CFB követő 2024
6 feliratkozó
több mint 1 éve
Williams enyhén üres volt

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
Nekem kuriózumként tetszik, bár kétségtelenül hosszú távon nézni eléggé agyzsibbasztó.A Boise pálya alapból másfél év letöltendő, mint a Coastal Carolina és az Eastern Washingtoné is.Milyen színkombinációk ezek tejóégHol van ez ahhoz a szemkápráztató gyönyörűséghez, amikor a sárga-barna mezes Central Michigan játszott a barna-sárga mezes Wyoming ellen a Boise State kék pályáján.
r.baggio
Kampman
zacknorb
több mint 1 éve
A Boise pálya alapból másfél év letöltendő, mint a Coastal Carolina és az Eastern Washingtoné is.Milyen színkombinációk ezek tejóégHol van ez ahhoz a szemkápráztató gyönyörűséghez, amikor a sárga-barna mezes Central Michigan játszott a barna-sárga mezes Wyoming ellen a Boise State kék pályáján.
r.baggio
Kampman
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Hétfőn végre életem első Potato Bowlját is leközvetíthetemMilyen színkombinációk ezek tejóégHol van ez ahhoz a szemkápráztató gyönyörűséghez, amikor a sárga-barna mezes Central Michigan játszott a barna-sárga mezes Wyoming ellen a Boise State kék pályáján.
r.baggio
Kampman
Btw remélem hallottátok az előző meccsen, hogy itt Clemson győzelmet tippeltem

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Milyen színkombinációk ezek tejóégHol van ez ahhoz a szemkápráztató gyönyörűséghez, amikor a sárga-barna mezes Central Michigan játszott a barna-sárga mezes Wyoming ellen a Boise State kék pályáján.
r.baggio
több mint 1 éve
Milyen színkombinációk ezek tejóég

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Na már akkor oké a cset.A reddit-korszakunk fájdalmasan rövid véget ért, de szerintem fenntartjuk amolyan végső megoldásnak, hasonló esetekre.
Ventura
több mint 1 éve
Na már akkor oké a cset.
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 1 éve
Na, nézzük meg, hogy szopnak ki a narancssárgák 😀 #Zomborimester
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Löflinek köszöndEz egy kínszenvedés volt, de cserébe hajnali kettőtől Zsombival az Arena4-en is hallhattok majd, mert ma duplát tolok 😊Èn nem bántam annyira 😊 köszi a fórumot vissza!!!
r.baggio
dande2

---
több mint 1 éve
Ez egy kínszenvedés volt, de cserébe hajnali kettőtől Zsombival az Arena4-en is hallhattok majd, mert ma duplát tolok 😊Mondjuk pont azon gondolkodtam, inkább te legyél szakkom a rosszabb meccseken, mert amennyire ismersz mindent az NCAA-ről van értelme végignézni 😉
r.baggio
Azért a hajnali már lehet normális is 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Ez egy kínszenvedés volt, de cserébe hajnali kettőtől Zsombival az Arena4-en is hallhattok majd, mert ma duplát tolok 😊Èn nem bántam annyira 😊 köszi a fórumot vissza!!!
r.baggio
több mint 1 éve
Ez egy kínszenvedés volt, de cserébe hajnali kettőtől Zsombival az Arena4-en is hallhattok majd, mert ma duplát tolok 😊

---
több mint 1 éve
mit futott ez a Theis gyerekElőbb jussanak túl a South Dakotán.Közben eldőlt, hogy nem lesz triplázás az FCS-ben és nem dönti meg Gronowski Easton Stick győzelmi csúcsát, csak beállítja. A North Dakota State megverte a South Dakota State-t 28-21-re. Cam Miller mind a 4 Bison TD-ben benne volt. A végén még draftolni fogják tavasszal. Na ezt se hittem volna 2 éve.hajrá Montana State!
iktriad
Löfli
iktriad

Don't blink!
több mint 1 éve
Előbb jussanak túl a South Dakotán.Közben eldőlt, hogy nem lesz triplázás az FCS-ben és nem dönti meg Gronowski Easton Stick győzelmi csúcsát, csak beállítja. A North Dakota State megverte a South Dakota State-t 28-21-re. Cam Miller mind a 4 Bison TD-ben benne volt. A végén még draftolni fogják tavasszal. Na ezt se hittem volna 2 éve.hajrá Montana State!
iktriad
Löfli
több mint 1 éve
Félidőtől néztem de mivel már akkor el dőlt ez az egész igazából minden mást csináltam. Kár, hogy a Vols hajnalban játszik, azt tuti offolom sajnos.
több mint 1 éve
Közben eldőlt, hogy nem lesz triplázás az FCS-ben és nem dönti meg Gronowski Easton Stick győzelmi csúcsát, csak beállítja. A North Dakota State megverte a South Dakota State-t 28-21-re. Cam Miller mind a 4 Bison TD-ben benne volt. A végén még draftolni fogják tavasszal. Na ezt se hittem volna 2 éve.hajrá Montana State!
iktriad

Don't blink!
több mint 1 éve
Közben eldőlt, hogy nem lesz triplázás az FCS-ben és nem dönti meg Gronowski Easton Stick győzelmi csúcsát, csak beállítja. A North Dakota State megverte a South Dakota State-t 28-21-re. Cam Miller mind a 4 Bison TD-ben benne volt. A végén még draftolni fogják tavasszal. Na ezt se hittem volna 2 éve.Helyes 😀
iktriad
több mint 1 éve
Na akkor ez megvan de tartok tőle Zseni szana szèt fog futni minket 😏
több mint 1 éve
Közben eldőlt, hogy nem lesz triplázás az FCS-ben és nem dönti meg Gronowski Easton Stick győzelmi csúcsát, csak beállítja. A North Dakota State megverte a South Dakota State-t 28-21-re. Cam Miller mind a 4 Bison TD-ben benne volt. A végén még draftolni fogják tavasszal. Na ezt se hittem volna 2 éve.
Szerkesztette: iktriad
több mint 1 éve
arról soha!ja hát ez így elég csúnya, le is jövök a bandwagonról gyorsan 😕Azt hittem a kábsziról jössz le
Löfli
Willie Parker

Don't blink!
több mint 1 éve
ja hát ez így elég csúnya, le is jövök a bandwagonról gyorsan 😕Azt hittem a kábsziról jössz le
Löfli
több mint 1 éve
semmi sem jön össze az SMU-nakA nullázás elleni harc sikerrel zárult
Löfli
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Hogy egy klasszikust idézzünk: Vége van kicsi...
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
semmi sem jön össze az SMU-nak

Don't blink!