NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 278
41
20:35 Florida vs Georgia [Jacksonville, Florida] - NET4+
Penn State Nittany Lions
3 feliratkozó
9 napja
Továbbra se lesz a kedvencem bármeddig jutunk 😔 ès azt remèltem a PSU tanult de hát...lehet itt változtatnom kellene a csapaton, ès nem nyugtat meg hogy máshol se biztos hogy jobb csak nem derült ki....James Franklin refused to comment on rape charges against former players. My story, with video (from @JacksonRanger1https://t.co/9pbLokyZag pic.twitter.com/JUMZWhMbOR
— Jon Sauber (@JonSauber) October 24, 2024
Szerkesztette: dande2
20 napja
GO PENN! @PennStateFball is officially #BowlBound 🎉#BowlSeason #WeAre #WeArePennState #collegefootball #cfb #college #football #postseason pic.twitter.com/EKHmLX7hzD
— Bowl Season (@BowlSeason) October 12, 2024
23 napja
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
2 hónapja
Amadeus the Young
32 805
Nem tudom , hogy a PSU volt ennyire jó vagy a WVU ennyire putri.
criminal lawyer or criminal lawyer?
9 hónapja
Teljes mértékben megérdemli.POZ fo ever
Paul Posluszny.
— Penn State Football (@PennStateFball) January 8, 2024
College Football Hall of Fame.#WeAre #LBU pic.twitter.com/eAVdTPfFEn
iktriad
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
9 hónapja
Teljes mértékben megérdemli. Paul Posluszny.
— Penn State Football (@PennStateFball) January 8, 2024
College Football Hall of Fame.#WeAre #LBU pic.twitter.com/eAVdTPfFEn
10 hónapja
Ja jó nem figyeltem a mezt sem, azt hittem mèg most kezdi ☺️Ő már utolsó évét kezdi meg, tavaly is senior volt, úgyhogy innen már nem nagyon transferel sehová 😁Nagy fogásnak tűnik....kellett is ebbe az állományba. Bár ha Allar passzol...Ha nem lesz aki passzoljon neki legfeljebb transzferel...nagyon megkavarja ez a dolgokat, értem miért van, viszont így ebben a formában nem tetszik, kicsit átestek a ló túlsó oldalára, nyilván nincs teljesen igazságos rendszer.
Klaci79
dande2
kapitnono
10 hónapja
Ő már utolsó évét kezdi meg, tavaly is senior volt, úgyhogy innen már nem nagyon transferel sehová 😁Nagy fogásnak tűnik....kellett is ebbe az állományba. Bár ha Allar passzol...Ha nem lesz aki passzoljon neki legfeljebb transzferel...nagyon megkavarja ez a dolgokat, értem miért van, viszont így ebben a formában nem tetszik, kicsit átestek a ló túlsó oldalára, nyilván nincs teljesen igazságos rendszer.
Klaci79
dande2
10 hónapja
Nagy fogásnak tűnik....kellett is ebbe az állományba. Bár ha Allar passzol...Ha nem lesz aki passzoljon neki legfeljebb transzferel...nagyon megkavarja ez a dolgokat, értem miért van, viszont így ebben a formában nem tetszik, kicsit átestek a ló túlsó oldalára, nyilván nincs teljesen igazságos rendszer.
Klaci79
10 hónapja
Klaci79
22 103
Nagy fogásnak tűnik....kellett is ebbe az állományba. Bár ha Allar passzol...12 hónapja
Itt gyónom meg bűnömNFL pályára követeltem Sean Cliffordot az eredménykövetőben
több mint 2 éve
The transfer portal is something that sounds way cooler than it actually is. https://t.co/61rAmgbvtc
— Dave Zangaro (@DZangaroNBCS) December 13, 2021
ha már Clifford maradt...nem tudom ez jó-e?
több mint 2 éve
Erről nyilván volt szó, csak én maradtam leNem, nem volt szó....😲😲😲 Inkább arról, hogy lelép...hááát ők tudják...csak csináljon már èrtèkelhető támadó játèkot, kemènyebb csapatok ellen is a papírformát meg stabilabban hozza
Penn State and HC James Franklin reached agreement on a new 10-year deal that keeps him under contract through 2031.
Klaci79
több mint 2 éve
Klaci79
22 103
Erről nyilván volt szó, csak én maradtam lePenn State and HC James Franklin reached agreement on a new 10-year deal that keeps him under contract through 2031.
több mint 3 éve
Bár így szezon közben, elején nem ideális, de felőlem mehet, nem csíptem igazán. Mondjuk nem mindegy ki jönne a helyére.
több mint 3 éve
Penn State HC James Franklin and USC have mutual interest https://t.co/pm8mCGOcSc
— NBC Sports EDGE College Football (@NBCSEdgeCFB) September 15, 2021
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
aranytöküJimmy
108
Ez a Clifford gyerek katasztrófa..
több mint 4 éve
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
CharlieF
766
Ma láttam egy pasast Penn State pólóban, ráadásul nem egy akármilyenben, hanem király, vadiúj Nitanny Lions póló volt! Direkt megvártam, hogy nem turista-e, de megszólalt és bennszülött volt. Amiét ez érdekes, és leírom ide, az az, hogy mindez Albániában történt. Most vagy az van, hogy az albán csávó úgy kapta külföldi rokontól és azt se tudja mi az, vagy van legalább egy Penn State fan Albániában. Bánom, hogy nem fotóztam le a fazont. 😀
több mint 6 éve
twitter.com/roberthorvath24/status/935805388489977856
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
www.sbnation.com/college-football/2017/7/5/15907796/penn-state-football-2017-preview-schedule-roster
---
több mint 7 éve
twitter.com/MichaelAusiello/status/871788726950797312
---
több mint 7 éve
Nem lehetnek azonosak a feltételek, ha nem egyértelmű mi alapján történik a besorolás, ergó szubjektív döntés születik.Idén a Big Ten divízió tűnt a legerősebbnek, a Big Ten bajnoka pedig nincs a legjobb négyben, ami kész röhej.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!