CFB követő 2024
4 feliratkozó
1 hónapja
Hajrá Tengerészet!
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
1 hónapja
Ritkaság, hogy 0-0 van 1 negyed utánHacsak nem az Iowa játszik. 😀
shagi0206
1 hónapja
gyáva népnek nincs hazája!Robi is mindig ezt mondja.
Löfli
A Volsnál nem akarnak QB-t cserélni?
1 hónapja
shagi0206
10 939
Ritkaság, hogy 0-0 van 1 negyed után
1 hónapja
gyáva népnek nincs hazája!
1 hónapja
Milroe megint eladja az endzoneban
1 hónapja
shagi0206
10 939
Tennesse kurva nagy hangulat.Jó lenne a meccs után még nagyobb lenne, mert az azt jelentené, hogy Ők nyertek 😊
Hendrix
1 hónapja
Hendrix
1 555
Tennesse kurva nagy hangulat.
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
1 hónapja
Let's go Vols! Igaz hang nélkül kell egyelőre néznem 😅
1 hónapja
Na idén mig nem néztem élőben ND meccset, itt az idő...de jó volt ez a Mizzou-Auburn...nem volt magas színvonal, de legalább küzdelmes volt...21:50 a hivatalos kezdés, szerencsére még nem maradtunk le semmiről
Már várom a TV meccset is, de úgy látom Robiék nem akarnak dolgozni ma este 😀
Klaci79
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
1 hónapja
Na találtam egyet. De egyèbkènt ezt továbbra is hülyesègnek tartom hogy elvesznek egy időkèrèst ha vki láthatóan tènyleg megsèrült....
1 hónapja
Klaci79
22 221
Na idén mig nem néztem élőben ND meccset, itt az idő...de jó volt ez a Mizzou-Auburn...nem volt magas színvonal, de legalább küzdelmes volt...Már várom a TV meccset is, de úgy látom Robiék nem akarnak dolgozni ma este 😀
1 hónapja
Klaci79
22 221
Tegye fel a kezét aki azt gondolta, hogy az Auburn a 14 pontos vezetést is elronthatja!1 hónapja
Auburn-Mizzou meccsen is óriási a végjáték!!!Életben a mixem!
Klaci79
1 hónapja
21:45 a hivatalos kickoff a Tennessee - Alabama meccsen, ugyanúgy Kovács Mátéval közvetítjük majd, ahogy a múlt hetitEltolták 21:50-re
r.baggio
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
1 hónapja
Kampman
28 323
Már elnézést, de koppintaszÉn meg annyira konzervatív vagyok, hogy egy Louisville-Rutgers meccsen olvastam el Ayn Rand Atlasz vállat von könyvét, melynek a vége annyira felcseszett, hogy ott helyben kidobtam a kukábaI love modern technológia, hogy a 105ösön is lehet mobilon nézni.2010-ben egy az Astoriás metrómegállóba kirakott, ingyen használható számítógépen néztem meg egy MNF végeredményét kora hajnalban 😀
zacknorb
Kampman
r.baggio
1 hónapja
Kampman
28 323
Auburn-Mizzou meccsen is óriási a végjáték!!!Vezet is a Tigers, de a Tigernsek még van ideje fordítani.
Klaci79
1 hónapja
Én meg annyira konzervatív vagyok, hogy egy Louisville-Rutgers meccsen olvastam el Ayn Rand Atlasz vállat von könyvét, melynek a vége annyira felcseszett, hogy ott helyben kidobtam a kukábaI love modern technológia, hogy a 105ösön is lehet mobilon nézni.2010-ben egy az Astoriás metrómegállóba kirakott, ingyen használható számítógépen néztem meg egy MNF végeredményét kora hajnalban 😀
zacknorb
Kampman
Szerkesztette: r.baggio
---
1 hónapja
Akkor ez eldőlt sajna csak az egyiknek lett meg 🥴
1 hónapja
Martinez, ball game
1 hónapja
Klaci79
22 221
Auburn-Mizzou meccsen is óriási a végjáték!!!
1 hónapja
Kampman
28 323
I love modern technológia, hogy a 105ösön is lehet mobilon nézni.2010-ben egy az Astoriás metrómegállóba kirakott, ingyen használható számítógépen néztem meg egy MNF végeredményét kora hajnalban 😀
zacknorb