CFB követő 2024
4 feliratkozó
1 hónapja
Cincy-UCF 1 play az élet.
1 hónapja
Klaci79
22 221
De jó néha hogy vannak ezek a remek egyetemi rúgók…40-ről hibázott a Cal
1 hónapja
melléküldte a Cal rúgója, szegény Mandozáék, ahogy múlt héten, most se érdemeltek vereséget két veretlen ellen
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
1 hónapja
a Louisville-nél is ég a ház, fordított a Virginia, de a Cal is most támad a Pitt ellen a fordításérta USC meg semmit nem tud tenni a TE Waller ellen
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
1 hónapja
most nyomtam ki végleg a red rivert, ez az Oklahoma egy világtalan csapat, a Texas mondjuk nem győzött megA TX engem sem győzne meg, ha ilyen az ellenfél, spórolnak a Georgia ellen.
a Penn State egyenlítés eléggé meglepő, nem gondoltam volna
r.baggio
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
1 hónapja
most nyomtam ki végleg a red rivert, ez az Oklahoma egy világtalan csapat, a Texas mondjuk nem győzött mega Penn State egyenlítés eléggé meglepő, nem gondoltam volna
---
1 hónapja
DeBoer hülye volt, hogy ott hagyta a Washingtont, Fisch meg hülye, hogy az ArizonátFifita fumble, ennek a meccsnek is annyiÉs a Fifita első körös vonatnak is?
Löfli
Vagy annak már egy ideje off?
zacknorb
---
1 hónapja
Fifita fumble, ennek a meccsnek is annyiÉs a Fifita első körös vonatnak is?
Löfli
Vagy annak már egy ideje off?
1 hónapja
Hoppá, visszajött a PSU
1 hónapja
Holstein csúnya int a Pitt meccsen
---
1 hónapja
Fifita fumble, ennek a meccsnek is annyi
1 hónapja
Fifita INT-vel kezdődik a BYU - Arizona 2. félidőés az első play TD, lol, 21-7 BYU
Szerkesztette: Löfli
1 hónapja
2&3-ra 18 pont hátrányban behívsz egy speed option játékot, nem hiszem el ezt a Soonerst komolyan
---
1 hónapja
are you not entertained?! 😊 Bama fanként nyilván zavarna, semlegesként ennél jobban nem is járhattunk volnamost olvasom, hogy a Bama azért próbálkozott passzjátékkal 3&20-ra a második negyed végén (amiből az INT lett), mert a stadion kijelzője szerint még volt egy időkérésük és az edzői stáb is ebben a hitben volt 😀Kicsit olyan ez a stáb, mintha a Temuról rendelték volna őket....
r.baggio
Klaci79
---
1 hónapja
Klaci79
22 221
most olvasom, hogy a Bama azért próbálkozott passzjátékkal 3&20-ra a második negyed végén (amiből az INT lett), mert a stadion kijelzője szerint még volt egy időkérésük és az edzői stáb is ebben a hitben volt 😀Kicsit olyan ez a stáb, mintha a Temuról rendelték volna őket....
r.baggio
1 hónapja
Na vègre összejönn valami 🙏😏
1 hónapja
most olvasom, hogy a Bama azért próbálkozott passzjátékkal 3&20-ra a második negyed végén (amiből az INT lett), mert a stadion kijelzője szerint még volt egy időkérésük és az edzői stáb is ebben a hitben volt 😀
---
1 hónapja
Pazar Beck TD passz, ez a meccs jó választás lesz
1 hónapja
Eaststream faszaSajna nekem is hol működik hol nem amúgy a crakstreamet próbalom de mèg ott a vipleague vipbox kombóha lenne egy jó stream mennék át szurkolni 😊No hát a mienk nem volt nehèz...ott is van....az újabbJól van remèlem a balfsz brigád tabletta mára jól esett 😏😔három biztos tippem volt a hétre: a Maryland, a Rutgers és a Penn State chokerkedése
dande2
r.baggio
dande2
Klaci79
dande2
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
1 hónapja
Klaci79
22 221
áh...maradok szerintem Pennsylvania szebbik felén...a Pitt egész jól megy, pedig a California sem rossz. Mendoza alig tud hibázni. De azért nyerjetek, elég a végén vezetni 😉Sajna nekem is hol működik hol nem amúgy a crakstreamet próbalom de mèg ott a vipleague vipbox kombóha lenne egy jó stream mennék át szurkolni 😊No hát a mienk nem volt nehèz...ott is van....az újabbJól van remèlem a balfsz brigád tabletta mára jól esett 😏😔három biztos tippem volt a hétre: a Maryland, a Rutgers és a Penn State chokerkedése
dande2
r.baggio
dande2
Klaci79
dande2
1 hónapja
Klaci79
22 221
a Georgia-MSU meccsen éreztem, hogy az a 34 pont nincs közte, amit a fogadóirodák gondoltak.
1 hónapja
Na, átkapcsoltam a Bulldogs derbyre este elég szép Mississippi State TD
1 hónapja
Sajna nekem is hol működik hol nem amúgy a crakstreamet próbalom de mèg ott a vipleague vipbox kombóha lenne egy jó stream mennék át szurkolni 😊No hát a mienk nem volt nehèz...ott is van....az újabbJól van remèlem a balfsz brigád tabletta mára jól esett 😏😔három biztos tippem volt a hétre: a Maryland, a Rutgers és a Penn State chokerkedése
dande2
r.baggio
dande2
Klaci79
1 hónapja
USC averaged 9.9 yards per play in the first half.Átvettèk az Eagles játèkksoktól a missed tackle playbúkot olyan tetszetős 😏 PA nèmely felèn ez így dívik 🤪 illetve Manny Diaz bácsi is Fándzsi papát utánozza 🙈
ANYÁD
zacknorb
1 hónapja
USC averaged 9.9 yards per play in the first half.ANYÁD