akkor maradj az olvasásnál. 😉
Függő vagyok kétségkívül. De szerencsére az már nem kényszerít arra, hogy visszajöjjek 😊fetomy
Wyatt, jól csinálod, meg kell hagyni. 😀
több mint 12 éve
Hát én mégis idejöttem 😊 Szeretem olvasgatni az ilyen hszeiteket 😉Függő vagyok kétségkívül. De szerencsére az már nem kényszerít arra, hogy visszajöjjek 😊
több mint 12 éve
obb lett volna akkor tovább feszíteni a húrt? 😊Most ugye magadra gondolsz, amint iszonyat kulturáltan üdvözölted briát?
több mint 12 éve
Itt vagyok már X éve, úgyhogy én beszólogathatok, mert én vagyok az aktív rangidős PATS GM, Te meg maradjál csöndbeWyatt😛
.png)
több mint 12 éve
Jobb lett volna akkor tovább feszíteni a húrt? 😊Miért, mit kellett volna csinálnia? Megreformálni a ligát?
több mint 12 éve
Jobb lett volna akkor tovább feszíteni a húrt? 😊Te most menstruálsz? Mert más okot nem nagyon tudok elképzelni, hogy miért kötsz bele most shawnkába.SchleckEz a ki mennyit ír a csevegőbe alapján mért aktivitás kb. annyira releváns mint egy CB-nél a jóságot abban mérni h hány tackle-je van.empty taxiIgazad van, alapjába véve még felesleges is ez, hiszen csak az anyázások mennek bele, meg a hisztik. Legyen csak pár adminisztrációs topic, bejelentett időpontokkal, aztán jóvanWyatt
Csak simán tetszenek az ilyen, itt vagy pár hónapja, lófaszt nem csináltam még, de másnak beszólogatok, mert én vagyok a fasza gyerek emberek 😊

több mint 12 éve
És te miért irkálsz ide?szabafüggő, szeretne visszajönni, de égő bevallani
több mint 12 éve
Majd ha hiányzol, szólunk. 😊 Már nem vagy a játékban, szóval nem kell idejönni.És te miért irkálsz ide?szabaMiért ne? Ha zavar elmehetsz 😉fetomy
több mint 12 éve
Rata, fetomy és Beki távozásával rámész a trade-buzi címre? 😀kristofSzemet vetettem az egyik RFA-ra, ennyi a történet 😊
.png)
több mint 12 éve
És te miért irkálsz ide?szabaMiért ne? Ha zavar elmehetsz 😉
több mint 12 éve
És te miért irkálsz ide?besértődés? ez negatív, keversz a beki-fetomy-emc vonulattal 😀shawnkaAz aranyos, hogy 7 nap alatt kilépett 7 GM, 4-en igen aktívak voltak (nem mintha ez számítana ott, ahol induláskor még ez feltétel volt), 6-an régiek, de még mindig képesek vagytok elhitetni magatokkal, hogy semmi probléma nincsen, csak besértődtünk 😊 Persze érthető, az egonak jobb elhinni, hogy király minden, csak pár gyerekes gm megsértődött 😊 Shawnka, tőled főleg megértem, hisz már a madden kilépésemnél sem tudtál olvasni, csak hajtogatni ezt az értelmes ego-kenegetést 😊fetomy
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Rata, fetomy és Beki távozásával rámész a trade-buzi címre? 😀
több mint 12 éve
besértődés? ez negatív, keversz a beki-fetomy-emc vonulattal 😀shawnkaAz aranyos, hogy 7 nap alatt kilépett 7 GM, 4-en igen aktívak voltak (nem mintha ez számítana ott, ahol induláskor még ez feltétel volt), 6-an régiek, de még mindig képesek vagytok elhitetni magatokkal, hogy semmi probléma nincsen, csak besértődtünk 😊 Persze érthető, az egonak jobb elhinni, hogy király minden, csak pár gyerekes gm megsértődött 😊 Shawnka, tőled főleg megértem, hisz már a madden kilépésemnél sem tudtál olvasni, csak hajtogatni ezt az értelmes ego-kenegetést 😊
több mint 12 éve
A Patsnek könnyű lesz új GM-et találni 😛 Schleck, ment egy PM! szerk.: Höri, Neked is! 😊RataxesSobri!
több mint 12 éve
A Patsnek könnyű lesz új GM-et találni 😛 Schleck, ment egy PM! szerk.: Höri, Neked is! 😊
.png)
több mint 12 éve
Nem értitek ezt: Wyatt próbálja előkészíteni a terepet a kilépéshez.
több mint 12 éve
szerintem ismerem magamat annyira, hogy tudjam ha befordultam valamin. de nyilván jobban értesz hozzám, mint én magamhoz 😀Nem keverlek senkivel, nyugodj meg 😊Wyattbesértődés? ez negatív, keversz a beki-fetomy-emc vonulattal 😀Na igen, pedig eddig olyan kurva aktív voltál 😀Majd jól visszaszopatom 😀Rataxesilyen obszcenitás mellett nem vagyok hajlandó tovább folytatni ezt a gonosz játékot.shawnka
Masszív két hónap alatt volt egy KeKí, meg egy viccesnek szánt oltogatás, majd egy besértődés egy rakat „valóban” kíséretében. De legalább látszik néha, hogy itt vagy 😀 😀Wyatt
egyébként tudtommal nem volt kikötés az eddig se, hogy telesírjak napi 12 oldalt a topikban, mert unatkozok és betegesen komolyan veszek egy fantasy játékot.shawnka
ok, megvan mibe vered éppen a csúfot:
több mint 12 éve
Te most menstruálsz? Mert más okot nem nagyon tudok elképzelni, hogy miért kötsz bele most shawnkába.Ez a ki mennyit ír a csevegőbe alapján mért aktivitás kb. annyira releváns mint egy CB-nél a jóságot abban mérni h hány tackle-je van.empty taxiIgazad van, alapjába véve még felesleges is ez, hiszen csak az anyázások mennek bele, meg a hisztik. Legyen csak pár adminisztrációs topic, bejelentett időpontokkal, aztán jóvanWyatt
több mint 12 éve
Nem keverlek senkivel, nyugodj meg 😊besértődés? ez negatív, keversz a beki-fetomy-emc vonulattal 😀Na igen, pedig eddig olyan kurva aktív voltál 😀Majd jól visszaszopatom 😀Rataxesilyen obszcenitás mellett nem vagyok hajlandó tovább folytatni ezt a gonosz játékot.shawnka
Masszív két hónap alatt volt egy KeKí, meg egy viccesnek szánt oltogatás, majd egy besértődés egy rakat „valóban” kíséretében. De legalább látszik néha, hogy itt vagy 😀 😀Wyatt
egyébként tudtommal nem volt kikötés az eddig se, hogy telesírjak napi 12 oldalt a topikban, mert unatkozok és betegesen komolyan veszek egy fantasy játékot.shawnka