2015 NFL Draft
2 feliratkozó
több mint 10 éve
mindig szakadok azon, ahogy Goodellt kifütyülik, az meg beleröhög az emberek képébe 😀
több mint 10 éve
simán lehet kamu az a szöveg, és azért második kör végén ha lecsúszik egy ilyen tehetség, elég nagy hiba lenne bent hagyni, főleg egy Pagano féle HC-nál, aki egy valamit tud nagyon, motiválni a játékosait és beszélni velükén is, de első 3körben ugye elv nem jön karakterproblémás....de 2/29en már téll steal lenneBorbinhoén amúgy örülnék, ha elvinnénk 😀Stezjól megszopja Gregory, hogy még a pro dayére sem tudott felszedni annyit, hogy legyen valami kilátása az edzőknek arról, milyen poszton játszathatnákStezelhozzuk 2/29en strong safetynek 😀Borbinho
több mint 10 éve
én is, de első 3körben ugye elv nem jön karakterproblémás....de 2/29en már téll steal lenneén amúgy örülnék, ha elvinnénk 😀Stezjól megszopja Gregory, hogy még a pro dayére sem tudott felszedni annyit, hogy legyen valami kilátása az edzőknek arról, milyen poszton játszathatnákStezelhozzuk 2/29en strong safetynek 😀Borbinho
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 10 éve
Előbb ki volt írva, mint bemondták! De szar!
több mint 10 éve
Eddie Goldman...
több mint 10 éve
az aranyember
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
én amúgy örülnék, ha elvinnénk 😀jól megszopja Gregory, hogy még a pro dayére sem tudott felszedni annyit, hogy legyen valami kilátása az edzőknek arról, milyen poszton játszathatnákStezelhozzuk 2/29en strong safetynek 😀Borbinho
több mint 10 éve
jól megszopja Gregory, hogy még a pro dayére sem tudott felszedni annyit, hogy legyen valami kilátása az edzőknek arról, milyen poszton játszathatnákStezbeszarok ha ledraftoljuk
több mint 10 éve
jól megszopja Gregory, hogy még a pro dayére sem tudott felszedni annyit, hogy legyen valami kilátása az edzőknek arról, milyen poszton játszathatnákStezelhozzuk 2/29en strong safetynek 😀
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 10 éve
jól megszopja Gregory, hogy még a pro dayére sem tudott felszedni annyit, hogy legyen valami kilátása az edzőknek arról, milyen poszton játszathatnák
több mint 10 éve
Gregory legyenBorbinhomajdnem
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
Gregory legyenBorbinhoa poszt stimmel...😀
több mint 10 éve
Gregory legyen
több mint 10 éve
egy WR-től az nem rossz...bár valaki nem ártana, aki oda is tudja dobni...mondjuk az OSU-t se a QB-k repítették tavalypersze, egy valamit tud, lefutni mindenkit 😀Stezbírom én Devin Smitht, de Chan Gaileynek pont speedsterek nem kellenek.. Na mindegy, megyek venni vmi piát, 10-15 pick múlva retoam28,2 yard/elkapás átlaga volt tavaly...uhhKlaci79
több mint 10 éve
az nfl.com szerint a Cards térdelt fel Landon Collinsért :dd
több mint 10 éve
na, annyit meccsenként megszokott dobni Geno/Fitz, szóval jó fit 😀bírom én Devin Smitht, de Chan Gaileynek pont speedsterek nem kellenek.. Na mindegy, megyek venni vmi piát, 10-15 pick múlva retoam28,2 yard/elkapás átlaga volt tavaly...uhhKlaci79
több mint 10 éve
persze, egy valamit tud, lefutni mindenkit 😀bírom én Devin Smitht, de Chan Gaileynek pont speedsterek nem kellenek.. Na mindegy, megyek venni vmi piát, 10-15 pick múlva retoam28,2 yard/elkapás átlaga volt tavaly...uhhKlaci79
több mint 10 éve
erről Jimmyt kéne megkérdezned 😀én is örülnék, de ő lesz a következő Jeffery, akivel valaki jól jár majd a második körbenStezhol vagy dégébéStezÉn nagyon örülök annak, hogy ha valaki már egy ekkora seggfej, akkor meg is szopja.Schleck
több mint 10 éve
bírom én Devin Smitht, de Chan Gaileynek pont speedsterek nem kellenek.. Na mindegy, megyek venni vmi piát, 10-15 pick múlva retoam28,2 yard/elkapás átlaga volt tavaly...uhh
több mint 10 éve
én is örülnék, de ő lesz a következő Jeffery, akivel valaki jól jár majd a második körbenhol vagy dégébéStezÉn nagyon örülök annak, hogy ha valaki már egy ekkora seggfej, akkor meg is szopja.Schleck