NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Penn State Nittany Lions

3 feliratkozó

9 napja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 327 — Így remélem megfelelek nektek.....
Továbbra se lesz a kedvencem bármeddig jutunk 😔 ès azt remèltem a PSU tanult de hát...lehet itt változtatnom kellene a csapaton, ès nem nyugtat meg hogy máshol se biztos hogy jobb csak nem derült ki....

Szerkesztette: dande2
20 napja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 12 149 — Kinek mit intézett a kormánya
23 napja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 7 104 — Saturday Night Lights
https://a2.espncdn.com/combiner/i?img=%2Fphoto%2F2024%2F0921%2Fr1389902_1296x729_16-9.jpg
'He's got it': Penn State icon Kerry Collins likes what he sees in Drew Allar
Thirty years ago, Collins quarterbacked the last unbeaten Penn State team. Now Allar has the Nittany Lions unbeaten and aimed at their first playoff berth.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
2 hónapja
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 805
Nem tudom , hogy a PSU volt ennyire jó vagy a WVU ennyire putri.

criminal lawyer or criminal lawyer?
9 hónapja
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 317 — capitaine du château de Vienne 1487
Teljes mértékben megérdemli.

iktriad
POZ fo ever

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
9 hónapja
iktriad Jacksonville Jaguars 79 690 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Teljes mértékben megérdemli.
10 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 327 — Így remélem megfelelek nektek.....
Nagy fogásnak tűnik....kellett is ebbe az állományba. Bár ha Allar passzol...

Klaci79
Ha nem lesz aki passzoljon neki legfeljebb transzferel...nagyon megkavarja ez a dolgokat, értem miért van, viszont így ebben a formában nem tetszik, kicsit átestek a ló túlsó oldalára, nyilván nincs teljesen igazságos rendszer.
dande2
Ő már utolsó évét kezdi meg, tavaly is senior volt, úgyhogy innen már nem nagyon transferel sehová 😁
kapitnono
Ja jó nem figyeltem a mezt sem, azt hittem mèg most kezdi ☺️
10 hónapja
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 9 085 — WHO DAT!!!!

Klaci79
Ha nem lesz aki passzoljon neki legfeljebb transzferel...nagyon megkavarja ez a dolgokat, értem miért van, viszont így ebben a formában nem tetszik, kicsit átestek a ló túlsó oldalára, nyilván nincs teljesen igazságos rendszer.
dande2
Ő már utolsó évét kezdi meg, tavaly is senior volt, úgyhogy innen már nem nagyon transferel sehová 😁

10 hónapja

Klaci79
10 hónapja
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 103
12 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 12 149 — Kinek mit intézett a kormánya
Itt gyónom meg bűnöm
NFL pályára követeltem Sean Cliffordot az eredménykövetőben
több mint 2 éve

ha már Clifford maradt...nem tudom ez jó-e?
több mint 2 éve
Erről nyilván volt szó, csak én maradtam le
Penn State and HC James Franklin reached agreement on a new 10-year deal that keeps him under contract through 2031.
Klaci79
Nem, nem volt szó....😲😲😲 Inkább arról, hogy lelép...hááát ők tudják...csak csináljon már èrtèkelhető támadó játèkot, kemènyebb csapatok ellen is a papírformát meg stabilabban hozza
több mint 2 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 103
Erről nyilván volt szó, csak én maradtam le
Penn State and HC James Franklin reached agreement on a new 10-year deal that keeps him under contract through 2031.
több mint 3 éve
Bár így szezon közben, elején nem ideális, de felőlem mehet, nem csíptem igazán. Mondjuk nem mindegy ki jönne a helyére.
több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 359 — Lájkold a zsűrit!

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
aranytöküJimmy San Francisco 49ers Penn State Nittany Lions 108
Ez a Clifford gyerek katasztrófa..
több mint 4 éve
Matthew99 New Orleans Saints 9 618 — Invisible man

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
CharlieF Minnesota Vikings Notre Dame Fighting Irish 766
Ma láttam egy pasast Penn State pólóban, ráadásul nem egy akármilyenben, hanem király, vadiúj Nitanny Lions póló volt! Direkt megvártam, hogy nem turista-e, de megszólalt és bennszülött volt. Amiét ez érdekes, és leírom ide, az az, hogy mindez Albániában történt.
Most vagy az van, hogy az albán csávó úgy kapta külföldi rokontól és azt se tudja mi az, vagy van legalább egy Penn State fan Albániában. Bánom, hogy nem fotóztam le a fazont. 😀
több mint 6 éve
r.baggio Washington Commanders Vanderbilt Commodores 62 203 — no es importante
 twitter.com/roberthorvath24/status/935805388489977856

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
 www.sbnation.com/college-football/2017/7/5/15907796/penn-state-football-2017-preview-schedule-roster

---
több mint 7 éve
 twitter.com/MichaelAusiello/status/871788726950797312

---
több mint 7 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 279 — Beware the Slim Reaper!
 www.youtube.com/watch?v=NJkpTzJ58H4&list=PL2RRF9GtC9s08rka7yOSJObgzEEeUqnux&index=2

több mint 7 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Nem lehetnek azonosak a feltételek, ha nem egyértelmű mi alapján történik a besorolás, ergó szubjektív döntés születik.

Idén a Big Ten divízió tűnt a legerősebbnek, a Big Ten bajnoka pedig nincs a legjobb négyben, ami kész röhej.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!