2015 NFL Draft
2 feliratkozó
több mint 10 éve
bírom én Devin Smitht, de Chan Gaileynek pont speedsterek nem kellenek.. Na mindegy, megyek venni vmi piát, 10-15 pick múlva re
több mint 10 éve
hol vagy dégébéStezÉn nagyon örülök annak, hogy ha valaki már egy ekkora seggfej, akkor meg is szopja.
több mint 10 éve
nincs draft Dimitroff trade nélkül 😀Menjünk már fel Rowe-ért.Kennyszerintem ő anélkül is meglesz nektekkapitnono
(mégha Pioli viszi a draftot,akkor is)
több mint 10 éve
jó persze, csak azért mert Geno Smith kisöccse?
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 10 éve
Vártam Strongot.
több mint 10 éve
Devin Smith karrierjének akkor annyi is 😛Newmannem is, jön Hundley mindjárt 😀
több mint 10 éve
Devin bazdmeg mineeeek???toamlátom, ma mindenütt megy a Schottenheimer.
több mint 10 éve
Devin bazdmeg mineeeek???
több mint 10 éve
én elég sokat, főleg Ajayit, de mindegy, eléggé érezhető volt, hogy Yeldon lesza mai nap folyamán egy ilyet nem láttam, de okés... 😛Newmanöt percen belül előszedek neked tíz tweetet arról, hogy a Jax mennyire kedveli Colemant és Ajayit is, szóval azért ez elég nonsense dolog 😀StezYeldon, délután telibe lőttem ezt a picketStezmivel kb dél óta írja kb.minden szakíró, hogy mennyire kedvelik, így annyira azért nem nagy teljesítmény.... 😛Newman
több mint 10 éve
akkor most gregory a jetsnekkapitnonoHundley lesz az
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
Menjünk már fel Rowe-ért.Kennyszerintem ő anélkül is meglesz nektek

több mint 10 éve
a mai nap folyamán egy ilyet nem láttam, de okés... 😛öt percen belül előszedek neked tíz tweetet arról, hogy a Jax mennyire kedveli Colemant és Ajayit is, szóval azért ez elég nonsense dolog 😀StezYeldon, délután telibe lőttem ezt a picketStezmivel kb dél óta írja kb.minden szakíró, hogy mennyire kedvelik, így annyira azért nem nagy teljesítmény.... 😛Newman
több mint 10 éve
Menjünk már fel Rowe-ért.Kennynana ő hozzánk jön
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
most jön Mannion 😀
több mint 10 éve
közvetítés elbaszta, Iktriad örülhet, nálunk van most a reklám 😀
több mint 10 éve
Nah, jöhet akkor egy DL ember.
több mint 10 éve
Katy Perry legyen a következőYeldon, délután telibe lőttem ezt a picketStezStez te mindenkit telibe lösz....ThundersNFL
több mint 10 éve
öt percen belül előszedek neked tíz tweetet arról, hogy a Jax mennyire kedveli Colemant és Ajayit is, szóval azért ez elég nonsense dolog 😀Yeldon, délután telibe lőttem ezt a picketStezmivel kb dél óta írja kb.minden szakíró, hogy mennyire kedvelik, így annyira azért nem nagy teljesítmény.... 😛Newman