CFB követő 2024
4 feliratkozó
1 hónapja
a Miami (Ohio) vezet a második negyed elején 3:0-ra a Notre Dame ellen 😊Pont írni is akartam, hogy az ND alakít megint.
stream: tvsportslive.fr/35966-3/
minden idők egyik legviccesebb története lenne, ha a NIU után még egy MAC-ostól kikapna az Irish, persze még messze a vége
r.baggio
1 hónapja
a Miami (Ohio) vezet a második negyed elején 3:0-ra a Notre Dame ellen 😊stream: tvsportslive.fr/35966-3/
minden idők egyik legviccesebb története lenne, ha a NIU után még egy MAC-ostól kikapna az Irish, persze még messze a vége
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
1 hónapja
astroid
560
Jó ez a Graham srác
1 hónapja
Kicsit jobban folytattuk 😊
1 hónapja
Ott a center elég szépen nyitotta a rést
1 hónapja
Erre a Levises majonéz reklámra nem voltam felkészülve. Meg amúgy is, ki az a kretén, aki nem Drake MAYE-el reklámozza a majonéztÉn meg mindig elfelejtem, hogy a cbs kötvetítések mennyire nézhetetlenek, eddig volt kb 3 percnyi játék és 30 perc reklám
zacknorb
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
1 hónapja
Erre a Levises majonéz reklámra nem voltam felkészülve. Meg amúgy is, ki az a kretén, aki nem Drake MAYE-el reklámozza a majonézt
1 hónapja
Nem hinném hogy Archie kijön már a 25-ös draftra...Egyébként kicsit off, de nem tudom Q Ewers mennyire sèrült viszont ha mèg játszhat idèn ès a kis Manning így alakít már jelentkeznèk is a NiL portálon esetlegesen a Michigannèl, hogy lehessen belőle valami (ha portál utan nem kell csücsülnie valamennyit, ezzel nem vagyok tisztában)...mert innentől kb veszett helyzet ez neki ha csak a kis Archival nem lesz valami. A padon ücsörögnie felesleg. Persze ha komolyabb a gond, vagy nem játszhat a transzfer után, az más helyzet.Jövőre övé a csapat...minek ugrálni ilyenkor 😊
dande2
Klaci79
Mi viszont "jól" kezdtük 😛
1 hónapja
Hogy lehet az hogy a Net4+on UCLA-LSU van, a Missisipi-Florida Stream alatt? 😀Ennyi volt. 😕
Coolearie
1 hónapja
Klaci79
22 106
na jó éjt mindenkinek...ez a USC-Michigan jó szórakozás lesz, de nem akarok belefutni spoilerbe 😊
1 hónapja
Hogy lehet az hogy a Net4+on UCLA-LSU van, a Missisipi-Florida Stream alatt? 😀
1 hónapja
Benéztem, volt egy 70-41-es vereségük az EAST CAROLINA ellen 2014-benViszont már csak 19 pont a hátrány 11 perccel a vége előtt.James Madison 63-nál jár69 eddig a negatív UNC rekord
Kampman
2005 vs Louisville
r.baggio
A stadion tök üres.
Kampman
---
1 hónapja
Tulane pick, jöhet a Michigan meccswww.youtube.com/live/6fyN6Ji554c?si=BOaHwUQZmcrdpep8
Löfli
---
1 hónapja
Klaci79
22 106
Egyébként kicsit off, de nem tudom Q Ewers mennyire sèrült viszont ha mèg játszhat idèn ès a kis Manning így alakít már jelentkeznèk is a NiL portálon esetlegesen a Michigannèl, hogy lehessen belőle valami (ha portál utan nem kell csücsülnie valamennyit, ezzel nem vagyok tisztában)...mert innentől kb veszett helyzet ez neki ha csak a kis Archival nem lesz valami. A padon ücsörögnie felesleg. Persze ha komolyabb a gond, vagy nem játszhat a transzfer után, az más helyzet.Jövőre övé a csapat...minek ugrálni ilyenkor 😊
dande2
1 hónapja
Egyébként kicsit off, de nem tudom Q Ewers mennyire sèrült viszont ha mèg játszhat idèn ès a kis Manning így alakít már jelentkeznèk is a NiL portálon esetlegesen a Michigannèl, hogy lehessen belőle valami (ha portál utan nem kell csücsülnie valamennyit, ezzel nem vagyok tisztában)...mert innentől kb veszett helyzet ez neki ha csak a kis Archival nem lesz valami. A padon ücsörögnie felesleg. Persze ha komolyabb a gond, vagy nem játszhat a transzfer után, az más helyzet.
1 hónapja
Tulane pick, jöhet a Michigan meccs
1 hónapja
na mindjárt kezdünk, Fight On!
The risk I took was calculated, but man, am I bad at math.
1 hónapja
A Tulane kicker meg persze, hogy kihagyta
---
1 hónapja
Kampman
28 166
Viszont már csak 19 pont a hátrány 11 perccel a vége előtt.James Madison 63-nál jár69 eddig a negatív UNC rekord
Kampman
2005 vs Louisville
r.baggio
A stadion tök üres.
1 hónapja
James Madison 63-nál jár69 eddig a negatív UNC rekord
Kampman
2005 vs Louisville
---
1 hónapja
Kampman
28 166
James Madison 63-nál jár
1 hónapja
Ezt nézd inkább, ha már Louisianaakkor nem ez a mai lesz az 1. teljes meccsünk, amit végignézek 😊 mármint idénUCLA most milyen erőt képvisel?Borzalmasan gyengék, nincs pénz NIL-re, az olcsójánoskodás a Big Tenben pedig még a középmezőnyhöz se elég
shagi0206
Ha 20 ponton belül megússzák az már meglepetés lesz
r.baggio
shagi0206
www.youtube.com/live/xojdYc_JOXI?si=oOuFlWchgpof45mV
5 perccel a vége előtt 41-33
---
1 hónapja
de ez a Ragin CajunséA Tulane pályafestése évek óta bizarr.vagy a pályát festették fel rosszul!! 😀akkor TulaneBazzeg miafasz.
zacknorb
Rossz oldalon van a kamera.
zacknorb
Löfli
Kampman
1 hónapja
Kampman
28 166
Ja, hogy idegenben játszanak.A Tulane pályafestése évek óta bizarr.vagy a pályát festették fel rosszul!! 😀akkor TulaneBazzeg miafasz.
zacknorb
zacknorb
Löfli
Kampman
Az más.
1 hónapja
Kampman
28 166
A Tulane pályafestése évek óta bizarr.vagy a pályát festették fel rosszul!! 😀akkor TulaneBazzeg miafasz.
zacknorb
zacknorb
Löfli