CFB követő 2024
4 feliratkozó
1 hónapja
4&3-ra a saját térfélen 😀 ez az Arkansas is hihetetlen egy csapat, de a legnevetségesebb értelemben
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
1 hónapja
Ott a hosszú Auburn TD
1 hónapja
Auburn megint visszajön
1 hónapja
Kiskonfos PO figyelő, a Memphisen kívül a Northern Illinois is necces
1 hónapja
Most kell az öveket bekapcsolni, upset alerten a Missouri, a Memphis meg az LSU, és még vagy négy jó meccsen egy TD a különbség a negyedik negyed elején
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
1 hónapja
közben javítottam, mert láttam hogy lehagytam a szó felétkettő Metcalf is van az Arkansas-nálmég egy Auburn INT, imádom 😀TJ Metcalf szerezte
r.baggio
Igen, az ő tesója
zacknorb
de nem tesó, hanem unokatesó
r.baggio
1 hónapja
kettő Metcalf is van az Arkansas-nálmég egy Auburn INT, imádom 😀TJ Metcalf szerezte
r.baggio
Igen, az ő tesója
zacknorb
de nem tesó, hanem unokatesó
Szerkesztette: r.baggio
---
1 hónapja
Shoelace miat lettem Michigan fan. 😊 De O azert picivel jobban passzolt.Ha mondjuk Brady beiratkozna ujra a Michiganre, jatszhatna?ha Phelps beiratkozna, akkor igen, Brady-nek már nincs több szezonra játékengedélye
Nem hiszem el hogy nem talaltak legalabb egy kozepes QBt.
beltazor
Orjitól olyan Shoelace vibe-ja van az embernek, hogy az hihetetlen
r.baggio
1 hónapja
Közben USC TD
1 hónapja
még egy Auburn INT, imádom 😀
---
1 hónapja
Ez egy igazán beteg play volt, benne mindennel
1 hónapja
közben megőrült a Michigan meccs is
---
1 hónapja
Ha mondjuk Brady beiratkozna ujra a Michiganre, jatszhatna?ha Phelps beiratkozna, akkor igen, Brady-nek már nincs több szezonra játékengedélye
Nem hiszem el hogy nem talaltak legalabb egy kozepes QBt.
beltazor
Orjitól olyan Shoelace vibe-ja van az embernek, hogy az hihetetlen
---
1 hónapja
Ha mondjuk Brady beiratkozna ujra a Michiganre, jatszhatna? Nem hiszem el hogy nem talaltak legalabb egy kozepes QBt.
1 hónapja
brutál Arkansas TD és óriási USC futás szinte egy időben 😊
---
1 hónapja
Hendrix
1 542
Nem drukkolok én senkinek, legalábbis nem kiemelt csapatnak, csak látva a végeredményt merült fel bennem a kérdés hogy ennek a kb. edzőmeccsnek sport értéke nem sok van de hát biztos van aki jól szórakozott. De ugye ahogy írtam is meg most te is hoztál egy példát, előfordulhat az upset ha úgy adja ki.Arra nincs valami akarat hogy ne legyenek olyan meccsek amikor osztály különbségek vannak csapatok között? A top csapatoknak valami külön ligát összerakni vagy akármi. Most itt volt ez az Ohio State - Marshall 49-14, elit kiemelt egyetem a másik brigád meg kis túlzással utcáról összeszedett emberekkel. Gondolom vannak meglepetések, de jóformán lejátszani felesleges ezeket a meccseket.28.5 pontos favorit volt az Irish
Hendrix
www.youtube.com/watch?v=bLLtbLj4IoQ
NCAA-ben nem szabad egy csapatnak drukkolni, mert akkor leragadsz az ilyen meccseknél, amúgy meg a Marshall nem is olyan rossz, a Buckeyes a 129-ből kis túlzással közel 100-at szerintem képes lenne hasonló arányban megverni
r.baggio
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
1 hónapja
Azért említsük meg, hogy a Vandy félidőben veri a 7. kiemelt Mizzou-t
1 hónapja
Á, szóval ez a Michigan playa lesz a mostani top5-ös CB
1 hónapja
Will Johnson for Heisman... or 1/1 or something
---
1 hónapja
jé, egy jó hosszú passz az Auburntőlés TD követte legalább.
Löfli
Végre a USC és az Auburn is szerzett.
1 hónapja
jé, egy jó hosszú passz az Auburntől
1 hónapja
Arra nincs valami akarat hogy ne legyenek olyan meccsek amikor osztály különbségek vannak csapatok között? A top csapatoknak valami külön ligát összerakni vagy akármi. Most itt volt ez az Ohio State - Marshall 49-14, elit kiemelt egyetem a másik brigád meg kis túlzással utcáról összeszedett emberekkel. Gondolom vannak meglepetések, de jóformán lejátszani felesleges ezeket a meccseket.28.5 pontos favorit volt az Irish
Hendrix
www.youtube.com/watch?v=bLLtbLj4IoQ
NCAA-ben nem szabad egy csapatnak drukkolni, mert akkor leragadsz az ilyen meccseknél, amúgy meg a Marshall nem is olyan rossz, a Buckeyes a 129-ből kis túlzással közel 100-at szerintem képes lenne hasonló arányban megverni
---
1 hónapja
Hendrix
1 542
Arra nincs valami akarat hogy ne legyenek olyan meccsek amikor osztály különbségek vannak csapatok között? A top csapatoknak valami külön ligát összerakni vagy akármi. Most itt volt ez az Ohio State - Marshall 49-14, elit kiemelt egyetem a másik brigád meg kis túlzással utcáról összeszedett emberekkel. Gondolom vannak meglepetések, de jóformán lejátszani felesleges ezeket a meccseket.
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
1 hónapja
16 completed passz, 5 INT xddd