CFB követő 2024
4 feliratkozó
1 hónapja
Kansas State közben szépen visszaszerezte a momentumot
1 hónapja
Klaci79
22 106
Na azért a BC-WKU se rossz meccs eddig...
1 hónapja
Flea flicker TD!Íme
Drip
x.com/Williams_Justin/status/1840075494680854766?t=4KPQEE1OVmxZab5JZEUAxg&s=19
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
1 hónapja
aztán egyből egy nagyon csúnya INT a K-State-től
1 hónapja
Volt vlami toborzo buntije a Michiganek? Vagy maguktol sikerult 2 olyan iranyitott talalni aki nem tud passzolni?Nincs 😊
beltazor
www.on3.com/nil/news/barstool-owner-dave-portnoy-offers-3-million-nil-to-get-michigan-top-10-qb-every-year/
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
1 hónapja
Klaci79
22 106
Na sikerült eljön élni a Hoosiers rögtön össze is fosta magát 🤣
1 hónapja
Volt vlami toborzo buntije a Michiganek? Vagy maguktol sikerult 2 olyan iranyitott talalni aki nem tud passzolni?
1 hónapja
Klaci79
22 106
És egyébként most a TD passz is jött...eddig sokkal jobb a HoosiersJó estét...na egy jó Indiana-Marylandre egyelőre benevezek 😊
Klaci79
r.baggio
1 hónapja
A BYU közben már 21:0-ra vezet a Baylor ellen, Dave Aranda lesz úgy tűnik az első kirúgott edző idén
---
1 hónapja
CFL draft 1/1 a képenJó estét...na egy jó Indiana-Marylandre egyelőre benevezek 😊
Klaci79
r.baggio
1 hónapja
Jó estét...na egy jó Indiana-Marylandre egyelőre benevezek 😊
Klaci79
---
1 hónapja
Mivel a Nebraska-Purduera nem találtam youtubeon semmit, így Ole Miss-Kentucky
1 hónapja
Klaci79
22 106
Jó estét...na egy jó Indiana-Marylandre egyelőre benevezek 😊
1 hónapja
hajnalig sajnos biztos nem leszek, de egy cowboys - wildcatsre most beneveztem. aztán majd meglátjuk, hogy váltok-e
1 hónapja
Toto21
5 913
OsU védelme pályán sincs
1 hónapja
6 órás meccsek közül melyik a legérdekesebb?Kiemelt komment
egy linket tud hozzá majd valaki? 😊
Toto21
Én ezt nézem most
www.youtube.com/live/3pGenjeBCPQ?si=3OG3eBkiRxjhKVU2
---
1 hónapja
Toto21
5 913
6 órás meccsek közül melyik a legérdekesebb?egy linket tud hozzá majd valaki? 😊
1 hónapja
Toto21
5 913
az esti meccsre szerintem ma fenn maradok. 😀 Nagyon jól hangzik. Eléggé hypolják idáig
1 hónapja
Megy már a gameday, kész aranybánya nagy beszólásokbólSaban felesége lesz a guest picker, most épp Saban meg az utódja, DeBoer egyszerre van a képernyőn, előbbi olyat szól, hogy utóbbinak könnyű dolga volt az irányítás átvételével, mert már bőven unták ott a pofáját 😊
---
1 hónapja
Ahh, köszi, nem figyeltem ☺️App State - Liberty Flames miért lett elhalasztva?nem halasztva, törölve
warr_b
Mi lesz a hétvégi sláger?zacknorb
Helene!
www.espn.com/college-football/story/_/id/41474913/helene-forces-cancelation-liberty-app-state-football-game
zacknorb
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
1 hónapja
App State - Liberty Flames miért lett elhalasztva?nem halasztva, törölve
warr_b
Mi lesz a hétvégi sláger?
Helene!
www.espn.com/college-football/story/_/id/41474913/helene-forces-cancelation-liberty-app-state-football-game
zacknorb
1 hónapja
Mind a Rutgers, mind a Washington egy marha impresszív és tetszetős futójátékot tolt, Manangai a Rutgersből pl. egészen beteg.
1 hónapja
és veretlen maradt a Rutgers!www.youtube.com/watch?v=xR0QZlV0MCI
---