CFB követő 2024
4 feliratkozó
1 hónapja
és a Cincy is vezet a csereQB-val menő ASU ellen a Nippert 100. szülinap és homecoming meccsen, durva full vörös szettben
1 hónapja
Mekkora játék, remek TD, go 'Canes
1 hónapja
Isaac Brown meg az év újonc futója
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
1 hónapja
holy shit, mekkora futás
1 hónapja
Jeanty árnyékában egyelőre szép csendben brutális szezonja van amúgy neki isA szezon felénél visszatértem az NCAA fogadásokhoz 😀A Skattebo TD legalább gyorsan jött😀
zacknorb
zacknorb
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
1 hónapja
valaki pls egy louisville streamet dobjon, kösziGO CARDS
Löfli
---
1 hónapja
A szezon felénél visszatértem az NCAA fogadásokhoz 😀A Skattebo TD legalább gyorsan jött😀
zacknorb
1 hónapja
valaki pls egy louisville streamet dobjon, kösziwww.youtube.com/watch?v=hJijNfojzHc
Löfli
1 hónapja
valaki pls egy louisville streamet dobjon, köszi
1 hónapja
A szezon felénél visszatértem az NCAA fogadásokhoz 😀
1 hónapja
Egyébként nekünk mièrt van kèt úgymond bye week?, vagy más csapatnál is így van csak a sok meccs miatt nem tűnik fel?Vannak olyan szezonok, amikor így jön ki a naptár
dande2
---
1 hónapja
Egyébként nekünk mièrt van kèt úgymond bye week?, vagy más csapatnál is így van csak a sok meccs miatt nem tűnik fel?Nekem is nemrég tűnt fel, hogy idén már mindenkinek 2 bye van.
dande2
1 hónapja
Egyébként nekünk mièrt van kèt úgymond bye week?, vagy más csapatnál is így van csak a sok meccs miatt nem tűnik fel?
1 hónapja
COLLEGE GAMEDAY!www.youtube.com/live/Pe09srXnS80?si=UIF-DV4cFwInwTTg
(kemény, hogy pont most van Austinban az f1 hétvége is)
---
1 hónapja
Most nézegetem vissza nappali takarítás közben a tegnapiakat.Ahogy a BYU a megpattanó pick után amit az észrevehetetlen játékos szerzett meg a You can't see me-t játsza, zseni.
1 hónapja
Óriási meccs volt, mindenki nézze meg legalább az öf-ót!
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
1 hónapja
Nagy nehezen behúzta a BYU, de ez a grafikon nagyon jól mutatja milyen őrült meccs volt1 hónapja
Koránkelőknek ajánlott az Okie State - BYU. 14-14 a félidőhöz közeledve, meglepetésre tartja magát a CowboysEz tényleg erős végjáték lesz, 28-21 BYU, de az Okie State a Red zone-ban.
dancogo
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
1 hónapja
Koránkelőknek ajánlott az Okie State - BYU. 14-14 a félidőhöz közeledve, meglepetésre tartja magát a Cowboys
1 hónapja
BOB mezőnygóllal próbálkozott 14 pont hátrányban, 8 perccel a vége előtt...---
1 hónapja
---
1 hónapja
Ezt se hittem volnál sohaKing of the garbage time
Legtöbb passzolt yard a héten
Spencer Petras, Utah State
zacknorb
---