CFB követő 2024
4 feliratkozó
1 hónapja
Ahogy a védő még elindult az end zone-ból, hátha csinál egy fumble-t, az megint egy igazi "football IQ move" volt.Ha letérdel az end zone-ban akkor safety
Kampman
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
1 hónapja
Klaci79
22 221
Na ezt se fogják kitenni az ablakba...
1 hónapja
Kampman
28 323
Ahogy a védő még elindult az end zone-ból, hátha csinál egy fumble-t, az megint egy igazi "football IQ move" volt.
1 hónapja
HÁROM ISZONYAT DURVA BAMA MECCS ZSINÓRBAN
1 hónapja
Klaci79
22 221
na ez eldőlt...Let's go Pitt!!!
1 hónapja
Ahogy látom simán lepörgeti az órát a Bama aztán itt a vége. Mondtam hogy elcseszi a SC 😁
1 hónapja
Klaci79
22 221
37 pontot feltesz a táblára egy Iowa??!! Tényleg nagy a baj a Washingtonnál.
1 hónapja
Klaci79
22 221
ezt 51-ről én se rúgtam volna gyengébben
1 hónapja
Hát ez a Washington is gatya
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
1 hónapja
mit nézett a védőfal? 😀
1 hónapja
Hát nem uncsi meccsek vannak itt kérem!😁
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
1 hónapja
Aki szerint ő első kör közelében van azt örökre eltiltanám a szakértői tevékenységtől...Én rá gondolok, csak nem értem, hogy miért tartják annak...bár ez leginkább a class gyengesége.Halkan jegyzem meg...az idei No2 QB 😀Remélem nem Milroera gondolsz 😁
Klaci79
kapitnono
Klaci79
Ward, Sanders, Ewers minimum, de szerintem Dart, Gabriel,Howard is előtte van
1 hónapja
Szép scriptelt tutott TDErre ez 😂 mondom én hogy chokerek 😁Erre pick, lolA faszok eddig tényleg játszanak támadásban a Bama ellen 😀Úgyis elchokerkedik mint kb mindig
zacknorb
kapitnono
zacknorb
kapitnono
1 hónapja
Klaci79
22 221
Én rá gondolok, csak nem értem, hogy miért tartják annak...bár ez leginkább a class gyengesége.Halkan jegyzem meg...az idei No2 QB 😀Remélem nem Milroera gondolsz 😁
Klaci79
kapitnono
1 hónapja
Halkan jegyzem meg...az idei No2 QB 😀Remélem nem Milroera gondolsz 😁
Klaci79
1 hónapja
Erre ez 😂 mondom én hogy chokerek 😁Erre pick, lolA faszok eddig tényleg játszanak támadásban a Bama ellen 😀Úgyis elchokerkedik mint kb mindig
zacknorb
kapitnono
zacknorb
1 hónapja
Klaci79
22 221
Halkan jegyzem meg...az idei No2 QB 😀
1 hónapja
Milroe INT 😀d
1 hónapja
Erre pick, lolA faszok eddig tényleg játszanak támadásban a Bama ellen 😀Úgyis elchokerkedik mint kb mindig
zacknorb
kapitnono
1 hónapja
A faszok eddig tényleg játszanak támadásban a Bama ellen 😀Úgyis elchokerkedik mint kb mindig
zacknorb
1 hónapja
Klaci79
22 221
A Rutgers hogy lehetett favorit Vegasnál?nem tudom, de jól jött a mixembe 😀
warr_b