CFB követő 2024
4 feliratkozó
1 hónapja
Klaci79
22 221
majd újabb fumble...kapcsolok is el, mielőtt lemészárolják őket
1 hónapja
És ez is fumble lesz
1 hónapja
Klaci79
22 221
bekapcsolom a streamet, Texas TD, szívesen!nem hiszed el...én is átkapcsoltam, egyből fumbli és TD...😀
Löfli
nagyon érezzük ezt a Texast
1 hónapja
eldőlt?
1 hónapja
ennyi volt a red river, meg is érdemli a sooners, ilyen game plannel nem lehet meccset nyerniaz Arizona @ BYU-t tudom ajánlani helyette
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
1 hónapja
És még fumbli is a Soonersnél
1 hónapja
enyhén mákos TD
1 hónapja
egészen szánalmas, amit az oklahomai OC művel játékhívás címen
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
1 hónapja
Klaci79
22 221
ha lenne egy jó stream mennék át szurkolni 😊No hát a mienk nem volt nehèz...ott is van....az újabbJól van remèlem a balfsz brigád tabletta mára jól esett 😏😔három biztos tippem volt a hétre: a Maryland, a Rutgers és a Penn State chokerkedése
dande2
r.baggio
dande2
1 hónapja
Thanks!Van aki itt tuti top 15 pick jelenleg? Tudom messze a tavasza red riveren? a texasi LT Kelvin Banks Jr.
Janek
r.baggio
Nem néz ki rosszul igaz nincs nehéz dolga
1 hónapja
Jól van remèlem a balfsz brigád tabletta mára jól esett 😏😔három biztos tippem volt a hétre: a Maryland, a Rutgers és a Penn State chokerkedése
dande2
---
1 hónapja
bekapcsolom a streamet, Texas TD, szívesen!
1 hónapja
Csak sikerült egy Longhorns 1st down
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
1 hónapja
Jól van remèlem a balfsz brigád tabletta mára jól esett 😏😔
1 hónapja
ja visszanézve ez touchback lett volna, csak a play után írták többen twitterenNekem teljesen úgy tűnt, mint ha a lendület vitte volna be.Ahogy a védő még elindult az end zone-ból, hátha csinál egy fumble-t, az megint egy igazi "football IQ move" volt.Ha letérdel az end zone-ban akkor safety
Kampman
r.baggio
Kampman
Bernardtól volt hülyeség TD-t szerezni, de mi legalább jobban jártunk vele
A Texas pedig az idény során először hátrányban, már csak az Indiana és Army ellen nem vezetett senki
Szerkesztette: r.baggio
---
1 hónapja
Van aki itt tuti top 15 pick jelenleg? Tudom messze a tavasza red riveren? a texasi LT Kelvin Banks Jr.
Janek
---
1 hónapja
Van aki itt tuti top 15 pick jelenleg? Tudom messze a tavasz
1 hónapja
Sub in Archie!
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
1 hónapja
Lesz tv-s ismétlés skacok?Eredeti kommentárral megy, csak online nézhető
🤘 gaben 🤘
---
1 hónapja
Akkor hajrá!
1 hónapja
Lesz tv-s ismétlés skacok?
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
1 hónapja
Kirk Herbstreitnek is komoly út volt, hogy átérjen a Red Riverre, közben a repülőn interjú Coach Prime-al, meg GTA-s kocsis bejelentkezés.
1 hónapja
Szerintem csak le akarta pörgetni az órát, nehogy a térdelésnél legyen fumbleNekem teljesen úgy tűnt, mint ha a lendület vitte volna be.Ahogy a védő még elindult az end zone-ból, hátha csinál egy fumble-t, az megint egy igazi "football IQ move" volt.Ha letérdel az end zone-ban akkor safety
Kampman
r.baggio
Kampman
1 hónapja
Kampman
28 323
Nekem teljesen úgy tűnt, mint ha a lendület vitte volna be.Ahogy a védő még elindult az end zone-ból, hátha csinál egy fumble-t, az megint egy igazi "football IQ move" volt.Ha letérdel az end zone-ban akkor safety
Kampman
r.baggio